Stoiximan Super League

Η ώρα του Μανούτσο

Τη χρησιμοποίηση για πρώτη φορά του Μανούτσο Γκονσάλβες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Λάρισα σκέφτεται ο Ζοσέ Πεσέιρο για την Κυριακή. Με σύστημα 4-4-2 θα αγωνιστούν οι «πράσινοι», με τον Σαλπιγγίδη να παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα. Ενοχλήσεις στον τένοντα για τον Καραγκούνη. Γεύμα στους παίκτες παρέθεσε ο «Κάρα» για τα 31α γενέθλια του. από το «τριφύλλι» ο Σέριτς, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του στην «SportDay». Αβέβαιο και το μέλλον του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Τη χρησιμοποίηση για πρώτη φορά του Μανούτσο Γκονσάλβες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Λάρισα σκέφτεται ο Ζοσέ Πεσέιρο για την Κυριακή. Με σύστημα 4-4-2 θα αγωνιστούν οι «πράσινοι», με τον Σαλπιγγίδη να παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα. Ενοχλήσεις στον τένοντα για τον Καραγκούνη. Γεύμα στους παίκτες παρέθεσε ο «Κάρα» για τα 31α γενέθλια του. Αποχωρεί το καλοκαίρι από το «τριφύλλι» ο Σέριτς, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του στην «SportDay». Αβέβαιο και το μέλλον του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Ντεμπούτο για Μανούτσο

Την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά με την πράσινη φανέλα τον Μανούτσο Γκονσάλβες, θα έχουν την Κυριακή στην αναμέτρηση με την Λάρισα οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Ο Ζοσέ Πεσέιρο σκέφτεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Ανγκολέζο επιθετικό δίπλα στον Σαλπιγγίδη. Από κει και πέρα, ο Νίλσον είναι φαβορί για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και ο Σπυρόπουλος το αριστερό.

Στο κέντρο της άμυνας θα ξεκινήσει ο Γκούμας με υποψήφιους παρτενέρ τους Μόρις και Σαριέγκι. Την αριστερή πλευρά θα καλύψει ο Ίβανσιτς και την δεξιά ο Καραγκούνης εάν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον τένοντα. Δίδυμο στα αμυντικά χαφ θα είναι ο Μάτος με τον Τζιόλη.

Στην προπόνηση του Σαββάτου, οι ποδοσφαιριστές με ζέσταμα, ταχύτητες και ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας. Στην συνέχεια έπαιξαν δίτερμα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με σέντρες και τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησε ο Νταμέ Εντόι, ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Σωτήρης Λεοντίου. Ο Ορέστης Καρνέζης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση καθώς αγωνίστηκε το πρωϊ με την ομάδα Nέων του Παναθηναϊκού. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ζοσέ Πεσέιρο ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τη Λάρισα. Εκτός έμειναν οι Ορέστης Καρνέζης, Φίλιππος Δάρλας, Τάκης Φύσσας, Άντονι Σέριτς, Ελίν Δημούτσος, Νταμέ Εντόι και ο Σωτήρης Λεοντίου.

Γεύμα από τον Καραγκούνη

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε γεύμα μεταξύ των παικτών από τον Γιώργο Καραγκούνη με αφορμή τα 31α γενέθλια του έμπειρου μέσου. Το παρών έδωσε σύσσωμο το τεχνικό, διοικητικό επιτελείο καθώς και οι συμπαίκτες του Κάρα. Κόσμος είχε μαζευτεί έξω από το «Baraonda», ζητώντας από τους «πράσινους» την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ψάχνει ομάδα ο «Παπ»

Συνάντηση με τον Ιταλό μάνατζερ Φεντερίκο Παστορέλο είχε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο διεθνής επιθετικός έχει δώσει εντολή στον ατζέντη του να αναζητήσει ομάδα από το εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς η παραμονή του στον Παναθηναϊκό θεωρείται αμφίβολη.

Τα εισιτήρια με Λάρισα

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, ανακοινώνεται πως οι ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων το Σάββατο 8/3 και την Κυριακή 9/3, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ, Παναθηναϊκός -Λάρισα, είναι οι εξής:

Σάββατο, 8/3:
Θύρα 4 του Γηπέδου "Απόστολος Νικολαϊδης": 10:30-18:30.
Λ.Αλεξάνδρας 87 (παραπλεύρως Ξενοδοχείου Ζαφόλια): 10:30-18:30.
Τηλεφωνικό Κέντρο (801 111 1908 ή 210-8094111): 10:30-18:30.

Κυριακή, 9/3:
Θύρα 4 και Θύρα 11 του Γηπέδου "Απόστολος Νικολαϊδης": 10:30-15:00.
Λ.Αλεξάνδρας 87 (παραπλεύρως Ξενοδοχείου Ζαφόλια): 10:30-19:00."

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x