Stoiximan Super League

Κατέθεσε έφεση ο Ολυμπιακός

Έφεση κατά της απόφασης που πήρε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας να ξαναγίνει ο αγώνας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς εξαιτίας της αντικανονικής συμμετοχής του Αυστριακού Ρόμαν Βάλνερ, κατέθεσε σήμερα (11/2) το μεσημέρι η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δικαιωθεί καθώς η ένστασή τους έγινε δεκτή, όμως θεωρούν παράτυπη την επανάληψη του αγώνα και πιστεύουν ότι θα δικαιωθούν προσφεύγοντας στη Δευτεροβάθμια, προτού μάλιστα ανακοινωθεί το σκεπτικό της απόφασης. Στον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη στρέφουν το βλέμμα τους οι πρωταθλητές.

Έφεση κατά της απόφασης που πήρε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας να ξαναγίνει ο αγώνας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς εξαιτίας της αντικανονικής συμμετοχής του Αυστριακού Ρόμαν Βάλνερ, κατέθεσε σήμερα (11/2) το μεσημέρι η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δικαιωθεί καθώς η ένστασή τους έγινε δεκτή, όμως θεωρούν παράτυπη την επανάληψη του αγώνα και πιστεύουν ότι θα δικαιωθούν προσφεύγοντας στη Δευτεροβάθμια, προτού μάλιστα ανακοινωθεί το σκεπτικό της απόφασης.

Με το μυαλό στον Εργοτέλη

Ο αγώνας στη Νέα Σμύρνη και η νίκη επί του Πανιωνίου ανήκει πλέον στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, που στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στον Εργοτέλη. Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (15:00). Ο Τάσος Πάντος έχει ένα αιμάτωμα στην ποδοκνημική και ακολούθησε θεραπεία, κάτι που έκανε με τη σειρά του και ο Νούνιες που ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στο γόνατο. Πάντως, το πρόβλημά του Αργεντινού δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Από’ κει και πέρα, όσοι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν στο κυριακάτικο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο, ενώ αντίθετα ο Λούα Λούα έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Η συμμετοχή του Κογκολέζου φορ θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, τη στιγμή που δεδομένη είναι η απουσία του τιμωρημένου Άντζα. Επόμενη προπόνηση για τους παίκτες του Τάκη Λεμονή έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στις 15:00.

Εισιτήρια τέλος

Εξαντλήθηκαν και τα ελάχιστα εισιτήρια που είχαν απομείνει για τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας απέναντι στην Τσέλσι. Αυτά κυκλοφόρησαν το πρωί της Δευτέρας μέσω διαδικτύου και έγιναν ανάρπαστα («έπεσε» η ιστοσελίδα του συλλόγου από τον κατακλυσμό επισκεπτών που έψαχναν ένα μαγικό χαρτάκι).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x