Stoiximan Super League

Ανησυχία για Ίβανσιτς

Ο Αντρέας Ίβανσιτς αποχώρησε από την προπόνηση του Παναθηναϊκού με ενοχλήσεις στον δεξιό πρόσθιο μηριαίο. Η κατάστασή του δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρή, αλλά δεδομένου ότι απομένουν μόλις δύο ημέρες για το ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ, η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση του Σαββάτου, με την οποία και ολοκληρώνεται η προετοιμασία.

Ο Αντρέας Ίβανσιτς αποχώρησε από την προπόνηση του Παναθηναϊκού με ενοχλήσεις στον δεξιό πρόσθιο μηριαίο. Η κατάστασή του δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρή, αλλά δεδομένου ότι απομένουν μόλις δύο ημέρες για το ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ, η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση του Σαββάτου, με την οποία και ολοκληρώνεται η προετοιμασία. Πάντως, οι πιθανότητες είναι υπέρ του Αυστριακού μέσου.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ζοσέ Πεσέιρο δεν αποκάλυψε τα πλάνα του, αφού δεν πραγματοποιήθηκε διπλό (ίσως και λόγω του ότι η προπόνηση ήταν ανοικτή για τα ΜΜΕ). Οι παίκτες προπονήθηκαν σε γκρουπ, δίνοντας έμφαση σε ασκήσεις τακτικής και σε στημένες φάσεις (φάουλ και κόρνερ). Σε ό,τι αφορά στα πλάνα ενδεκάδας, τρεις θέσεις φαίνεται πως παραμένουν «ανοιχτές»: μία στα άκρα της άμυνας, μία θέση στα χαφ και αυτή του δεύτερου επιθετικού. Νίλσον και Σπυρόπουλος "ερίζουν" για την πρώτη, με τον Σουηδό να έχει το προβάδισμα έναντι του νεοαποκτηθέντος άσου. Αν τελικώς προτιμηθεί ο Νίλσον, θα παίξει δεξιά και ο Βύντρα αριστερά, ενώ αν επιλεγεί ο Σπυρόπουλος, ο Βύντρα θα αγωνιστεί δεξιά. Στα χαφ η μία θέση διεκδικείται από τους Τζιόλη και Σιμάο με φαβορί τον πρώτο, ενώ για την επίθεση ο Εντόι έχει τον πρώτο λόγο έναντι των Ποστίγκα, Παπαδόπουλου και Μανούτσο για τη θέση του παρτενέρ του Σαλπιγγίδη. Οι οκτώ που θεωρούνται σίγουροι για το αρχικό σχήμα είναι οι Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Γκούμας, Μόρις, Μάτος, Καραγκούνης, Ίβανσιτς, Σαλπιγγίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x