Stoiximan Super League

Θέλει τον Βίνγκααρντ

Στο στόχαστρο της Λάρισας βρίσκεται ο Μάρτιν Βίνγκααρντ, σύμφωνα με τη δανέζικη εφημερίδα «Ekstra Bladet». Πρόκειται για τον 23χρονο μέσο της Έσμπιεργκ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες συμπλήρωσε δύο συμμετοχές με την εθνική Δανίας και σημείωσε το παρθενικό του τέρμα. Το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο διάστημα και ο Βίνγκααρντ θεωρείται «ακριβός» από τους συμπατριώτες του. Έτσι, τα πράγματα γίνονται ευκολότερα για τους Θεσσαλούς. Παράλληλα, η διοίκηση της Λάρισας ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Ματίας Ιγκλέσιας, ενώ δυσκολεύει η περίπτωση απόκτησης του Φακούνδο Πάρα από την Τσακαρίτα.

Στο στόχαστρο της Λάρισας βρίσκεται ο Μάρτιν Βίνγκααρντ, σύμφωνα με τη δανέζικη εφημερίδα «Ekstra Bladet». Πρόκειται για τον 23χρονο (σ.σ. γεννημένος στις 20/3/1985) μέσο της Έσμπιεργκ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες συμπλήρωσε δύο συμμετοχές με την εθνική Δανίας και σημείωσε το παρθενικό του τέρμα. Συμφωνα με πληροφορίες, παίζει στον άξονα και έχει καλή αίσθηση του γκολ. Το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο διάστημα και ο Βίνγκααρντ θεωρείται «ακριβός» από τους συμπατριώτες του. Έτσι, τα πράγματα γίνονται ευκολότερα για τους Θεσσαλούς. Φέτος, είχε 31 συμμετοχές (σ.σ. 28 βασικός και 3 ως αλλαγή) και σημείωσε 7 τέρματα.

Ποιος είναι ο Βίνγκααρντ

Ημ/νία Γέννησης: 20/3/1985
Εθνικότητα: Δανός
Ύψος: 1,80 μ.
Βάρος: 70κ.
Θέση: Μέσος
Ομάδα: Έσμπιεργκ
Αρ. Φανέλας: 14

Η καριέρα του

Έτος Ομάδα Συμμετοχές (Γκολ)

2005/06 Έσμπιεργκ 2 (0)
2006/07 Έσμπιεργκ 30 (6)
2007/08 Έσμπιεργκ 31 (7)

Δεν πουλά Ιγκλέσιας, δυσκολεύει του Πάρα

Η διοίκηση της Λάρισας ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Ματίας Ιγκλέσιας, όποιο και να είναι το ποσό της πρότασης που θα κατατεθεί στον σύλλογο. Οι διοικούντες θεωρούν ότι η τιμή του Αργεντινού την επόμενη περίοδο θα ανέβει περισσότερο. Εν τω μεταξύ, δυσκολεύει η περίπτωση απόκτησης του Φακούνδο Πάρα από την Τσακαρίτα, ωστόσο ο Αργεντινός θα παραμείνει στη Λάρισα, αφού έχει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Τέλος, σήμερα αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο ο 20χρονος μέσος της Θύελλας Πατρών, Νίκος Βλασόπουλος.

• Συλλαλητήριο οι οπαδοί της ΑΕΛ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x