Stoiximan Super League

Φωνή λαού!

Πάνω από 10.000 φίλοι του ΠΑΟΚ από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στο συλλαλητήριο της Καμάρας, για τη διαγραφή των χρεών της ΠΑΕ. «Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ’ όλους. Ενωμένοι μαζί ξεκινήσαμε, δεν θα σταματήσουμε πουθενά παρά τα εμπόδια που μας βάζουν», δήλωσε συγκινημένος ο Θοδωρής Ζαγοράκης. «Η Μακεδονία και ο ΠΑΟΚ στέλνουν μήνυμα σήμερα, το οποίο φτάνει σε όλη την Ελλάδα», ήταν τα λόγια του νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Πάνω από 10.000 φίλοι του ΠΑΟΚ από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στο συλλαλητήριο της Καμάρας, για τη διαγραφή των χρεών της ΠΑΕ. «Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ’ όλους. Ενωμένοι μαζί ξεκινήσαμε, δεν θα σταματήσουμε πουθενά παρά τα εμπόδια που μας βάζουν», δήλωσε συγκινημένος ο Θοδωρής Ζαγοράκης. «Η Μακεδονία και ο ΠΑΟΚ στέλνουν μήνυμα σήμερα το οποίο φτάνει σε όλη την Ελλάδα», ήταν τα λόγια του νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Δεν έπεφτε καρφίτσα…

Το’ παν και το’ καναν! Περίπου 10.000 φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο συλλαλητήριο της Καμάρας, για τη διαγραφή των χρεών της ΠΑΕ και έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Το «παρών» έδωσε και ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν συγκινημένος όταν κλήθηκε να μιλήσει στο πλήθος, το οποίο εκείνη τη στιγμή φώναζε: «Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός»!

«Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ’ όλους. Ενωμένοι μαζί ξεκινήσαμε, δεν θα σταματήσουμε πουθενά παρά τα εμπόδια που μας βάζουν. Έχουμε στόχο να οδηγήσουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει, στην κορυφή και θα πολεμήσουμε για να το καταφέρουμε. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι ζητάμε ισονομία», είπε ο Ζαγοράκης.

Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, τόνισε: «Είμαι μαζί με τον Ζαγοράκη και τον ΠΑΟΚ σε ό,τι θελήσει να κάνει και σε ό,τι ζητήσει. Η Μακεδονία και ο ΠΑΟΚ στέλνουν μήνυμα σήμερα, το οποίο φτάνει σε όλη την Ελλάδα».

Τον λόγο πήραν και οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έκαναν αναφορά στους Μπατατούδη, Γούμενο και Παγώνη, χαρακτηρίζοντάς τους κύριους υπεύθυνους για την «κατηφόρα» της ΠΑΕ. Επίσης, ζήτησαν εδώ και τώρα τη διαγραφή των χρεών: «Το μήνυμά μας στη διοίκηση είναι πως δεν υπάρχουν αδιέξοδα, το κακό που έχει βρει τον ΠΑΟΚ πρέπει να κοπεί με ένα σπαθί και η επανάσταση θα ξεκινήσει μαζί με τον Ζαγοράκη και όλη τη διοίκηση. Φέρτε πίσω τα κλεμμένα, τέρμα η ομηρία. Εδώ και τώρα διαγραφή, αλλιώς θα φτάσουμε μέχρι τη Βουλή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x