Stoiximan Super League

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 1-1 (Τελικό)

.

90΄+4 Λήξη του αγώνα.

90΄+3 Απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάτος, ο Πάρντο έδιωξε τη μπαλα σε κόρνερ.

90΄+1 Κίτρινη κάρτα στον Λέιτε.

89΄ Αλλαγή για τον Ηρακλή, στη θέση του Γκαρσία πέρασε ο Παπαζαχαρίας.

85΄ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, στη θέση του Νίλσον πέρασε ο Σιμάο.

81΄ Αλλαγή για τον Ηρακλή, στη θέση του Ααρόν πέρασε ο Λέιτε.

76΄ Σουτ του Παπαστεργιανού έξω απ' την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω απ΄το οριζόντιο δοκάρι του Μάλαρτζ.

75΄ Αλλαγή για τον Ηρακλή, στη θλεση του Ριμπέιρο πέρασε ο Πουρσανίδης.

74΄ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, στη θέση του Τζιόλη πέρασε ο Ρομέρο.

68΄ Κίτρινη κάρτα στον Γκαρσία.

65΄ Σουτ του Μάτος έξω απ' την περιοχή, η μπάλα δίπλα απ' το δεξί δοκάρι του Πάρντο.

64΄ Σουτ του Ποστίγκα έξω απ' την περιοχή, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

63' Μακρινό σουτ του Ποστίγκα, μπλόκαρε ο Πάρντο.

63΄ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, στη θέση του Παπαδόπουλου πέρασε ο Ποστίγκα.

62΄ Δυνατό συρτό σουτ του Μάτος σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ, η μπάλα πέρασε μόλιας άουτ.

58΄ Σουτ του Καραγκούνη έξω απ' την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Μαλαγκένιο και κατέληξε κόρνερ.

54΄ Απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάτος λίγο έξω απ' την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

54΄ Κίτρινη κάρτα στον Ριμπέιρο.

53΄ Κίτρινη κάρτα στον Φονσέκα.

48΄ Σουτ του Ίβανσιτς έξω απ' την περιοχή, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

46΄ Ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο.

45΄ Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

41΄ Κίοτρινη κάρτα στον Κατσαμπή.

37΄ Ωραία ατομική προσπάθεια από τον Γιάννη Γκούμα, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Κατσαμπή και κατέληξε κόρνερ.

35΄ Σουτ του Παπαδόπουλου μέσα απ' την περιοχή, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

34΄ Ακυρωθέν γκολ για τον Ηρακλή. Ο Ααρόν έβγαλε τη σέντρα απ' τα δεξιά, ο Φονσέκα την κατέβασε, έκανε το σουτ, ο Μάλαρτζ απέκρουσε και εν συνεχεία ο Ριμπέιρο από κοντά την έστειλε στα δίχτυα, όμως κακώς ο κ. Χαραλαμπίδης ακύρωσε το τέρμα αφού ο παίκτης του «Γηραιού» δεν βρισκόταν σε αντικανονική θέση.

32΄ Κίτρινη κάρτα στον Ραγκουέλ.

28΄ Κίτρινη κάρτα στον Ααρόν.

26΄ Σουτ του Καραγκούνη λίγο έξω απ' την περιοχή, μπλόκαρε εύκολα ο Πάρντο.

17΄ ΓΚΟΛ! Ο Καραγκούνης έκανε τη σέντρα απ' τα αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Σαριέγκι πήρε την κεφαλιά, από την κόντρα επωφελήθηκε ο Γκούμας, ο οποίος αφού ντρίπλαρε έναν αμυντικό έκανε με πλασέ το 1-1 για τον Παναθηναϊκό.

14΄ Κίτρινη κάρτα στον Νίλσον.

13΄ ΓΚΟΛ! Ο Φονσέκα έκανε το σουτ με φάλτσο απ' την γωνία της μεγάλης περιοχής, ο Μάλαρτζ αιφνιδιάστηκε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του.

10΄ Ο Ίβανσιτς έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Πάρντο απομάκρυνε με γροθιές, ο Τζιόλης πήρε τη μπάλα αλλά το σουτ βρήκε πάνω στον πορτιέρο του Ηρακλή και στη συνέχεια ο Σπυρόπουλος από μακριά έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από το τέρμα των φιλοξενούμενων.

6΄ Κίτρινη κάρτα στον Σαριέγκι.

1' Εναρξη του αγώνα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζοσέ Πεσέιρο): Μάλαρτζ, Σπυρόπουλος, Νίλσον, Σαριέγκι, Γκούμας, Ίβανσιτς, Καραγκούνης, Μάτος, Τζιόλης, Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος

ΗΡΑΚΛΗΣ (Άνχελ Πεντράθα): Πάρντο, Ραγκουέλ, Γιαννούλης, Μαλαγένιο, Κατσαμπής, Φονσέκα, Γκαρσία, Εντίνιο, Παπαστεργιανός, Ααρόν, Ριμπέιρο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κωτσιαντής (Ημαθίας), Σταματόγλου (Καβάλας)
ΓΗΠΕΔΟ: «Απ. Νικολαΐδης»

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μανούτσο Γκονσάλβες δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στο κουντεπιέ, με αποτέλεσμα ο Ζοσέ Πεσέιρο να τον αποκλείσει από την αποστολή για το αυριανό κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή. Εκτός είναι και ο Εζεκίελ Γκονζάλες, όπως και οι Ορέστης Καρνέζης, Σωτήρης Λεοντίου, Ντάμε Εντόι, Τάκης Φύσσας και ο τιμωρημένος Νασίφ Μόρις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με αυτή που παρέταξε στην Ξάνθη. Κατ' αρχήν ο Γιόσου Σαριέγκι θα πάρει τη θέση του Μόρις και θα έχει δίπλα του τον Γιάννη Γκούμα. Ο Μίκαελ Νίλσον θα επιστρέψει στο δεξί άκρο και στο αριστερό θα παραμείνει ο Νίκος Σπυρόπουλος. Στο κέντρο, οι σίγουροι είναι οι Γιώργος Καραγκούνης και Μαρσέλο Μάτος. Από εκεί και πέρα, ο Αντρέας Ιβανσιτς θα παίξει, κατά πάσα πιθανότητα, στα αριστερά και στα δεξιά δεν αποκλείεται να δούμε τον Σεμπάστιαν Αριέλ Ρομέρο, που τα πήγε πολύ καλά στα Πηγάδια (από δικές του σέντρες μπήκαν τα δυο γκολ του "τριφυλλιού"). Αν δεν ξεκινήσει ο Αργεντινός, υπάρχει σκέψη για χρησιμοποίηση του Σωτήρη Νίνη. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Ελντερ Ποστίγκα.

Στην προπόνηση της Παρασκευής, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, οι
"πράσινοι" ξεκίνησαν με ζέσταμα και ασκήσεις στο κράτημα της μπάλας. Στην συνέχεια έκαναν ταχύτητες και έπαιξαν δίτερμα. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με αποθεραπεία. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σωτήρης Λεοντίου, Νταμέ Εντόι και Μανούτσο Γκονσάλβες, ενώ θεραπεία έκανε ο Τάκης Φύσσας.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Με αρκετούς απόντες θα παρουσιαστεί ο Ηρακλής στο σαββατιάτικο παιχνίδι της "Λεωφόρου" κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι Μαρκές, Τσάβι, Παπαδόπουλος, Γιάντσης, Χλωρός, Ιωαννίδης και Περπερίδης έμειναν εκτός αποστολής, αφού δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Αντίθετα, ο Παπαστεριανός τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το εκτός έδρας ματς με τους «πράσινους», καθώς προπονήθηκε κανονικά, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που ένιωθε στους προσαγωγούς.

Η αποστολή του Άνχελ Πεντράθα αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Πάρντο, Μπαντή, Κατσαμπή, Μαυρογενίδη, Μαλαγκένιο, Ααρόν, Δράμπη, Φονσέκα, Φλάβιο Ντίας, Παπαστεριανό, Γιαννούλη, Πουρσανίδη, Παπαζαχαρία, Ραγκουέλ, Γκαρσία, Κομβολίδη, Ασλανίδη, Μπρούνο Λέιτε, Εντίνιο

Από αυτούς ο Ισπανός θα εξαιρέσει έναν παίκτη, ώστε να μείνουν 18 για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα την Παρασκευή (21/3) στις 17:25 και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 23:00 του Σαββάτου (22/3).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x