Stoiximan Super League

Τέλος ο Τσαλουχίδης

Παρελθόν απ’ την τεχνική ηγεσία της Βέροιας αποτελεί ο Γιώτης Τσαλουχίδης, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ το βράδυ της Κυριακής. Χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο Λεωνίδας Υφαντίδης. Επίσης, η ομάδα της Ημαθίας έλυσε τη συνεργασία της με τους μέχρι πρότινος σκάουτερ και βοηθό προπονητή της ομάδας, Μάκη Τερζόπουλο και Μίλοε Πέτκοβιτς. Αυτή είναι η τέταρτη φορά μέσα στη σεζόν που η "βασίλισσα του Βορρά" αλλάζει προπονητή, αφού έχουν προηγηθεί οι Δημήτρης Καλαϊτζίδης, Ράτκο Ντόαστανιτς, Γιάννης Ματζουράκης και Γιώτης Τσαλουχίδης.

Παρελθόν απ’ την τεχνική ηγεσία της Βέροιας αποτελεί ο Γιώτης Τσαλουχίδης, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ το βράδυ της Κυριακής. Χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο Λεωνίδας Υφαντίδης. Επίσης, η ομάδα της Ημαθίας έλυσε τη συνεργασία της με τους μέχρι πρότινος σκάουτερ και βοηθό προπονητή της ομάδας, Μάκη Τερζόπουλο και Μίλοε Πέτκοβιτς. Αυτή είναι η τέταρτη φορά μέσα στη σεζίν που η "βασίλισσα του Βορρά" αλλάζει προπονητή, αφού έχουν προηγηθεί οι Δημήτρης Καλαϊτζίδης, Ράτκο Ντόαστανιτς, Γιάννης Ματζουράκης και Γιώτης Τσαλουχίδης.

Η ανακοίνωση:

«Με απόφαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, τη θέση του πρώτου προπονητή στην ομάδα αναλαμβάνει ο κ. Λεωνίδας Υφαντίδης, ενώ λύνεται η συνεργασία με τον μέχρι πρότινος προπονητή κ. Γιώτη Τσαλουχίδη, με τον σκάουτερ κ. Μάκη Τερζόπουλο και με τον βοηθό προπονητή κ. Μίλοε Πέτκοβιτς, τους οποίους η διοίκηση ευχαριστεί θερμά για τη μέχρι τώρα συνεργασία.
Για το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ
Ο πρόεδρος Αρβανιτίδης Γεώργιος».


Οσο για τον διάδοχο του πρώην διεθνούς χαφ, αυτός δεν άργησε να βρεθεί. Θα είναι ο Λεωνίδας Υφαντίδης, που θα προσπαθήσει να κρατήσει τη "βασίλισσα του Βορρά" στην κατηγορία, στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας.

Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x