Stoiximan Super League

Ρομέρο: «Θέλω να παλέψω για τη Χιμνάσια»!

.Ο Σεμπαστιάν Άριελ Ρομέρο θεωρεί δεδομένη την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και ήδη έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Χιμνάσια λα Πλάτα! Με δηλώσεις του σε Μέσα της Αργεντινής, ο ακραίος μέσος των «πρασίνων» εμφανίστηκε αποφασισμένος να βοηθήσει τη νέα του(;) ομάδα και να αποδείξει την πραγματική του αξία. Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, αμφότερες οι πλευρές περιμένουν τη λύση του συμβολαίου του με το «τριφύλλι», πριν "πέσουν" οι υπογραφές. Αυτό ενδέχεται να συμβεί εντός των επόμενων δύο ημερών.

Ο Σεμπαστιάν Άριελ Ρομέρο θεωρεί δεδομένη την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και ήδη έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Χιμνάσια λα Πλάτα! Με δηλώσεις του σε Μέσα της Αργεντινής, ο ακραίος μέσος των «πρασίνων» εμφανίστηκε αποφασισμένος να βοηθήσει τη νέα του (;) ομάδα και να αποδείξει την πραγματική του αξία. Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, αμφότερες οι πλευρές περιμένουν τη λύση του συμβολαίου του με το «τριφύλλι», πριν προχωρήσουν στις υπογραφές. Αυτό ενδέχεται να συμβεί εντός των επόμενων δύο ημερών.

«Γνωρίζω τι κατάσταση επικρατεί στη Χιμνάσια και μιλώντας στους ιθύνοντές της, έχω πει πως θέλω να παλέψω αυτή τη χρονιά και να βγάλω την ομάδα από τη δύσκολη θέση», τόνισε αρχικά ο «Τσιρόλα» και συνέχισε αναφερόμενος στην αγαπημένη του θέση εντός αγωνιστικού χώρου: «Παίζω στη δεξιά πλευρά, από τα αριστερά δεν νιώθω τόσο καλά, αλλά ο προπονητής (σ.σ. Τεν Κάτε) μου έχει διδάξει πολλά πράγματα». Αξίζει να αναφερθεί ένα απόσπασμα του δημοσιεύματος, στο οποίο αναφέρεται πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο, προκειμένου να εκπληρώσει το όνειρό του…

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x