Αγγλία

Έτοιμος να τινάξει την μπάνκα ο Αμπράμοβιτς

Η μεταγραφική φρενίτιδα στο στρατόπεδο της Τσέλσι καλά κρατεί. Σημερινό δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» αποκαλύπτει πρόταση στα… σκαριά, που θα αγγίζει τα δυσθεώρητα επίπεδα των150 (!) εκατ. ευρώ, προς τη διοίκηση της Μίλαν για την απόκτηση του Κακά. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι αν και η περίπτωση του Βραζιλιάνου φαντάζει «όνειρο καλοκαιρινής νυκτός», ο Ρώσος μεγιστάνας δεν κάμπτεται και είναι έτοιμος να ταρακουνήσει την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Κακά στη Βραζιλία, Ντιόγκο Κότσο, προέβη σε αποκαλύψεις σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο που του προτείνουν οι «μπλε», γνωστοποιώντας ότι εκτός του ηγεμονικού συμβολαίου που φέρονται διατεθειμένοι να του προσφέρουν, θα λάβει και το 15% της μεταγραφής (15 εκατ. ευρώ).

Η μεταγραφική φρενίτιδα στο στρατόπεδο της Τσέλσι καλά κρατεί. Σημερινό δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» αποκαλύπτει πρόταση στα… σκαριά, που θα αγγίζει τα δυσθεώρητα επίπεδα των150 (!) εκατ. ευρώ, προς τη διοίκηση της Μίλαν για την απόκτηση του Κακά. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι αν και η περίπτωση του Βραζιλιάνου φαντάζει «όνειρο καλοκαιρινής νυκτός», ο Ρώσος μεγιστάνας δεν κάμπτεται και είναι έτοιμος να ταρακουνήσει την ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Κακά στη Βραζιλία, Ντιόγκο Κότσο, προέβη σε αποκαλύψεις σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο που του προτείνουν οι «μπλε», γνωστοποιώντας ότι εκτός του ηγεμονικού συμβολαίου που φέρονται διατεθειμένοι να του προσφέρουν, θα λάβει και το 10% της μεταγραφής (15 εκατ. ευρώ). Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, τότε θα μιλάμε για- με διαφορά- την ακριβότερη αγοροπωλησία στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αξιών, επισκιάζοντας ακόμη την πιθανή μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Από τη μεταγραφή του Κακά στην Τσέλσι, όλοι θα βγουν κερδισμένοι. Η Τσέλσι είναι η κατάλληλη ομάδα για αυτόν. Είναι ένας σύλλογος που θέλει να κερδίζει τα πάντα», δήλωσε ο Κότσο. Τα λεγόμενα του Κότσο σε συνδυασμό με τις αινιγματικές δηλώσεις του άσου των «ροσονέρι» σχετικά με το ενδιαφέρον κάποιων συλλόγων, κατά την αναχώρησή του για το Σαο Πάουλο, θολώνει ακόμη περισσότερο το τοπίο.

Επιμέλεια: Θάνος Μουστερής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x