Stoiximan Super League

Original: «Αναγνώρισε ένα από τα λάθη του ο Ντέμης»

Θετικά υποδέχτηκε η «Original 21» την απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ να τερματίσει τη συνεργασίας της με τον Λορένσο Σέρα Φερέρ. Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων της «Ένωσης» στο γνωστό ηχογραφημένο μήνυμά του αναφέρει πως ο Ντέμης Νικολαΐδης παραδέχτηκε «… ένα από τα πολλά λάθη του» και προσθέτει «… ελπίζουμε ότι η επόμενη ομολογία του κυρίου Νικολαΐδη θα είναι πως έκανε λάθος για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια», ενώ καταλήγει με αιχμές κατά του προέδρου της ΠΑΕ.

Θετικά υποδέχτηκε η «Original 21» την απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ να τερματίσει τη συνεργασίας της με τον Λορένσο Σέρα Φερέρ. Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων της «Ένωσης» στο γνωστό ηχογραφημένο μήνυμά του αναφέρει πως ο Ντέμης Νικολαΐδης παραδέχτηκε «… ένα από τα πολλά λάθη του» και προσθέτει «… ελπίζουμε ότι η επόμενη ομολογία του κύριου Νικολαΐδη θα είναι πως έκανε λάθος για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια», ενώ καταλήγει με αιχμές κατά του προέδρου της ΠΑΕ.

Αναλυτικά, το μήνυμα αναφέρει:

«Τελείως άδοξο ήταν το τέλος του προπονητή Λορένσο Σέρα Φερέρ. Όλοι αυτοί που υποστήριζαν πως οι σχέσεις προπονητή και παικτών δεν ήταν καθόλου καλές, δικαιώθηκαν. Ευχαριστούμε τον κύριο Φερέρ για όσες καλές στιγμές-αλλά και για τις κακές τώρα τελευταία-που μας έδωσε και του ευχόμαστε καλή τύχη για τη συνέχεια.

Η ΑΕΚ πορεύεται με Νίκο Κωστένογλου υπηρεσιακό προπονητή. Πίσω από αυτή την κίνηση μπορεί κάποιος να δει πολλά και θετικά σημεία, εκ των οποίων το πιο σημαντικό είναι η αναγνώριση από τον Ντέμη Νικολαΐδη ενός λάθους από τα πολλά που έχει κάνει. Επιτέλους, αρχίζει να τα παραδέχεται δημοσίως. Ελπίζουμε ότι η επόμενη ομολογία του κυρίου Νικολαΐδη θα είναι πως έκανε λάθος για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όταν καταλάβει δηλαδή πως είναι πολύ δύσκολο να γίνει εκεί που θέλει, που ονειρεύεται και πιστεύει πως απαιτεί το συμφέρον της ομάδας. Η κίνηση του Ντέμη έχει μεγάλη σημασία. Δεν είχαμε συνηθίσει τον Ντέμη να αναγνωρίζει τα λάθη του.

Εμείς καλούμαστε να σηκώσουμε και πάλι το σταυρό, όχι του μαρτυρίου, αλλά της συμπαράστασης. Το κλίμα θα είναι διαφορετικό αύριο στο ΟΑΚΑ. Η κατάσταση μετά την κίνηση αυτή εκτονώνεται, τουλάχιστον φαινομενικά. Αλλά έχουμε ακόμη δρόμο για να επανέλθει ο Ντέμης Νικολαΐδης από το εγκεφαλικό σοκ που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια και να γίνει πάλι αυτός που θυμόμασταν και που ξέραμε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x