Stoiximan Super League

Με Σάλπι-Παπ στην Κρήτη

Με συγκέντρωση και σοβαρότητα προετοιμάζονται στον Παναθηναϊκό για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Τα τελικά του πλάνα για το παιχνίδι στο Παγκρήτιο κάνει ο Ζοσέ Πεσέιρο, ο οποίος θα ξεκινήσει τον Παπαδόπουλο στην επίθεση, στο πλευρό του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Δύο θέσεις αποτελούν ερωτηματικό για τον Πορτογάλο τεχνικό. Τον Φερνάντες της Ρίβερ Πλέιτ στέλνει στο «τριφύλλι» ο Τύπος της Αργεντινής. Νέες ενοχλήσεις για τον Εντόι, σήμερα θα γίνει γνωστή η κατάσταση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. «Θέλω μόνο να βρω ποδοσφαιριστές που να ταιριάζουν σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα που λέγεται Παναθηναϊκός», ήταν .

Με συγκέντρωση και σοβαρότητα προετοιμάζονται στον Παναθηναϊκό για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Τα τελικά του πλάνα για το παιχνίδι στο Παγκρήτιο κάνει ο Ζοσέ Πεσέιρο, ο οποίος θα ξεκινήσει τον Παπαδόπουλο στην επίθεση, στο πλευρό του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Δύο θέσεις αποτελούν ερωτηματικό για τον Πορτογάλο τεχνικό. Τον Φερνάντες της Ρίβερ Πλέιτ στέλνει στο «τριφύλλι» ο Τύπος της Αργεντινής. Νέες ενοχλήσεις για τον Εντόι, σήμερα θα γίνει γνωστή η κατάσταση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. «Θέλω μόνο να βρω ποδοσφαιριστές που να ταιριάζουν σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα που λέγεται Παναθηναϊκός», ήταν η υπόσχεση του Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ενωμένοι για το διπλό

Τα τελικά του πλάνα για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο σχεδιάζει ο Ζοσέ Πεσέιρο. Το θετικό για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι η κατάσταση στην Παιανία έχει ηρεμήσει και οι ποδοσφαιριστές δείχνουν προσγειωμένοι, αλλά και αποφασισμένοι για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Άλλωστε, μπορεί η εβδομάδα να ξεκίνησε με αρκετή γκρίνια, αλλά στην πορεία της αποκαταστάθηκε η τάξη, κάτι που φαίνεται και στις δηλώσεις των παικτών. Έτσι, ο Παναθηναϊκός μετά τις πρόσφατες «γκέλες», θα κατηφορίσει στο Ηράκλειο για το διπλό, που θα τον κρατήσει ζωντανό στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Με Σάλπι- Παπ

Η αντίστροφη μέτρηση για το κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΗ έχει ξεκινήσει και ο Ζοσέ Πεσέιρο δείχνει να καταλήγει στο σχήμα που θα παρατάξει στο Παγκρήτιο. Ο 47χρονος τεχνικός θα εμπιστευθεί κάτω από τα δοκάρια τον Γκαλίνοβιτς και μπροστά του θα αγωνιστούν οι Γκούμας, Σαριέγκι. Στα μπακ, το αριστερό άκρο θα καλύψει ο Σπυρόπουλος, ενώ στην αντίθετη πλευρά Νίλσον και Βύντρα διεκδικούν με ίδιες πιθανότητες τη θέση. Στη μεσαία γραμμή επιστρέφει ο Ίβανσιτς, που θα παίξει αριστερά, ο Καραγκούνης είναι ακλόνητος στα δεξιά, όπως και ο Μάτος στον άξονα. Σε ό,τι αφορά την τέταρτη θέση στο κέντρο, ή θα παίξει ο Τζιόλης δίπλα στον Βραζιλιάνο ή θα ξεκινήσει ο Γκονζάλες και η διάταξη θα είναι ρόμβος. Στην επίθεση, ο Παπαδόπουλος θα πλαισιώσει τον Σαλπιγγίδη, αφού είναι φορμαρισμένος το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Στέλνουν Φερνάντες

Ένα ακόμη δημοσίευμα από τον Τύπο της Αργεντινής, το οποίο αναφέρεται στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον μέσο της Ρίβερ Πλέιτ, Φερνάντες, είδε χθες το φως της δημοσιότητας: «Ο Φερνάντες είναι πιθανόν να φύγει τον Ιούνιο και να πάει στην Ελλάδα, οπου αγωνίζεται ο πρώην συμπαίκτης και φίλος του, Μπελούτσι. Ο παίκτης είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, αλλά ο ίδιος επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ισπανία και αυτό καθιστά δύσκολη την περίπτωσή του».

Πάλι εκτός ο Εντόι

Νέες ενοχλήσεις ένιωσε χθες ο Νταμέ Εντόι. Την ώρα που έτρεχε χαλαρά ένιωσε ένα έντονο πόνο και έπεσε στο έδαφος. Ακολούθως έκανε θεραπεία και η ακριβής κατάσταση της υγείας του θα γίνει γνωστή σήμερα. Την ίδια ώρα, οι Σωτήρης Λεοντίου και Τάκης Φύσσας προπονήθηκαν ατομικά.

*Σήμερα κυκλοφορεί το «Παναθηναϊκό τριφύλλι», στο οποίο φιλοξενείται συνέντευξη του Σαλπιγγίδη, αφιέρωμα στους Αφρικανούς παίκτες της ομάδας και δώρο ένα επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων, που θα έχουν σχέση με την ομάδα.

Τα εισιτήρια για την Κρήτη

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα, της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εναντίον του ΟΦΗ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 06/04/2008 και ώρα 19:00, στο Παγκρήτιο Στάδιο, θα συνεχιστεί ως εξής:

1. Μινωταύρου 4 στο Ηράκλειο (μπουτίκ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Green Corner) τηλ: 2810222797

Παρασκευή 4/4/08 ώρες καταστημάτων
Σάββατο 5/4/08 έως τις 19:30
Κυριακή 6/4/08 έως τις 14:30

2. Αμνισού 5 Ηράκλειο (Παγκρήτια Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού) τηλ: 2810285282, 6936646755

Παρασκευή 4/4/08 από 18:00 έως 21:00
Σάββατο 5/4/08 από 09:00 έως 21:00
Κυριακή 6/4/08 από 09:00 έως 15:00

3. Εισιτήρια δεν θα διατίθενται στο γήπεδο, την ημέρα του αγώνα

Τα εισιτήρια, διατίθενται ονομαστικά στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και κοστίζουν 25 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο για την αγορά του εισιτηρίου όσο και για την είσοδο στο Στάδιο, είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x