Stoiximan Super League

Στο +3 ο Ολυμπιακός, στο -1 η Καλαμαριά

Η πολυαναμενόμενη απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ στην υπόθεση Βάλνερ βγήκε την Τετάρτη (5/3) και βρήκε «νικήτρια» την ομάδα του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε πως η συμμετοχή του άσου της Καλαμαριάς στο παιχνίδι των δύο ομάδων ήταν αντικανονική με αποτέλεσμα να δοθούν στον Ολυμπιακό οι τρεις βαθμοί (με σκορ 3-0) και να αφαιρεθεί ακόμη ένας από τους Πόντιους, που μηδενίστηκαν στον εν λόγω αγώνα. Μένει να φανεί αν ο Απόλλωνας προσφύγει στα διεθνή δικαστήρια για να διεκδικήσει τους βαθμούς, όπως αρχικά είχε προαναγγελθεί σε περίπτωση αφαίρεσης βαθμών

Η πολυαναμενόμενη απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ στην υπόθεση Βάλνερ βγήκε την Τετάρτη (5/3) και βρήκε «νικήτρια» την ομάδα του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε πως η συμμετοχή του άσου της Καλαμαριάς στο παιχνίδι των δύο ομάδων ήταν αντικανονική με αποτέλεσμα να δοθούν στον Ολυμπιακό οι τρεις βαθμοί (με σκορ 3-0) και να αφαιρεθεί ακόμη ένας από τους Πόντιους, που μηδενίστηκαν στον εν λόγω αγώνα.

Μένει να φανεί αν ο Απόλλωνας προσφύγει στα διεθνή δικαστήρια για να διεκδικήσει τους βαθμούς, όπως αρχικά είχε προαναγγελθεί σε περίπτωση αφαίρεσης των. Με βάσει τα νέα δεδομένα στη βαθμολογία, ο Ολυμπιακός ανεβαίνει στους 52 βαθμούς, μειώνει στον έναν από τον Παναθηναϊκό και αυξάνει την διαφορά του από την ΑΕΚ στους τρεις, ενώ οι «ροσονέρι» πέφτουν στην 15η θέση με 19 βαθμούς.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x