Stoiximan Super League

Αποχαιρέτησε ο Δώνης

Στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ βρέθηκε ο Γιώργος Δώνης. Ο 39χρονος τεχνικός αποχαιρέτησε, μαζί με τους συνεργάτες του, όλους τους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης». Παρών ήταν και ο Νίκος Θανόπουλος. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ενημέρωσε τους «κιτρινόμαυρους» για τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Δώνη. Ο Σωτήρης Κυργιάκος πήρε το λόγο και έδωσε το σύνθημα για νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. «Πρέπει να δούμε πώς θα κερδίσουμε την Κυριακή τον ΟΦΗ», ήταν τα λόγια του διεθνούς αμυντικού.

Στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ βρέθηκε ο Γιώργος Δώνης. Ο 39χρονος τεχνικός αποχαιρέτησε, μαζί με τους συνεργάτες του, (Μάκη Αγγελίνα, Γρηγόρη Γεωργίτσα και Μίοντραγκ Μένταν) όλους τους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης». Παρών ήταν και ο Νίκος Θανόπουλος. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ενημέρωσε και τυπικά τους «κιτρινόμαυρους» για τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Δώνη.

«Τις επόμενες ημέρες θα ξέρετε τον νέο σας προπονητή. Ωστόσο, πρέπει να αντιστρέψετε την υπάρχουσα κατάσταση και να επιστρέψετε στις νίκες», είπε ο κ. Θανόπουλος.

Ο Σωτήρης Κυργιάκος πήρε το λόγο και έδωσε το σύνθημα για νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ. «Πρέπει να δούμε πώς θα κερδίσουμε την Κυριακή τον ΟΦΗ», ήταν τα λόγια του διεθνούς αμυντικού. Την προπόνηση των παικτών ανέλαβαν ο προπονητής της δεύτερης ομάδας, Χριστόφορος Κόλα, και ο Αντώνης Κέζος, οι οποίοι θα βρίσκονται στο συγκεκριμένο πόστο μέχρι να ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x