Μοτοσικλέτα

110 χρόνια Harley-Davidson - νέα εποχή για το μύθο

Το 2013 είναι μια χρονιά ορόσημο στην ιστορία της Harley-Davidson. Ως μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες στον κόσμο, εγκαινιάζει μια νέα εποχή που ξεκινά με το Project RUSMORE.

Βρέθηκα προ ημερών στην επίσημη παρουσίαση του Project RUSHMORE στην Ελλάδα, όπου ο Gaetano Di Piazza, Country Manager της Harley-Davidson South Eastern Europe, αναφέρθηκε στους νέους δρόμους που ανοίγονται για τους φίλους του εμβληματικού συμβόλου, ανακοινώνοντας παράλληλα και το Νέο Δίκτυο Επίσημων Αντιπροσώπων Harley-Davidson στην Ελλάδα, με παρουσία στην Αθήνα (Πειραιώς 187, Αθήνα, τηλ. 210 3410850) και στη Θεσσαλονίκη (Μακεδονίας 10, Μενεμένη, τηλ. 2310 700707).

Πρόκειται για κάθετες μονάδες που προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην πώληση μηχανών, ειδών ένδυσης, γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ και παροχή service. Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό με επίκεντρο τον ίδιο τον αναβάτη, θα διευκολύνει κάθε επισκέπτη στην απόκτηση της Harley των ονείρων του.

Από το 1903 που κατασκευάστηκε η πρώτη μοτοσικλέτα, μέχρι σήμερα, η Harley- Davidson υπήρξε για τους αναβάτες της σημείο αναφοράς και τρόπος έκφρασης της ανεξαρτησίας τους. 110 χρόνια μετά, σκοπός της Harley-Davidson παραμένει να εκπληρώσει τα όνειρα για προσωπική ελευθερία, δημιουργώντας την κατάλληλη για κάθε αναβάτη μοτοσικλέτα. Αυτή που θα του προφέρει υψηλής ποιότητας εμπειρία, ξεπερνώντας κάθε του προσδοκία.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ και τα μοντέλα της νέας εποχής στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x