Δραστηριότητες

1%: «Προνόμια» σε μια εποχή παγκόσμιας ανισότητας

O Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας φιλοξενεί στους χώρους του, από 15 Ιουνίου έως 15 Οκτωβρίου 2016, την έκθεση φωτογραφίας.

Προσκαλώντας το κοινό σε ένα ιδιαίτερο φωτογραφικό «διάλογο», ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας φιλοξενεί στους χώρους του, από 15 Ιουνίου έως 15 Οκτωβρίου 2016, την έκθεση φωτογραφίας.

Ως μέρος του φετινού Athens Photo Festival, ενός από τα παλαιότερα φωτογραφικά φεστιβάλ στον κόσμο, το οποίο έχει ως κεντρικό σημείο παρουσίασής του το Μουσείο Μπενάκη, η έκθεση στο αεροδρόμιο επιχειρεί να προσεγγίσει την εκρηκτική αύξηση του χάσματος μεταξύ φτώχειας και πλούτου στον πλανήτη. Μέσα από «ντοκουμενταρίστικα» στιγμιότυπα διάσημων φωτογράφων, η έκθεση απεικονίζει την αυξανόμενη ανισότητα μεταξύ εκ διαμέτρου αντίθετων συνθηκών ζωής η οποία έχει δημιουργήσει το φαινόμενο του «1%»: το πλουσιότερο ένα τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού κατέχει σχεδόν το ήμισυ των συνολικών περιουσιακών στοιχείων...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x