Stoiximan Super League

Ο πρόεδρος μίλησε…

Το χιούμορ και οι καυστικές δηλώσεις ήταν τα βασικά συστατικά της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε σε όλα τα «φλέγοντα» θέματα που αφορούν την ομάδα του και όπου χρειάστηκε μίλησε με πολύ σκληρά λόγια… «Γιατί δεν είχε το θάρρος να πει ότι το πρωτάθλημα ήταν δώρο του CAS και πήγε και την ‘έπεσε’ στον κ. Γκαγκάτση. Αυτό δεν λέγεται μαγκιά, αλλά...» το σχόλιο του για τον Ντέμη Νικολαϊδη, για τον οποίο αποκάλυψε πως θα κινηθεί μέσω της δικαστικής οδού, όπως και κατά του Ριβάλντο: «Ο Ριβάλντο αφού αμφισβητεί τη γνησιότητα των πρωταθλημάτων που πήρε μ' εμάς καλό θα είναι μας επιστρέψει τα πριμ γιατί ως καλός άνθρωπος του Θεού θα ήταν σωστό». Όσον αφορά την υπόθεση Βάλνερ και τα συνθήματα περί πρωταθλήματος στα χαρτιά, ο κ. Κόκκαλης είπε: «Εγινε μάχη λοιπόν στο CAS και πήραν μέρος η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, που ήθελαν το ματς στα χαρτιά. Οι άλλοι πήγαν να το πάρουν στα χαρτιά, γιατί είναι ξεκάθαροι οι κανονισμοί».

Το χιούμορ και οι καυστικές δηλώσεις ήταν τα βασικά συστατικά της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε σε όλα τα «φλέγοντα» θέματα που αφορούν την ομάδα του και όπου χρειάστηκε μίλησε με πολύ σκληρά λόγια… «Γιατί δεν είχε το θάρρος να πει ότι το πρωτάθλημα ήταν δώρο του CAS και πήγε και την ‘έπεσε’ στον κ. Γκαγκάτση. Αυτό δεν λέγεται μαγκιά, αλλά...» το σχόλιο του για τον Ντέμη Νικολαϊδη, για τον οποίο αποκάλυψε πως θα κινηθεί μέσω της δικαστικής οδού, όπως και κατά του Ριβάλντο: «Ο Ριβάλντο αφού αμφισβητεί τη γνησιότητα των πρωταθλημάτων που πήρε μ' εμάς καλό θα είναι μας επιστρέψει τα πριμ γιατί ως καλός άνθρωπος του Θεού θα ήταν σωστό». Όσον αφορά την υπόθεση Βάλνερ και τα συνθήματα περί πρωταθλήματος στα χαρτιά, ο κ. Κόκκαλης είπε: «Εγινε μάχη λοιπόν στο Διεθνές Ανώτατο Δικαστήριο και πήραν μέρος και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, που ήθελαν το ματς στα χαρτιά. Οι άλλοι πήγαν να το πάρουν στα χαρτιά, γιατί είναι ξεκάθαροι οι κανονισμοί».

«Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε, όποια ομάδα κι αν υποστηρίζετε, είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει τον περισσότερο κόσμο, σε όλη την υφήλιο. Συναγωνίζεται και πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα. Επί τι ευκαιρία να συγχαρώ την πρωταθλήτρια ομάδα του Ολυμπιακού στο πόλο. Στο πόλο έχει μονοπώλιο των τίτλων στην Ελλάδα κι έχει φέρει ευρωπαϊκές διακρίσεις. Στο ποδόσφαιρο έχει πάρει 36 πρωταθλήματα σε 72 χρόνια. Και 22 φορές το κύπελο. Διερωτάται λοιπόν κανείς γιατί τα παίρνει; Πρώτα απ' όλα έχει την καλύτερη ομάδα, δεύτερον γιατί έχει τους πιο πιστούς και φανατικούς φιλάθλους. Είναι η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που έχει το πιο σύγχρονο γήπεδο και τις καλύτερο προπονητικό κέντρο. Έχομε κάνει πρώτη την κίνηση για εγγραφή μελών, τα οποία ψηφίζουν για τη διοίκηση των Ερασιτέχνη, ΠΑΕ και ΚΑΕ. Τέλος Ιουνίου μαζί με τις εκλογές του Ερασιτέχνη θα γίνει και των ΠΑΕ και ΚΑΕ. Όσα μέλη του Ολυμπιακού είναι ταμιακώς εντάξει, θα έρθουν να ψηφίσουν για τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, τρία μέλη από την 9μελη ΠΑΕ και άλλα τρία από την επίσης 9μελη ΚΑΕ. Τρία μέλη θα ψηφίσει ο Ερασιτέχνης και τα υπόλοιπα τρία εκείνος που έχει τις περισσότερες μετοχές» τόνισε αρχικά ο κ. Κόκκαλης και συνέχισε αναφερόμενος στο Δ.Σ και την αναμενόμενη πολυμετοχικότητα του Παναθηναϊκού:

«Διαβάζω ότι στα ΔΣ του Ολυμπιακού ουσιαστικά πάει ο Κόκκαλης εκεί και κάνει ό,τι θέλει. Αυτά είναι παραμύθια. Διαβάζω για πολυμετοχικότητες. Εμείς ποτέ δεν έχουμε προτρέξει, θέλουμε να δούμε πως θα γίνει αυτό που έχει εξαγγείλει ο κ. Βαρδινογιάννης. Εμείς θυμίζω προχωρήσαμε στην ΚΑΕ πολύ νωρίτερα σε θέματα πολυμετοχικότητας. Οχι στα λόγια, αλλά στις πράξεις... Στον Παναθηναϊκό, είναι μέχρι τώρα όλα είναι στα λόγια. Στον Ολυμπιακό εμπράκτως οι αδελφοί Αγγελόπουλοι μπήκαν στην ιδιοκτησία της ΚΑΕ και τ' αποτελέσματα είναι πολύ θετικά κι έχουμε άριστη συνεργασία.

Να αφήσουν λοιπόν τα παραμύθια για δήθεν παράγκες και βίλες. Ο Ολυμπιακός αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Να μιμηθούν όλοι τον Ολυμπιακό για να πάρουν κανένα πρωτάθλημα. Δεν γίνεται να τα παίρνει μόνο ο Ολυμπιακός! Δεν μπορούν καν να συλλάβουν πόσο μεγάλος και ισχυρός είναι ο Ολυμπιακός. Έχει τέτοιες προοπτικές και τέτοια ιστορία που δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ. Ν' αφήσουν λοιπόν τα παραμύθια και να μην αυτοκυρήσσονται πρωταθλητές. Να μπαίνουν και να παίρνουν τα πρωταθλήματα στο γήπεδο»
.

Όσον αφορά την υπόθεση Βάλνερ και την λογική της τελικής απόφασης, ο ισχυρός άντρας των «ερυθρόλευκων» τόνισε: «Για το παιχνίδι με την Καλαμαριά έχει γραφτεί από πολέμιους του Ολυμπιακού ότι άλλα εχω πει, αλλά έχω στα χέρια μου τις δηλώσεις μου. Οντως τότε στον αγώνα με τον Πανιώνιο εγώ είπα ότι ο αγώνες και τα πρωταθλήματα πρέπει να κρίνονται μεσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Είχα πει όμως και κάτι άλλο. Οτι εμείς απαιτούμε την εφαρμογή των νόμων και των διατάξεων, Υπάρχουν κανόνες και κανονισμοί, δεν παίζουμε σε αλάνες. Αυτό δεν το γράφει κανένας. Μια ομάδα που παίζει στην Α’ Εθνική πρέπει να γνωρίζει τους κανονισμούς. Εμείς παίξαμε στο παιχνίδι, κάναμε κακή εμφάνιση, χάσαμε, αλλά η Καλαμαριά έχει χρησιμοποιήσει παίκτη που βάσει των κανονισμών της ΦΙΦΑ, κακώς συμμετείχε στον αγώνα. Αυτό απαγορεύεται. Ο κ. Βάλνερ δεν μπορούσε να παίξει. Η πρωτοβάθμια επιτροπή λοιπόν έβγαλε μια πρωτάκουστη απόφαση. Πήγαμε στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή η οποία έβγαλε την πρωτάκουστη απόφαση. Να παίξουμε πάλι! Δεν υπάρχει αυτό, να επαναληφθεί ο αγώνας. Ο κανονισμός είναι σαφής. Αν μια ομάδα κάνει αυτό το λάθος, τότε χάνει το παιχνίδι και τιμωρείται...

Έγινε μάχη λοιπόν στο Διεθνές Ανώτατο Δικαστήριο και πήραν μέρος και η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, που ήθελαν το ματς στα χαρτιά. Οι άλλοι πήγαν να το πάρουν στα χαρτιά, γιατί είναι ξεκάθαρο τι λένε οι κανονισμοί. Αν δεν ξέρεις τους κανονισμούς, πήγαινε παίξε σε άλλο πρωτάθλημα, στα τοπικά. Πώς βρέθηκαν όλοι παραπονεμένοι;»
, δήλωσε και στη συνέχεια τοποθετήθηκε στην πρόσφατη ομιλία του Ντέμη Νικολαΐδη στους παίκτες του: «Γιατί δεν είχε το θάρρος να πει ότι το πρωτάθλημα ήταν δώρο του CAS και πήγε και την ‘έπεσε’ στον κ. Γκαγκάτση. Αυτό δεν λέγεται μαγκιά, αλλά... Βάζουμε τελίτσες γιατί έχουμε και δικαστήρια με τους κυρίους. Ένα μήνα πριν αυτοανακηρυχθούν πρωταθλητές και πουν ότι είμαστε για τα μπάζα, είχε βγει και ζητούσε συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ, ότι δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο και θα γίνουν καλύτεροι. Τι έγινε μέσα σε ένα μήνα και είπε ότι είναι οι καλύτεροι; Τώρα φάγανε τεσσάρα και θα ηρεμήσουνε. Κρατάω τα αποκόμματα των εφημερίδων. Στις 23/4 λοιπόν ο πρόεδρος της ΑΕΚ είπε στους παίκτες του ότι στα μάτια όλων είσαστε πρωταθλητές. Δεν γίνεται να κάνει αντιφατικές δηλώσεις σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα»

Αποκάλυψε, επίσης, πως πέραν της κυριαρχίας της ομάδας στον ελλαδικό χώρο, πρώτος στόχος παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος:«Η σημερινή ημέρα είναι γιορτή για τον Ολυμπιακό. Από τότε που χάσαμε από το πρωτάθλημα από τον κ. Δούρο, πήραμε άλλα τέσσερα πρωταθλήματα και θα μπορούσαμε να δείχνουμε κι εμείς τέσσερα δάχτυλα. Ε, θα πάρουμε του χρόνου το 5ο...

Είμαστε ελληνική ομάδα και θέλουμε να παίρνουμε το πρωτάθλημα στη χώρα μας. Υπάρχουν συνθήματα για να πάρουμε κα το ευρωπαϊκό. Μάτια έχουμε και βλέπουμε, διαβάζουμε, ακούμε και δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Τώρα, αν... κάτσει κι η μπάλα στρογγυλή είναι κι όλα γίνονται. Του χρόνου θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να παίζει καλύτερα απ’ ό,τι φέτος. Με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια δύναμη όπως τα τελευταία 15 χρόνια θα εργαζόμαστε για την ιστορία του Ολυμπιακού»,
ενώ σε ερώτηση για το αν είναι ευχαριστημένος από τη λειτουργία της Σούπερ Λίγκας, απάντησε: «Η Σούπερ Λίγκα δεν πήγε σε κανένα Διεθνές Δικαστήριο. Πήγε μια ομάδα της. Είναι δικαίωμα κάθε ομάδας να πηγαίνει αρχικά στη Πρωτοβάθμια, έπειτα στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή και αργότερα στο Διεθνές. Είναι ο 2ος χρόνος λειτουργίας της Σούπερ Λίγκας. Ήμασταν υπέρμαχοι και νομίζω πως σε κάθε πράγμα που ξεκινάει, στην αρχή θα υπάρξουν κάποια λάθη. Δεν πάει να πει, όμως, ότι έχουμε αλλάξει τη γνώμη μας. Εύχομαι στο μέλλον να συγκρατηθούν κάποιοι πρόεδροι από ενέργειες που δεν είναι για τo καλό το αθλήματος».

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, ο κ. Κόκκαλης κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Ριβάλντο: «Ο Ριβάλντο αφού αμφισβητεί τη γνησιότητα των πρωταθλημάτων που πήρε μ' εμάς καλό θα είναι μας επιστρέψει τα πριμ γιατί ως καλός άνθρωπος του Θεού θα ήταν σωστό όπως τότε που πήρε τα πριμ και πήγε στο ίδρυμα της κ. Βαρδινογιάννη και προσέφερε ένα μέρος. Καλό θα ήταν να έρθει να πει πάρτε τα πίσω. Έπειτα από αυτές τις προσβλητικές δηλώσεις στείλαμε εξώδικο και στον κ. Νικολαϊδη, αλλά μας τα επέτρεψαν με την ένδειξη απαράδεκτα... Άρα, δεν έχουν το θάρρος να πουν ότι ‘τα είπαμε’ ούτε ‘δεν τα είπαμε’. Θα κατατεθούν μηνυτήριες αναφορές κατά τους και η υπόθεση θ’ ακολουθήσει τη δικαστική οδό».

Ερωτηθείς για τον νέο προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα και τις φήμες περί Τερίμ: «Αυτή για σας είναι χρυσή εποχή, μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε... Ο τάδε απο την Τουρκία, ο τάδε από τη Βραζιλία... Εμείς, δεν θα πούμε όχι, γιατί απλά συζητήσεις στο παρασκήνιο γίνονται πολλές. Υπάρχουν επαφές που δεν τις ξέρω ούτε εγώ. Θα ενημερωθώ όταν τα θέματα φτάσουν στην τελική ευθεία. Εχουμε ακόμη καιρό, είμαστε ακόμη σε αγωνιστική περίοδο».

Εν συνεχεία, ο πρόεδρος των Πειραιωτών κλήθηκε να σχολιάσει το νέο διοικητικό μοντέλο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη νέα λειτουργία της διοίκησης, διότι γίνεται μια πιο τεχνοκρατική, μια σύγχρονη επιχείρηση. Συνεπώς, νέοι άνθρωποι, με νέες ιδέες είναι καλό να ξεκινήσουν την καριέρα τους». Όσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι, θα δαπανηθούν τόσα χρήματα, όσο πέρσι; «Την περασμένη μεταγραφική περίοδο δαπανήθηκαν μεγάλα ποσά για ποδοσφαιριστές. Βέβαια είχαμε εισπράξεις, τόσο από το Τσάμπιονς Λιγκ όσο και από την πώληση του Καστίγιο. Υπάρχει, επίσης, και ο αγώνας του τελικού στο Κύπελλο με τον Άρη. Το συμβούλιο της ΠΑΕ θα κάνει τις κινήσεις της και τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά. Προσπαθούμε κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι. Όχι να φέρνουμε 15 παίκτες. Θέλουμε ορισμένες προσθήκες. Είναι ένα θέμα που αφορά την τεχνική ηγεσία. Εμείς ανάλογα με αυτά που θα μας εισηγηθούν, θα αποφασίσουμε. Ε και εγώ δεν είμαι κανένας άσχετος, καμιά φορά κάνω μικροεπεμβάσεις»

Κληθείς να τοποθετηθεί στο «οπαδιλίκι» που καταλογίζουν στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, την ώρα μάλιστα που διατελεί πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, απάντησε: «Ο κ. Βαρδινογιάννης απ' ό,τι γνωρίζετε είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο ίδιος για πρώτη φορά έγινε πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, από ορισμένους δηλώσεις του φάνηκε ότι τον πιάνει φανατισμός υπέρ της ομάδας του, αλλά δεν θα έπρεπε να εκφράζεται μέσω της Σούπερ Λίγκα. Αυτό είχα πει... Οταν είσαι πρόεδρος στη Σούπερ Λίγκα δεν μπορείς να παίρνεις θέση υπερ της ομάδας σου. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος στη Σούπερ Λίγκα. Θα πρέπει να έχει διοικητικές ικανότητες και να βλέπει ισότιμα όλα τα μέλη. Συγκεκριμένα, για αυτόν είπατε (σ.σ. Νικολαϊδη) έχει ένα κόμπλεξ απέναντι στον Ολυμπιακό τόσο ως παίκτης, όσο και διοικητικός ηγέτης, το οποία μεταφέρεται με κάθε τρόπο». Αναφορικά με την αυριανή (5/5) προγραμματισμένη εκδήλωση τιμής της ΚΑΕ ΑΕΚ για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο κ. Κόκκαλης δήλωσε με αρκετή δόση χιούμορ: «Καλά κάνουν που αυριο το μπάσκετ της ΑΕΚ θα τιμήσει το ποδόσφαιρο. Το κάνουν για να πουλήσουν εισιτήρια, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Άκουγα και κάτι υπολογισμός που έκανε ο κ. Δώνης... Ετσι όπως μας τα έλεγε θα έβγαινε η Λάρισα πρωταθλήτρια. Θα έπρεπε να κάνουν και στη Λάρισα μια γιορτή για την ανάδειξη ως πρωταθλήτρια. Αλλωστε Κύπελλα πωλούνται παντού. Τα αυθεντικά όμως μετράνε...».

Για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που προβλέπει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο πρόεδρος των πρωταθλητών, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ξέρει και προσαρμόζεται και αντιδρά στις συνθήκες. Ας δούμε λοιπόν τα γνωστά ονόματα και τα εκατομμύρια τα πολλά στον Παναθηναϊκό και αναλόγως θα κινηθούμε... Τα χρήματα από μόνα τους δεν είναι αρκετά. Αν μπει ένας άνθρωπος από τη ναυτιλία... Θα πρέπει να ξέρει και απο μπάλα. Κάποιος που θα τα διαχειρίζεται πρέπει να ξέρει. Πολλά ακούμε, ότι θα κάνουμε γήπεδο στο Βοτανικό λέει ο ένας, ο άλλος λέει όχι στη Νέα Φιλαδέλφεια γιατί θέλει μεγαλύτερο γήπεδο, αλλά τελικά ακούμε, αλλά δεν βλέπουμε... Καθίστε να το δόύμε λοιπόν κι αυτό του Παναθηναϊκού και βλέπουμε... Τι θα κάνουμε; Θα κάτσουμε να τη φάμε;»…

Κατά καιρούς, στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν έρθει αθλητές παγκόσμιας φήμης (Καρεμπέ, Ριβάλντο, Ζιοβάνι κτλ). Μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο και στη θέση του προπονητή; «Οι καλοί μάνατζερ είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Δεν είναι γραβάτες που τις πουλάνε στα πανέρια... Εμείς από πέρυσι δημιουργήσαμε τη θέση του τεχνικού διευθυντή, την οποία αναθέσαμε στον κ. Ιβιτς. Ειχε δεσμούς με τον Ολυμπιακό, είχε παίξει πολλά χρόνια σ' εμάς και είναι ένας άνθρωπος που εξελίσσεται. Τώρα, για να φέρουμε ένα μεγάλο όνομα στυλ Βενγκέρ, Φεργκιουσον, Κένιον, αποκλείεται...

Στόχος είναι να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, η συνεργασία του κ. Ιβιτς με τον προπονητή και τη διοίκηση. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την τακτική των συνεχών αλλαγών στη θέση του προπονητή. Φέτος, υπήρξε κίνδυνος να χάσουμε τον τίτλο., Εγώ ήθελα νωρίτερα να γίνει αλλαγή. Οι πιο συντηρητικοί μου έλεγαν όχι ακόμη, μου έλεγαν να περιμένουμε με την Τσέλσι, μετά τη φάγαμε από τον Αστέρα και ήταν επιβεβλημένη η αλλαγή...

Δεν μπορεί ο κάθε προπονητής που έρχεται στον Ολυμπιακό να θέλει τους δικούς του ανθρώπους. Ο προπονητής που θα έρχεται θα πρέπει να μπορεί να φέρει μόνο το βοηθό προπονητή. Δεν μπορεί να αφήσουμε κανέναν προπονητή να μας τινάξει στον αέρα. Αν μπουν τα εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό εκεί να δείτε τι θα γίνει...».


Η προσφορά του Τάκη Λεμονή αναγνωρίζεται από τους ανθρώπους της πειραϊκής ομάδας. Στη φιέστα, όμως, δεν θα παρευρεθεί: «Εμείς δεν καλούμε κανένα στη γιορτή. Εχουμε τον προπονητή, την ομάδα, είναι για όλο τον κόσμο και τον κ. Λεμονή. Εχει προσφέρει υπηρεσίες στον Ολυμπιακό, έκανε μια καλή πορεία στην Ευρώπη, αλλά ξεχάσαμε λίγο ότι πρώτος στόχος μας είναι η κατάκτηση του τίτλου στην Ελλάδα», τόνισε ο κ. Κόκκαλης και ζήτησε ακόμη μία ερώτηση γιατι: «Κάντε μια τελευταία ερώτηση γιατί θέλουμε να δούμε και τα πλέι οφ»!

Όταν ρωτήθηκε για ορισμένες μεταγραφές παικτών, στους οποίους δόθηκαν πολλά χρήματα, αλλά δεν αντεπεξήλθαν στις προσδοκίες: «Η διαδικασία είναι γνωστή. Αν έγινε κάποιο λάθος έρχεται στο Δ.Σ. έρχεται από τους αρμόδιους της ομάδας και το αποφασίζουμε. Τώρα, το να κρίνουμε ποδοσφαιριστές που ήρθαν από ξένα πρωταθλήματα και κυρίως απο μη ευρωπαϊκά δεν είναι σωστό. Πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθούν στο μέλλον, γιατί τα χρήματα που δαπανήσαμε ήταν πολλά και περιμένουμε απ' αυτούς την ανάλογη αγωνιστικότητα».

Κλείνοντας, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο αγαπημένο παιδί της εξέδρας, αλλά και δικό του. Μίλησε για τον Νέρι Καστίγιο και αποκάλυψε πως κανείς από την διοίκηση δεν τον έδιωξε: «Ο Καστίγιο είναι ένα παιδί που ήρθε σε πολύ μικρή ηλικία. Ολοι οι προπονητές ήθελαν να τον διώξουν γιατί ήταν απείθαρχος, άλλα του έλεγαν, άλλα έκανε. Εγώ πράγματι ήμουν αυτός που τον κράτησα, του αυξήσαμε το συμβόλαιο και μετά από το πρωτάθλημα της Λατινικής Αμερικής όπου διακρίθηκε μας ήρθαν πολύ καλές προτάσεις, όπως αυτή από την Σαχτάρ. Αυτές οι προτάσεις έφτασαν σε νούμερα πάρα πολύ ικανοποιητικά, τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και τον Καστίγιο. Δεν τον δίώξαμε, θα μπορούσαμε να μην του είχαμε προσφέρει μια δραχμή παραπάνω. Πήρε λοιπόν τα 5εκ. συν 2εκ. το χρόνο και πήγε στην Ουκρανία. Εκπλήσσομαι απο τον Καστίγιο, ου δεν έχει καμία σχέση με τον Ριβάλντο, που έκανε κάτι δηλώσεις κατά του Ολυμπιακού. Το αποδίδω στον χαρακτήρα του, στο νεαρό της ηλικίας του. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν μπορεί να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, πιστεύω ότι καλύτερα θα ήταν να παίξει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Αν διαβάσει αυτά που λέω, αυτό του προτείνω».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x