Stoiximan Super League

Σίτι και Φούλαμ για Ίβανσιτς

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι και της Φούλαμ βρίσκεται, σύμφωνα με τον Τύπο της Αυστρίας, ο Αντρέας Ίβανσιτς. Ο προπονητής των «πολιτών», Σβεν Γκόραν Έρικσον, φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση ενός μέσου και θεωρεί τον Αυστριακό άσο, που αγωνίζεται δανεικός από τη Σάλτσμπουργκ στον Παναθηναϊκό, πολύ καλή περίπτωση. Τον 24χρονο αριστεροπόδαρο χαφ είχε υπό τις οδηγίες του για λίγους μήνες στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν ο Χανς Μπάκε, πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν συνεργάτης του Έρικσον στη Σίτι.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι και της Φούλαμ βρίσκεται, σύμφωνα με τον Τύπο της Αυστρίας, ο Αντρέας Ίβανσιτς. Ο προπονητής των «πολιτών», Σβεν Γκόραν Έρικσον, φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση ενός μέσου και θεωρεί τον Αυστριακό άσο, που αγωνίζεται δανεικός από τη Σάλτσμπουργκ στον Παναθηναϊκό, πολύ καλή περίπτωση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τον 24χρονο αριστεροπόδαρο χαφ είχε υπό τις οδηγίες του για λίγους μήνες στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν ο Χανς Μπάκε, πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν συνεργάτης του Έρικσον στη Σίτι.

Ο ίδιος ο Ίβανσιτς δηλώνει: «Βλέπω να εξακολουθώ να αγωνίζομαι στο εξωτερικό. Όσο περισσότερο καιρό έχει κάποιος ποδοσφαιριστής τη δυνατότητα να αγωνίζεται εκτός συνόρων, τόσο καλύτερο είναι αυτό για την εξέλιξή του σε αθλητικό και προσωπικό επίπεδο».

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η τιμή του «Ιβ» είναι στα 3,8 εκατ. ευρώ (μάλλον υπερβάλλουν οι Αυστριακοί) με… ανοδικές τάσεις εν όψει της συμμετοχής του στο EURO 2008, ενώ σημειώνεται πως ο Παναθηναϊκός έχει κινήσει τις διαδικασίες για να τον κρατήσει στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x