Stoiximan Super League

Στην πόρτα της εξόδου ο Κάμπος!

Τέλος στη συνεργασία τους είναι έτοιμοι να δώσουν οι ιθύνοντες του Αστέρα Τρίπολης με τον Πάολο Κάμπος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λόγοι που οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση ήταν η συμπεριφορά του Βραζιλιάνου τεχνικού. Στις 18:30 έχει οριστεί η συνεδρίαση του Δ.Σ. και είναι πολύ πιθανό εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η απόλυση του εν λόγω προπονητή. Όπως λέγεται, ο οξύθυμος και ειρωνικός του χαρακτήρας ενόχλησε τον Γιάννη Καυμενάκη, όπως και άλλα μέλη της διοίκησης.

Τέλος στη συνεργασία τους είναι έτοιμοι να δώσουν οι ιθύνοντες του Αστέρα Τρίπολης με τον Πάολο Κάμπος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λόγοι που οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση ήταν η συμπεριφορά του Βραζιλιάνου τεχνικού. Στις 18:30 έχει οριστεί η συνεδρίαση του Δ.Σ. και είναι πολύ πιθανό εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η απόλυση του.

Όπως λέγεται, ο οξύθυμος και ειρωνικός του χαρακτήρας ενόχλησε τον Γιάννη Καυμενάκη, όπως και άλλα μέλη της διοίκησης. Οι ιδιορρυθμίες του τον κατέστησαν «κόκκινο πανί» σε κάποιους από τους παίκτες του και σε συνδυασμό με τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας (έχει να πάρει νίκη περίπου ενάμισι μήνα), ήταν αρκετά για να του δείξουν την πόρτα της εξόδου.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x