Stoiximan Super League

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0 (Τελικό)

.

90+3 Λήξη αναμέτρησης.

88' Αλλαγή: Ο Τζιόλης στη θέση του Ίβανσιτς.

88' Κίτρινη κάρτα: Ρέγιες.

83' Αλλαγή: Ο Κρουπί στη θέση του Μοντόγια.

81' Κίτρινη κάρτα: Σπυρόπουλος.

75' Αλλαγή: Ο Ντιμπαλά στη θέση του Ζησόπουλου.

72' Σουτ του Σαλπιγγίδη από πλάγια θέση, ο Μπλάζιτς δεν δυσκολεύεται.

67' Κίτρινη κάρτα: Άντερσον.

66' Ατομική προσπάθεια του Λεονάρντο, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έκανε και το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

63' Αλλαγή: Ο Ρέγιες στη θέση του Διμάντη.

60' Αλλαγή: Οι Σαλπιγγίδης και Μάτος στις θέσεις των Παπαδόπουλου και Γκονζάλες αντίστοιχα.

56' Σέντρα του Σπυρόπουλου από τα αριστερά, η μπάλα φτάνει στον Παπαδόπουλου, αλλά αυτός δεν πιάνει όπως θα ήθελε το σουτ.

46' Έναρξη δεύτερου μέρους.

45+1 Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

42' Σουτ του Γκονζάλες η μπάλα περνάει λίγο άουτ.

40' Καλή συνεργασία μεταξύ Εντόι και Παπαδόπουλου, ο δεύτερος κάνει και το σουτ, αλλά οι αμυντικοί του Λεβαδειακού βάζουν την κόντρα.

34’ Συρτό σουτ του Καραγκούνη η μπάλα μακριά άουτ.

26' Ο Γκονζάλες έβγαλε τον Παπαδόπουλο στην πλάτη της άμυνας τον Παπαδόπουλο μόνο απέναντι στον Μπλάζιτς, αλλά ο τελευταίος τον πρόλαβε πριν γίνει επικίνδυνος.

25' Πολύ όμορφη συνεργασία μεταξύ Εντόι-Καραγκούνη και Παπδόπουλου, ο τελευταίος απέναντι από τον Μπλάζιτς δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0.

17' Κάθετη πάσα του Λεονάρντο, ο Εμεράν φτάνει απέναντι από τον Γκαλίνοβιτς αλλά την τελευταία στιγμή κόβεται από τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού.

15' Σέντρα του Λεονάρντο από τα δεξιά, ο Μοντόγια δεν μπορεί να βρει την μπάλα, αυτή φτάνει στον Διαμάντη ο οποίος σουτάρει άουτ από καλή θέση.

12' ΓΚΟΛ! 1-0. Ο Καραγκούνης εκτελεί με πάσα το φάουλ που έχει κερδίσει ο Παναθηναϊκός από πλάγια θέση στα αριστερά, ο Ίβανσιτς που γίνεται αποδέκτης της μπάλας σεντράρει και ο Γκούμας με κεφαλιά ανοίγει το σκορ για τους "πράσινους".

6' Σουτ του Σπυρόπουλου καμία ανησυχία για τον Μπλάζιτς.

1' Έναρξη αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Γκούμας, Γκονζάλες, Παπαδόπουλος, Καραγκούνης, Σιμάο, Βύντρα, Εντόι, Ίβανσιτς, Σπυρόπουλος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Βασίλιεφ): Μπλάζιτς, Εμεράν, Άντερσον, Παρασκευάιδης, Λεονάρντο, Μοντόγια, Λουμπούτης, Ζησόπουλος, Διαμάντης, Σιντζιελορτζ, Θεοδοσιάδης

Γήπεδο: «Απόστολος Νικολαΐδης»

Διαιτητής: Ντάτης (Χίου), Βοηθοί: Λιόλιος (Λάρισας), Αραμόπουλος (Φθιώτιδας)

Πριν το ματς

Να ξεπεράσει τον αποκλεισμό του απ’ το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ με μια νίκη επί του Λεβαδεικού θέλει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» οι οποίοι προσωρινά βρίσκονται στη δεύτερη θέση έχοντας δώσει δύο παιχνίδια λιγότερα (σ.σ. εκκρεμεί και το ματς με τον Ατρόμητο), θέλουν να εκμεταλλευτούν το «στραβοπάτημα» του Ολυμπιακού στην Τούμπα και να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς της κατάκτηση του πρωταθλήματος. Απ’ τη μεριά τους οι Βοιωτοί πηγαίνουν στη Λεωφόρο με την ψυχολογία στο ζενίθ έπειτα από το 3-0 επί του Ηρακλή και θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε ν’ αποσπαστούν κι’ άλλο απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Με Σπυρόπουλο, χωρίς Μανούτσο

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Μανούτσο Γκονσάλβες με την φανέλα του Παναθηναϊκού θα πάρει εκ νέου παράταση… Ο Ανγκολέζος επιθετικός ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα, αλλά προτιμήθηκε να μείνει και πάλι εκτός αποστολής. Από την άλλη, ο νεοαποκτηθείς αμυντικός, Νίκος Σπυρόπουλος θα πραγματοποιήσει την πρώτη εμφάνιση με τη νέα του ομάδα.

Ο Πεσέιρο θα επιμείνει στο αγαπημένο του 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει, πιθανότατα, ο Μάλαρτζ. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Γκούμας και Μόρις, μια και δεν υπάρχει λόγος ρίσκου με τον Σαριέγκι (έχει πρόβλημα στη μύτη). Αριστερό μπακ θα παίξει ο Νίκος Σπυρόπουλος και δεξί ο φορμαρισμένος Βύντρα. Ο Έκι Γκονζάλες θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα και θα πλαισιωθεί από έναν εκ των Σιμάο και Τζιόλη. Ο Μάτος πιθανόν να πάρει ανάσες. Στα ακραία χαφ δεν αναμένονται αλλαγές συγκριτικά με το ματς της Πέμπτης με τη Ρέιντζερς. Έτσι, λοιπόν, από τα αριστερά θα αγωνιστεί ο Ίβανσιτς και στα δεξιά ο Καραγκούνης.

Στην επίθεση όλα είναι ανοιχτά. Σχεδόν σίγουρη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Ν’ Ντόι και τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί ποιος εκ των Σαλπιγγίδη ή Ποστίγκα θα πάρει φανέλα βασικού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε δύο μέρες να προετοιμάσει την ομάδα του και είδε με ικανοποίηση να μην υπάρχουν νέα προβλήματα. Από το σημερινό πρόγραμμα απουσίασε ο Μόρις, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Η συμμετοχή του, ωστόσο, στο εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό θεωρείται σίγουρη. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για ακόμη μία μέρα ο Σωτήρης Λεοντίου.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα, ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας και ταχύτητες. Στην συνέχεια όσοι έπαιξαν σε ολόκληρο τον αγώνα της Πέμπτης, έκαναν τρέξιμο. Οι υπόλοιποι συνέχισαν με σέντρες-σουτ και ολοκλήρωσαν με αποθεραπεία. Με το πέρας του προγράμματος ανακοινώθηκε η αποστολή, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Ορέστης Καρνέζης, Φίλιππος Δάρλας, Σεμπάστιαν Ρομέρο, Τάκης Φύσσας, Σωτήρης Λεοντίου, Ελίν Δημούτσος και ο Μανούτσο Γκονσάλβες.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Με πίστη για κάτι καλό

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής, ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία του Λεβαδειακού για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Πάρης Ανδράλας δεν θα αγωνιστεί λόγω τιμωρίας.

Ο Γκεόργκι Βασίλιεφ μετά το τέλος του προγράμματος, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας της Βοιωτίας, η οποία απαρτίζεται από τους: Μπλάζιτς, Εμεράν, Άντερσον, Παρασκευαϊδης, Θεοδοσιάδης, Λουμπούτης, Διαμάντης, Καρακώστας, Ζησόπουλος, Ρέγιες, Σίντζιελορτζ, Μουλόπουλος, Μοντόγια, Ντιμπαλά, Παστός, Λεονάρντο, Πιέτρ, Κρουπί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x