Stoiximan Super League

«Διθύραμβοι» από Ισπανία

Με τιμητικά σχόλια αναφέρονται τα ισπανικά Μέσα στην Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, ο συντάκτης της «El Mundo Deportivo», στο αφιέρωμά του για το επερχόμενο Euro, τονίζει πως η χώρα μας μπορεί να κάνει πάλι την έκπληξη και να προχωρήσει στη διοργάνωση. για το σύνθημα το οποίο θα αναγράφεται στο λεωφορείο κάθε αποστολής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα διενεργεί η διοργανώτρια αρχή του Euro 2008. Τον Μάιο θα "πέσουν" οι υπογραφές για την ανανέωση του συμβολαίου του Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος μαζί με τον Βασίλη Γκαγκάτση θα παρευρεθούν σε εκδήλωση του Συνδέσμου Φίλων Ευρωπαϊκής Ιδέας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης, όπου θα βραβευτεί η Εθνική μας ομάδα.

Με τιμητικά σχόλια αναφέρονται τα ισπανικά Μέσα στην Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, ο συντάκτης της «El Mundo Deportivo», στο αφιέρωμά του για το επερχόμενο Euro, τονίζει πως η χώρα μας μπορεί να κάνει πάλι την έκπληξη και να προχωρήσει στη διοργάνωση. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι υπολογίζει τις Ρωσία, Κροατία και Τσεχία. Από τη στιγμή που δίνεται τόσο μεγάλη βάση στις ομάδες του ομίλου μας (Ελλάδα, Ρωσία), φαίνεται ότι οι Ισπανοί, που τυγχάνει να μετέχουν στο ίδιο γκρουπ, δεν θεωρούν εύκολη υπόθεση την πρόκρισή τους στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Το σλόγκαν του λεωφορείου

Ψηφοφορία για το σύνθημα το οποίο θα αναγράφεται στο λεωφορείο κάθε αποστολής στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα διενεργεί η διοργανώτρια αρχή του Euro 2008. Για τη χώρα μας τα σλόγκαν που θα αναγράφονται στο«γαλανόλευκο» όχημα είναι τρία και είναι τα εξής:

1) «11.000.000 καρδιές 11 παίκτες»
2) «Επιβάτες:11.000.000 Έλληνες»
3) «Ένα όνειρο, μία ομάδα»

Τον Μάιο οι υπογραφές

Σε εκδήλωση του Συνδέσμου Φίλων Ευρωπαϊκής Ιδέας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης, όπου θα βραβευτεί η Εθνική μας, θα παρευρεθούν σήμερα ο Ότο Ρεχάγκελ και ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Ο Γερμανός τεχνικός έρχεται στην πατρίδα μας για μιάμιση ημέρα και οι υπογραφές του νέου συμβολαίου του θα "πέσουν" τον Μαϊο, λίγο πριν την προετοιμασία για το Ευρωπαϊκός Πρωτάθλημα της Αυστρίας και της Ελβετίας. Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν μέχρι το καλοκαίρι του 2010.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x