Ελλάδα

Η 'Οδύσσεια' των ξενιτεμένων...

Απίστευτη ταλαιπωρία υφίσταται η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού στην προσπάθειά της να επιστρέψει στην Αθήνα από τις ΗΠΑ μετά τα μεγάλα φιλικά απέναντι σε Χιούστον Ρόκετς και Σαν Αντόνιο Σπερς. Έχασαν λόγω καθυστέρησης στην πτήση την ανταπόκριση από Ντένβερ για Φρανκφούρτη οι «πράσινοι», που διανυκτέρευσαν στην αμερικανική πόλη και αναχωρούν τα ξημερώματα της Τρίτης. Αύριο το απόγευμα αναμένεται η αποστολή στην Αθήνα μετά από ταλαιπωρία περίπου δύο ημερών.

Κάτι ήξεραν φαίνεται ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και η πλειονότητα των παικτών του Παναθηναϊκού που χαρακτήριζαν ταλαιπωρία το ταξίδι στις ΗΠΑ για τα μεγάλα φιλικά απέναντι σε Χιούστον Ρόκετς και Σαν Αντόνιο Σπερς. Η επιστροφή της αποστολής των «πρασίνων» εξελίχθηκε σε πραγματική Οδύσσεια προκαλώντας πέρα από την αναπόφευκτη ταλαιπωρία και την αγανάκτηση των ανθρώπων της ομάδας.

Η επιστροφή ήταν προγραμματισμένη να γίνει μέσω Ντένβερ και Φρανκφούρτης και η πτήση από Σαν Αντόνιο για Ντένβερ ήταν προγραμματισμένη για τις 14.15 το μεσημέρι Κυριακής (ώρα Αμερικής) και η ανταπόκριση από τη πόλη που εδρεύουν οι Νάγκετς, στις 17.30. Η δίωρη καθυστέρηση, ωστόσο, στην πρώτη πτήση οδήγησε στην απώλεια της πτήσης ανταπόκρισης, αν και οι άνθρωποι της ομάδας είχαν λάβει τη διαβεβαίωση πως το αεροπλάνο δεν θα αναχωρούσε για τη Γερμανία! Συνέπεια ήταν η ομάδα του Παναθηναϊκού και οι 36 Έλληνες φίλαθλοι που την ακολουθούσαν να ξεμείνουν στο αεροδρόμιο του Ντένβερ για πάνω από 6 ώρες. Η αποστολή κατέλυσε σε ξενοδοχείο του Ντένβερ το οποίο απείχε πάνω από 20 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και η μετάβαση τους προς αυτό έγινε με ταξί ανά τετράδες! Η περιπέτεια δεν έλαβε τέλος εκεί, αφού οι υπάλληλοι του αεροδρομίου κλείδωσαν τις αποσκευές της ομάδας σε μία αίθουσα και δεν μπορούσαν να τις πάρουν, ενώ στο Ντένβερ επικρατούσε κρύο (4ο Κελσίου) σε αντίθεση με το Σαν Αντόνιο, όπου υπήρχε ηλιοφάνεια. Καλώς εχόντων των πραγμάτων η αναχώρηση από το Ντένβερ θα πραγματοποιηθεί στις 02.00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος και αναμένονται στην Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης μετά από σχεδόν δύο ημέρες μεγάλης ταλαιπωρίας.

Όλα αυτά κι ενώ το προσεχές Σαββατοκύριακο ξεκινά το πρωτάθλημα της Α1 με τους πρωταθλητές να υποδέχονται τον ΑΓΟ Ρεθύμνου, ενώ στις 24 Οκτωβρίου οι «πράσινοι» ξεκινούν την προσπάθεια υπεράσπισης των κεκτημένων και στην Ευρωλίγκα υποδεχόμενοι τη Λοτομάτικα Ρόμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x