Stoiximan Super League

«Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό»

Πανέτοιμοι για τον τελικό Κυπέλλου δηλώνουν στο στρατόπεδο του Αρη. «Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο αρχηγός, Κώστας Νεμπεγλέρας στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του σαββατιάτικου παιχνιδιού. Κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, κράτησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Τον κόσμο του Άρη περήφανο θέλει να κάνει από την μεριά του ο μέσος των «κιτρινόμαυρων». "Πιστεύω πως οι παίκτες μου ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε αυτό το παιχνίδι. Θα κάνουμε μια καλή προσπάθεια για να το πάρουμε", τόνισε ο Σερβοέλληνας τεχνικός. για τον τελικό οι Θεσσαλονικείς.

Πανέτοιμοι για τον τελικό Κυπέλλου δηλώνουν στο στρατόπεδο του Αρη. «Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο αρχηγός, Κώστας Νεμπεγλέρας στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του σαββατιάτικου παιχνιδιού. Κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, κράτησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Τον κόσμο του Άρη περήφανο θέλει να κάνει από την μεριά του ο μέσος των «κιτρινόμαυρων». Έτοιμοι για τον τελικό οι Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Μπάγεβιτς: «Πιστεύω πως οι παίκτες μου ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε αυτό το παιχνίδι. Θα κάνουμε μια καλή προσπάθεια για να το πάρουμε. Σίγουρα και οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα και μπορούν να προσφέρουν καλό ποδόσφαιρο και θέαμα στον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο. Είναι μια γιορτή και δεν θα πρέπει κανένας να την χαλάσει», τόνισε αρχικά ο Μπάγεβιτς και συνέχισε χωρίς να αποκαλύψει την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει: «Έχω αποφασίσει την ενδεκάδα αλλά θα την δείτε αύριο στο γήπεδο. Εμείς από την δική μας πλευρά θέλουμε πολύ να κερδίσουμε, βέβαια και ο Ολυμπιακός το ίδιο θέλει, όμως έχουμε πάρα πολλούς λόγους. Και για την ιστορία της ομάδας και για την Θεσσαλονίκη και πιστεύω ότι η ομάδα μου θα είναι έτοιμη, να προσφέρει και θέαμα και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το κόσμο του Αρη, επεσήμανε: «Δεν πρέπει να θεωρείται αβαντάζ. Έχουμε μία δυνατή ομάδα απέναντι μας, μία ομάδα με πολλούς φιλάθλους όπως κι εμείς. Μπορεί να έχουμε παραπάνω κίνητρο και να εκμεταλλευτούμε αυτό».

«Δύσκολα μπορείς να πεις που θα κριθεί. Τα προβλήματα που έχουν οι δύο ομάδες τα ξέρουν οι προπονητές. Και οι δύο ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά η μία την άλλη. Θα περιμένουμε παιχνίδι και θα δούμε, δεν μπορώ να πω εκεί και εκεί από τώρα».

Σε ποιο σημείο πρόκειται να κριθεί ο τελικός, είπε: «Δύσκολα μπορείς να πεις που θα κριθεί. Τα προβλήματα που έχουν οι δύο ομάδες τα ξέρουν οι προπονητές. Και οι δύο ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά η μία την άλλη. Θα περιμένουμε παιχνίδι και θα δούμε, δεν μπορώ να πω εκεί και εκεί από τώρα».

Από την δική του πλευρά ο Κώστας Νεμπεγλέρας, τόνισε: «Είναι μια γιορτή για εμάς. Ξέρουμε πως απέναντί μας έχουμε μια πολύ μεγάλη ομάδα και τον πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά και η δική μου ομάδα έχει ποιότητα και μπορεί να πάρει το παιχνίδι. Σίγουρα σεβόμαστε τον Ολυμπιακό αλλά δεν τον φοβόμαστε. Είμαστε διψασμένοι για το Κύπελλο και ίσως η μοίρα μας επιφυλάσσει την κατάκτηση του τροπαίου μετά από εκείνη πριν από 38 στο ίδιο γήπεδο. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x