Ελλάδα

Έληξε η νομική διαμάχη Πετράτου-Σούμποτιτς

Έστω και με καθυστέρηση αρκετών χρόνων, διευθετήθηκε η δικαστική διαμάχη του παλιού νομικού συμβούλου της ΚΑΕ Ολυμπιακός Νίκου Πετράτου με τον τέως προπονητή και γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Λευτέρη Σούμποτιτς.

Έστω και με καθυστέρηση αρκετών χρόνων, διευθετήθηκε η δικαστική διαμάχη του παλιού νομικού συμβούλου της ΚΑΕ Ολυμπιακός Νίκου Πετράτου με τον τέως προπονητή και γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Λευτέρη Σούμποτιτς. Ενώπιον του δικαστηρίου δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και έγινε ανάκληση της μήνυσης κατόπιν της ακόλουθης δήλωσης του Σλοβένου τεχνικού:

«Οι αναφορές μου στον κ. Νίκο Πετράτο - Λιβιεράτο κατά τις συνεντεύξεις μου του Ιουλίου 2003 ήταν ατυχείς και εσφαλμένες, εξαιτίας της λανθασμένης μου ενημέρωσης κατά την ανάληψη των καθηκόντων μου ως γενικός διευθυντής της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ. Όπως αντιλήφθηκα, ουδέποτε ο Νίκος Πετράτος - Λιβιεράτος ενήργησε κατά των συμφερόντων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ή εμένα, κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως προπονητής/γενικός διευθυντής της ανωτέρω ΚΑΕ και, βεβαίως, ουδέν στοιχείο έχω περί του αντιθέτου. Ζητώ λοιπόν από τον Νίκο Πετράτο - Λιβιεράτο, τον οποίο εκτιμώ ως άνθρωπο και νομικό, συγνώμη για τις ατυχείς αναφορές μου στο πρόσωπό του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x