Stoiximan Super League

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ 5-1 (Τελικό)

.

Λήξη του αγώνα

89' Γύρισμα του Νίλσον στον Χριστοδουλόπουλο, που από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω απο το τέρμα του Λακέ.

88' Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Χριστοδουλόπουλο, η μπάλα καταλήγει άουτ.

80' ΓΚΟΛ. Πάσα-μισό γκολ του Ρουκάβινα στον Νίνη, ο οποίος θα βγει απέναντι στον Λακέ και με υποδειγματικό πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 5-1.

78' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Νίλσον στην θέση του Γκάμπριελ.

77' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Σιόντης στη θέση του Μάντζιου.

74' ΓΚΟΛ. Μία ακόμα εκτέλεση φάουλ με τον Νίνη. Ο Βύντρα θα εκμεταλλευτεί την κακή έξοδο του Λάκε, στέλνοντας με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 4-1.

71’ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Ρουκάβινα πήρε τη θέση του Μάτος.

70’ ΓΚΟΛ. Εκτέλεση κόρνερ του Νίνη από τα δεξιά, ο Σαλπιγγίδης θα πηδήξει ψηλότερα από όλους και θα στείλει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 3-1 για τον Παναθηναϊκό.

69’ Άλλη μια εφόρμηση του Γκάμπριελ από τα δεξιά, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ, όμως ο Βαν ντε Μπερν με προβολή έδιωξε σε κόρνερ.

67' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Σαλπιγγίδης στην θέση του Κλέιτον.

62' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Χριστοδουλόπουλος στη θέση του Ίβανσιτς.

61' ΓΚΟΛ. Εκτέλεση φάουλ για τον Παναθηναϊκό από τα αριστερά με τον Νίνη, ο Σαριέγκι με προβολή θα προσπαθήσει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αυτή αρχικά χτυπήσε στον Λάκε, αλλά ο Ισπανός με δεύτερη προσπάθεια θα σημειώσει το τέρμα κάνοντας το 2-1.

59' Ο Γκάμπριελ μπήκε στη μεγάλη περιοχή της Σαρλερουά από τα δεξιά, πέρασε με ωραία προσπάθεια τον αντίπαλο του, αλλά το σουτ που επιχείρησε στη συνέχεια δεν ήταν καλό και η μπάλα κατέληξε άουτ.

55' Χωρίς κάτι ιδιαίτερο συνεχίζεται το ματς.

50' Aπευθείας εκτέλεση φάουλ του Ίβανσιτς, η μπάλα καταλήγει στα χέρια του Λακέ.

46' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Νίνης στη θέση του Καραγκούνη.

46' Έναρξη του δεύτερου μέρους.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

44'Συτό σουτ του Κλέιτον από πλάγια θέση η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

37' Δυνατή εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη, αυτή τη φορά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

36' Κίτρινη κάρτα: Βαντενμπροκ

30' Ο ρυθμός του Παναθηναϊκού έχει πέσει αισθητά με τους πράσινους να μην μπορούν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

17' Ο Κλέιτον βρήκε τον Μάντζιο, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο τελευταίος από πλάγια θέση έδιωξε σε κόρνερ ο Λακέ.

14' ΓΚΟΛ! 1-1. Η άμυνα του Παναθηανϊκού προσπάθησε να βγάλει οφσάιντ τον Γιαζούρ, αλλά αυτός έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και με ψύχραιμο πλασέ έφερε το ματς στα ίσα.

13' Ατομική προσπάθεια του Μπια, ο οποίος μπήκε στην περιοχή έκανε και το πλασέ, αλλά ο Γκαλίνοβιτς μπλόκαρε εύκολα.

ΓΚΟΟΟΟΛ! 1-0. Υποδειγματική εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη, ο οποίος νωρίς νωρίς άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

5' Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πιέζουν ψηλά από τα πρώτα λεπτά του άγώνα.

1' Έναρξη αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Βύντρα, Μάτος, Γκάμπριελ, Σιμάο, Κλέιτον, Ίβανσιτς, Καραγκούνης, Μάντζιος

Γήπεδο: ΟΑΚΑ


Πριν το ματς

Αποκαλυπτήρια

Την πρώτη του εμφάνιση ενώπιον του κοινού του θα πραγματοποιήσει απόψε (21:45, ΝΕΤ) ο Παναθηναϊκός, αντιμετωπίζοντας τη Σαρλερουά, σε ένα ματς που μπορεί να θεωρηθεί ως πρόβα τζενεράλε εν όψει της πρώτης αναμέτρησης με την Ντιναμό Τιφλίδας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League (30/7).

Ο Χενκ Τεν Κάτε θα παρατάξει την ομάδα του ως εξής (4-2-3-1): Γκαλίνοβιτς στο τέρμα, δεξί μπακ ο Γκάμπριελ, αριστερό ο Σπυρόπουλος, δεξί στόπερ ο Σαριέγκι και αριστερό ο Βύντρα. Στα αμυντικά χαφ δεξιά ο Σιμάο και αριστερά ο Μάτος, στην τριάδα των χαφ δεξιά ο Κλέιτον, αριστερά ο Ιβανσιτς και πίσω από τον Μάντζιο, που είναι στην κορυφή της επίθεσης, ο Καραγκούνης. Η παραπάνω σύνθεση χρησιμοποιήθηκε στο χθεσινό δίτερμα, με τον Μάντζιο να σημειώνει και τα τρία γκολ της αναμέτρησης (3-0). Οι ηττημένοι ήταν οι Μάλαρτζ, Νίλσον, Δάρλας, Γκούμας, Σιόντης, Μουν, Τζιόλης, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Εντόι. Ο Ολλανδός προπονητής δεν πήρε στην αποστολή για το ματς με τη Σαρλερουά τους Καρνέζη, Παπαδόπουλο, Εντόι, Δημούτσο, Λεοντίου, Πετρόπουλο και Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο τελευταίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προπόνησης για να μπει σταδιακά στους ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x