Stoiximan Super League

ΞΑΝΘΗ: Απορρίφθηκε ο Αράνο

Άδοξο τέλος είχε η δοκιμή του Κάρλος Αράνο στην Ξάνθη. Ο λόγος για την απόρριψη του Αργεντινού (αριστερού) μπακ ήταν η πολύμηνη αποχή του, που είχε ως αποτελέσμα να είναι ανέτοιμος να ενταχθεί στους Ακρίτες. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η διοίκηση θα ψάξει αλλού για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Άδοξο τέλος είχε η δοκιμή του Κάρλος Αράνο στην Ξάνθη. Ο λόγος για την απόρριψη του Αργεντινού αριστερού μπακ ήταν η πολύμηνη αποχή του, που είχε ως αποτελέσμα να είναι ανέτοιμος να ενταχθεί στους Ακρίτες. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η διοίκηση θα ψάξει αλλού για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Την ίδια ώρα, οι παίκτες της Ξάνθης εμφανίζονται έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του Ντιέγκο Κιντάνα: «Είναι δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας και ταυτόχρονα πολύ σημαντικό. Θέλουμε τους βαθμούς της νίκης και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τα καταφέρουμε».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x