Stoiximan Super League

Η «μάχη» του Γκαρσία

«Μάχη» με τον εαυτό του, κάνοντας θεραπεία, ώστε να είναι έτοιμος για τον αγώνα της τέταρτης (28/09) με τον Άρη, πρέπει να δώσει ο Πάμπλο Γκαρσία. Όπως έγινε γνωστό, ο Ουρουγουανός άσος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο και θα απουσιάσει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Μπαλάφας θα είναι ο αντικαταστάτης του έμπειρου παίκτη. Την οικονομική ενίσχυση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, μέσω των εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα με την Παρτιζάν, περιμένουν οι διοικούντες την ΠΑΕ για την κατασκευή του αθλητικού κέντρου στη Νέα Μεσημβρία. Ερώτηση στη Βουλή για την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΟΚ κατέθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Νομό Σερρών Μάρκος Μπόλαρης. Σύντομα θα ανανεώσει ο Ηλιάδης.

Εκτός δράσης για δύο εβδομάδες θα μείνει ο Πάμπλο Γκαρσία, αφού υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο. Όπως γίνεται κατανοητό, θα απουσιάσει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Φερνάντο Σάντος θα πρέπει να ψάξει τον αντικαταστάτη του. Φαβορί για να πάρει τη θέση του έμπειρου παίκτη είναι ο Σωτήρης Μπαλάφας. Όσο για τον Γκαρσία, υπήρχε εξαρχής ο φόβος να τραυματιστεί απέναντι στους Κρητικούς και θα ήταν καλύτερο να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου πιστεύουν ότι άξιζε το ρίσκο.

Εξάλλου, και ο ίδιος ήθελε να πάρει χρόνο συμμετοχής στον πρώτο αγώνα της σεζόν, παρότι ήξερε ότι δεν άντεχε για ένα 90λεπτο. Τώρα θα πρέπει να δώσει «μάχη» με τον εαυτό του, κάνοντας θεραπεία, για να προλάβει την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής (21/09) με τον Πανθρακικό και να είναι έτοιμος για τον αγώνα της τέταρτης (28/09) με τον Άρη.

Χρήματα για το κέντρο

Την οικονομική ενίσχυση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, μέσω των εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα με την Παρτιζάν, περιμένουν οι διοικούντες την ΠΑΕ για την κατασκευή του αθλητικού κέντρου στη Νέα Μεσημβρία. Όπως ανακοινώθηκε, στο διεθνές φιλικό με την ομάδα του Βελιγραδίου δεν θα ισχύσουν τα περίπου 18.500 εισιτήρια διαρκείας και οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν τον κόσμο να στηρίξει για ακόμη μία φορά τις προσπάθειές τους.

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (09:00-17:00)και από τα επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ και οι τιμές τους είναι: 10 ευρώ για τις θύρες 4, 5, 6 και 7, 20 ευρώ για τις θύρες 1, 2 και 3 και 50 ευρώ για τις θέσεις των VIP στη θύρα 1.

• Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Σέρβοι φίλαθλοι που θα βρεθούν στην Τούμπα θα φιλοξενηθούν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

• Από χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Πανθρακικό για τα εισιτήρια που θα διατεθούν στους φιλάθλους του «Δικεφάλου του Βορρά», όσον αφορά το τρίτο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Απάντηση από τον υπουργό

Ερώτηση στη Βουλή για την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΟΚ κατέθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Νομό Σερρών, Μάρκος Μπόλαρης. «Με ενημέρωσαν για το πρόβλημα, διάβασα και την ανακοίνωση της ΠΑΕ και θέτω αυτά τα ερωτήματα για να δοθεί επίσημη απάντηση από τον αρμόδιο υπουργό. Αυτό θα γίνει μέσα σε διάστημα 20 ημερών και την όποια απάντηση θα τη δημοσιοποιήσω, για να ξέρει ο κόσμος ακριβώς τι συνέβη», δήλωσε ο βουλευτής, που ευαισθητοποιήθηκε από τις καταγγελίες των προηγούμενων ημερών.

Ο Στέλιος Ηλιάδης αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Το τωρινό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και θα υπογράψει για περισσότερα χρόνια. Αν δεν υπογράψει μέχρι την 31η Δεκεμβρίου, τότε έχει το δικαίωμα βάσει νόμου να συνεχίσει την καριέρα σε άλλο σύλλογο από το καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x