Επικαιρότητα

12 τρόποι να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στο σπίτι σου ξοδεύοντας μέχρι 20 ευρώ (pics)

Μερικές φορές είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν τη διαφορά. Ετσι και τα όμορφα σπίτια συντίθενται από μικρές λεπτομέρειες που και στην ορθή λειτουργία του βοηθούν και το κάνουν να δείχνει πιο ζεστό

Μερικές φορές είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν τη διαφορά. Ετσι και τα όμορφα σπίτια συντίθενται από δεκάδες μικρές προσεγμένες λεπτομέρειες που και στην ορθή λειτουργία του βοηθούν και το κάνουν να δείχνει όμορφο και ζεστό.

Παρακάτω ακολουθούν 12 ιδέες για το πώς μπορείτε να αλλάξετε το σπίτι σας χαλώντας το πολύ μόλις 20 ευρώ!

Καθρέφτης στην είσοδο
inner

Κυκλοφορούν άπειροι στην αγορά σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Στην είσοδο, πίσω από την κυρία πόρτα είναι μια ιδανική θέση, γιατί και τον παραμελημένο αυτό χώρο θα αλλάξει και θα σας εξυπηρετήσει ιδιαίτερα για το τελευταίο τσεκ πριν βγείτε από το σπίτι!

Βάλτε κρεμάστρες στο σαλόνι!
inner

Μικρά απλά αγκιστράκια σε έναν τοίχο που δεν έχει κάποιο έπιπλο, μπορούν να λειτουργήσουν ως το τέλειο διακοσμητικό. Πώς; Κρεμώντας πάνω τους από καπέλα και κορδέλες, μέχρι και μικρά γλαστράκια. Μαζί με κάποια καδράκια μπορούν πραγματικά να φτιάξουν μια ιδιαίτερη σύνθεση και να αλλάξουν ριζικά μια γωνιά του σπιτιού.

Παλιό ρολόι
inner
Αν το έχετε ήδη σπίτι σας δεν θα σας κοστίσει τίποτα, αν το αγοράσετε δεν θα ξοδευτείτε πολύ. Πηγαίνει παντού, από το καθιστικό και την κουζίνα ως το μπάνιο και είναι σίγουρα ένα διακοσμητικό που προκαλεί ένα μίνι... ξάφνιασμα.

Κουτιά
inner

Μικρά, μεγάλα, ξύλινα, χάρτινα υφασμάτινα, όπως και να είναι αρκεί ένα σε μια γωνιά για να την αλλάξει τελείως.

Βάλτε φυτά
inner

Είναι γνωστό ότι τα λουλούδια μπορούν να αλλάξουν τελείως ένα χώρο. Είναι όμως ακριβά. Αντί λοιπόν αυτών, σε μια γωνίτσα βάλτε δυο τρία μικρά γλαστράκια, από αυτά που έχουν και λουλούδια. Και μια καινούρια ασχολία θα βρείτε και μια διαφορετική νότα θα δώσετε στο σπίτι σας. Ολα αυτά χωρίς να ξοδευτείτε ιδιαίτερα.

Εκμεταλλευτεί τα εργαλεία σας!
inner

Ναι όταν τα χρησιμοποιείτε μοιάζουν άσχημα. Αλλά όταν κάθεστε δίπλα τους; Χρειάζεται απλά λίγη φαντασία για να μεταμορφώσει κανείς το χώρο του με πράγματα που ήδη έχει.

Καλάθια
inner

Είναι οικονομικά και τόσο βολικά όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Απλά βάλτε τα παντού. Από το μπάνιο για τα καλλυντικά σας ως το τζάκι για τα ξύλα.

Μαζέψτε τα καλώδια
inner

Καλώδια που κρέμονται απλά καταστρέφουν την όποια προσπάθεια διακόσμηση τους χώρου έχει γίνει. Στην αγορά κυκλοφορούν ένα σωρό εξαρτήματα που θα σας βοηθήσουν είτε να βάλετε τα καλώδια σε τάξη είτε να τα καλύψετε. Κοστίζουν ελάχιστα.

Αλλάξτε τα εξαρτήματα στο μπάνιο σας
inner

Το μπάνιο είναι ένα σημαντικό δωμάτιο του σπιτιού και για αυτό αξίζει και αυτό την... αγάπη σας! Πάρτε ένα νέο δοχείο για το σαπούνι σας, κοστίζει λίγο και αλλάζει όλο το στιλ του μπάνιου.

Εκθέστε τα κουζινικά σας
inner

Ισχύει ότι και για τα εργαλεία. Ειδικά τα πιο παλιά μπορούν να δώσουν έναν vintage αέρα στην κουζίνα σας.

Οργανώστε τα καθαριστικά σας!
inner

Τα καθάρισμα δεν είναι ευχάριστο, κάντε το τουλάχιστον πιο... σικ. Αγοράζοντας μια θήκη για να τα βάλετε όλα μέσα θα αλλάξετε και την όψη του μπάνιου σας και θα τα οργανώσετε καλύτερα.

Βάλτε αφίσες
inner

Θυμάστε αυτές που είχατε αγοράσει από έναν πλανόδιο, πέντε χρόνια πριν όταν είχατε πάει διακοπές; Ψάξτε τις, βρείτε τις, και βάλτε τις στον τοίχο. Απαιτείται μόνο λίγο ειδικό αυτοκόλλητο!

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x