Stoiximan Super League

«Είμαστε αναρμόδιοι»

Αναρμόδιο να εκδικάσει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα αποφασίσει ότι είναι το Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάννης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «SportDay». Αυτό σημαίνει πως θα ισχύσει ό,τι εκδίκασε η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, δηλαδή ότι ο Ολυμπιακός παίρνει τους τρεις βαθμούς και από την Καλαμαριά θα αφαιρεθεί ένας. Μετά από αυτή την εξέλιξη, το συμβούλιο της Super League, που συνεδριάζει σήμερα στις 16:00, θα μπορεί να επικυρώσει τη βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος. Διαβάστε περισσότερα στη "SportDay" που κυκλοφορεί.

Αναρμόδιο να εκδικάσει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα αποφασίσει ότι είναι το Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάννης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «SportDay». Αυτό σημαίνει πως θα ισχύσει ό,τι εκδίκασε η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, δηλαδή ότι ο Ολυμπιακός παίρνει τους τρεις βαθμούς και από την Καλαμαριά θα αφαιρεθεί ένας. Μετά από αυτή την εξέλιξη, το συμβούλιο της Super League, που συνεδριάζει σήμερα στις 16:00, θα μπορεί να επικυρώσει τη βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος.

Και όλα αυτά, μία μέρα μετά τους πανηγυρισμούς των παικτών του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το σενάριο να μην κατεβούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα πλέι οφ, σε περίπτωση που δεν αφαιρεθούν οι βαθμοί από τους Πειραιώτες και παραμείνουν στη δεύτερη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x