Stoiximan Super League

«Σεισμός» στους Θρακομακεδόνες από την ομιλία Νικολαΐδη

Ντέμης Νικολαΐδης, Τραϊανός Δέλλας και Ριβάλντο πήραν τον λόγο. Το απόγευμα στους Θρακομακεδόνες ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στα πλέι-οφ και εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΕΠΟ για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την υπόθεση Βάλνερ. «Αυτό το πρωτάθλημα ήταν μια εξυπηρέτηση του Βασίλη Γκαγκάτση στον Ολυμπιακό, γιατί εκεί θα δουλεύει μετά», τόνισε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο κ. Νικολαΐδης. Παράλληλα, αιχμές για τόν τρόπο με τον οποίο κατέκτησε τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός την προηγούμενη τριετία άφησε ο Ριβάλντο: «Όταν ήμουν εκεί άκουγα για την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων που έπαιρνε ο Ολυμπιακός, πολλοί υπάλληλοι της Ομοσπονδίας δούλευαν για αυτό. Είναι η τελευταία μου χρονιά στην ΑΕΚ». «Σεβόμαστε την απόφαση της διοίκησης» ξεκαθάρισε ο Δέλλας. «Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας»

Ντέμης Νικολαΐδης, Τραϊανός Δέλλας και Ριβάλντο πήραν τον λόγο. Το απόγευμα στους Θρακομακεδόνες ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στα πλέι-οφ και εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΕΠΟ για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την υπόθεση Βάλνερ. «Αυτό το πρωτάθλημα ήταν μια εξυπηρέτηση του Βασίλη Γκαγκάτση στον Ολυμπιακό, γιατί εκεί θα δουλεύει μετά», τόνισε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο κ. Νικολαΐδης. Παράλληλα, αιχμές για τόν τρόπο με τον οποίο κατέκτησε τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός την προηγούμενη τριετία άφησε ο Ριβάλντο: «Όταν ήμουν εκεί άκουγα για την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων που έπαιρνε ο Ολυμπιακός, πολλοί υπάλληλοι της Ομοσπονδίας δούλευαν για αυτό. Είναι η τελευταία μου χρονιά στην ΑΕΚ». «Σεβόμαστε την απόφαση της διοίκησης» ξεκαθάρισε ο Δέλλας. «Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας» ανακοίνωσαν οι παίκτες της ΑΕΚ.

Αιχμές με πολλαπλούς… αποδέκτες

Η σημερινή ομιλία του Ντέμη Νικολαΐδη δεν περιορίστηκε μόνο στους παίκτες. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε στους Θρακομακεδόνες από τις 15:00 το μεσημέρι, δυόμισι ώρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη προπόνηση και συζήτησε με όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους στα κοινά της ομάδας, από τους φροντιστές και τους γιατρούς, ως τους παίκτες… Στα αποδυτήρια και απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, ξεκίνησε με ενθαρρυντικά και συνάμα καυστικά λόγια: «Αυτό το πρωτάθλημα ήταν μια εξυπηρέτηση του Βασίλη Γκαγκάτση στον Ολυμπιακό, γιατί εκεί θα δουλεύει μετά. Η ΕΠΟ γνώριζε και ενημέρωσε τον Ολυμπιακό για την υπόθεση Βάλνερ. Το έφεραν έτσι, ώστε, να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης όταν η Καλαμαριά θα είχε ήδη πέσει κατηγορία. Αυτός είναι ένας νέος τρόπος για να καθορίζει τους τίτλους ο Γκαγκάτσης. Καταλαβαίνω πως αισθάνεστε. Εχουν πάρει τίτλους με πολλούς τρόπους, τώρα τον πήραν και με αυτόν. Η ΑΕΚ αφορά πάρα πολύ κόσμο, δεν μπορώ να κάνω αυτό που νιώθω δυστυχώς. Αν ήμουν σε μικρότερη ομάδα, θα προτιμούσα να πέσω κατηγορία, αλλά βρίσκομαι στην ΑΕΚ» τόνισε αρχικά και συνέχισε δίνοντας την εντολή για συμμετοχή στα πλέι-οφ:

« Ο Τραϊανός μου μετέφερε τη διάθεσή σας να μην αγωνιστείτε. Δεν γίνεται να χάσουμε τη χαρά της Ευρώπης. Δεν νιώθω καλά σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως αν αποχωρήσω θα να είναι σαν να δέχομαι ότι έχω ηττηθεί από το κατεστημένο. Στα μάτια των μισών Ολυμπιακών είστε εσείς οι πρωταθλητές. Μην δείτε τα παιχνίδια σαν αγγαρεία. Όποιος δεν μπορεί να παίξει, να το πει. Από τη διοίκηση είναι καλυμμένος. Ο Ζήκος έχει τελειώσει. Μιλήσαμε και θεωρήσαμε πως ήταν το καλύτερο να αποχωρήσει μετά από την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο. Ελπίζουμε αυτή μας η απόφαση να μην μας βγει σε κακό». Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο Ριβάλντο, ο οποίος αναφέρθηκε σε περίεργες καταστάσεις όταν αγωνιζόταν στους Πειραιώτες: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους μας. Αισθάνομαι πως είμαστε πρωταθλητές. .Όταν ήμουν στον Ολυμπιακό άκουγα για την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων που έπαιρνε και ότι πολλοί υπάλληλοι της Ομοσπονδίας δούλευαν για αυτό. Πλέον, αμφιβάλλω για τα πρωταθλήματα που πήρα. Είναι πραγματικά λυπηρό που δεν ανακηρυχθήκαμε εμείς πρωταθλητές. Αυτό που ξέρω είναι ότι εμείς πολεμήσαμε έντιμα και με αξιοπρέπεια και είμαστε οι αληθινοί πρωταθλητές, δεν είναι αυτοί. Αρχικά είχα πει πως δεν θα αγωνιστώ στα πλέι-οφ, αλλά αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά στην ΑΕΚ και θα παίξω».

Aπό πλευράς αρχηγών, ο Τραϊανός Δέλλας θέλησε να πείσει τους συμπαίκτες του να αλλάξουν την απόφαση τους και να παίξουν κανονικά στα πλέι-οφ: «Είχαμε αποφασίσει στους αγώνες των πλέι-οφ να κατέβουν οι μικροί μας. Η διοίκηση, όμως, θέλει να παίξουμε και σεβόμαστε την απόφαση της. Είμαστε μεγάλα παιδιά και ο προπονητής ας διαλέξει τους καλύτερους».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x