Stoiximan Super League

Ρεχάγκελ: «Πάλι στις πρώτες θέσεις»

Μεγάλες προσδοκίες με την Εθνική ομάδα για το επερχόμενο EURO έχει ο Ότο Ρεχάγκελ. «Θέλω η ομάδα μου να είναι στις πρώτες θέσεις στο ερχόμενο Euro, όπως συνέβη πριν από τέσσερα χρόνια στην Πορτογαλία. Θα δουλέψω πολύ σκληρά ώστε αυτός ο στόχος να γίνει πραγματικότητα», δήλωσε ο Γερμανός ομοσπονδιακός, που αποκαλύπτει γιατί… θύμωσε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. «Υπάρχει εναλλακτική λύση σε περίπτωση αρνητικής απάντησης του Ότο στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου», τόνισε ο Βασίλης Γκαγκάτσης.

Μεγάλες προσδοκίες με την Εθνική ομάδα για το επερχόμενο EURO έχει ο Ότο Ρεχάγκελ. «Θέλω η ομάδα μου να είναι στις πρώτες θέσεις στο ερχόμενο Euro, όπως συνέβη πριν από τέσσερα χρόνια στην Πορτογαλία. Θα δουλέψω πολύ σκληρά ώστε αυτός ο στόχος να γίνει πραγματικότητα», δήλωσε ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ρωσική εφημερίδα «Sport-Express».

Όσον αφορά στον τρόπο που η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα προσεγγίσει τους αγώνες της στη διοργάνωση, ο «Χερ Ότο», είπε: «Πρέπει να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ξεκινώντας με τους Ισπανούς. Ξέρω μόνο ένα πράγμα: Οτι είναι αδύνατον να χρησιμοποιήσεις μόνο μία τακτική ακόμα και αν παίζεις σκάκι. Για να πετύχεις νίκες, θα πρέπει να αποφύγεις τη μονοτονία και να ξέρεις πώς να αιφνιδιάσεις τον αντίπαλό σου».

Τέλος, αποκάλυψε πώς χρησιμοποίησε μία υποτιμητική δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο για την Εθνική, προκειμένου να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες του. «Πριν από το ματς με την Πορτογαλία στο προηγούμενο Euro πληροφορήθηκα ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε το όνομα κανενός από τους παίκτες μας. Αυτό με θύμωσε και αμέσως μάζεψα τους παίκτες μου και τους είπα: ‘Δείξτε τι αξίζετε, ώστε να σας μάθει καλά’. Έτσι και έγινε. Μετά την ήττα των Πορτογάλων είμαι βέβαιος πως ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρώτησε να μάθει τα βιογραφικά των παικτών μου».

Την ίδια ώρα, θέμα ημερών είναι η απάντηση του Ότο Ρεχάγκελ στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του έχει γίνει από την ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βασίλης Γκαγκάτσης, ερωτηθείς για το αν υπάρχει εναλλακτική λύση σε περίπτωση που ο Γερμανός προπονητής πει «Nein», απάντησε: «Για τα πάντα υπάρχει εναλλακτική λύση. Ουδεμία κρούση έγινε, γιατί το θεωρώ ανέντιμο. Έχω την αίσθηση ότι αν το έκανα αυτό, τότε θα είχα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις. Να φανταστείτε, ο Οτο έρχεται αύριο (σ.σ.: σήμερα) στην Ελλάδα, για να φύγει μαζί μας για Γερμανία, στην οποία βρίσκεται τώρα (σ.σ.: χθες). Θα μπορούσε να μας περιμένει, αλλά ήθελε να φύγουμε όλοι μαζί για το Ντίσελντορφ. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι θέλει να είναι μαζί μας. Μη μου ζητάτε όμως να γίνω ανεύθυνος. Πιστεύω ότι θα είναι ξένος ο επόμενος προπονητής. Μια καλή εναλλακτική λύση για Έλληνα προπονητή θα ήταν ο Νίκος Νιόπλιας, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x