Stoiximan Super League

«Πόρτα» σε Παναθηναϊκό από Σαμαρά

Στην αποκάλυψη πως ο Παναθηναϊκός είχε κινηθεί για την απόκτηση- με μορφή δανεισμού- του Γιώργου Σαμάρα, προέβη η Στο εν λόγω δημοσίευμα, αναφέρεται πως ο Έλληνας στράικερ δεν δέχτηκε την πρόταση του «τριφυλλιού», μια και «επέλεξε τη Σκωτία επειδή ένιωσε ότι η πρόκληση ήταν μεγαλύτερη». Με δηλώσεις του, ο ίδιος ο παίκτης δεν αρνήθηκε πως οι ιθύνοντες των «πρασίνων» τον είχαν προσεγγίζει, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «η Σέλτικ είναι σημαντικότερο κλαμπ από οποιοδήποτε άλλο στην πατρίδα μου».

Στην αποκάλυψη πως ο Παναθηναϊκός είχε κινηθεί για την απόκτηση- με μορφή δανεισμού- του Γιώργου Σαμάρα, προέβη η «Times». Στο εν λόγω δημοσίευμα, αναφέρεται πως ο Έλληνας στράικερ δεν δέχτηκε την πρόταση του «τριφυλλιού», μια και «επέλεξε τη Σκωτία επειδή ένιωσε ότι η πρόκληση ήταν μεγαλύτερη». Με δηλώσεις του, ο ίδιος ο παίκτης δεν αρνήθηκε πως οι ιθύνοντες των «πρασίνων» τον είχαν προσεγγίζει, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «η Σέλτικ είναι σημαντικότερο κλαμπ από οποιοδήποτε άλλο στην πατρίδα μου».

«Κατά τη γνώμη μου το πρωτάθλημα Σκωτίας είναι καλύτερο από το ελληνικό και η Σέλτικ είναι σημαντικότερο κλαμπ από οποιοδήποτε άλλο στην πατρίδα μου. Υπάρχουν λιγότερες ομάδες σε σχέση με την Αγγλία αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις πολλές με τη Σέλτικ. Προτιμώ να βρίσκομαι εδώ» τόνισε αρχικά ο διεθνής επιθετικός και συνέχισε εκφράζοντας την επιθυμία του να μείνει στη Σκωτία:

«Αισθάνομαι ότι θέλω να μείνω εδώ, αν έχω την επιλογή. Θα αποφασίσω στο τέλος της σεζόν. Αυτή τη στιγμή είμαι ανάμεσα σε δύο ομάδες. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει πραγματοποιήσει μια συμφωνία με την Σέλτικ να με παραχωρήσει αντί 3 εκ. λιρών. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Πάντοτε πίστευα στον εαυτό μου, απλά κάποιοι στη Σίτι δεν πίστεψαν σε εμένα. Για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν αγωνίστηκα στη φυσική μου θέση. Είναι δική τους απώλεια. Εγώ βρίσκομαι σε ένα κλαμπ που σκοράρω και διεκδικώ τρόπαια. Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί δεν με εμπιστεύθηκαν αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω επιθυμητός».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x