Stoiximan Super League

Ολοταχώς… πολυμετοχικός

Η αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός άρχισε και τυπικά από σήμερα. Η τωρινή διοίκηση του συλλόγου κάλεσε γενική συνέλευση των μετόχων στις 6 Ιουνίου. Ικανοποίηση για την εξασφάλιση του εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League στις τάξεις της ομάδας. Με πολλά νέα πρόσωπα στο διαδικαστικού χαρακτήρα ντέρμπι με την ΑΕΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι». Εξελίξεις το προσεχές διάστημα για προπονητή και εκκαθαρίσεις-μεταγραφές. «Αξίζει στους οπαδούς μας να είναι η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ», ο Μαρσέλο Μάτος.

Η αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός άρχισε και τυπικά από σήμερα. Η τωρινή διοίκηση του συλλόγου κάλεσε γενική συνέλευση των μετόχων στις 6 Ιουνίου. Ικανοποίηση για την εξασφάλιση του εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League στις τάξεις της ομάδας. Με πολλά νέα πρόσωπα στο διαδικαστικού χαρακτήρα ντέρμπι με την ΑΕΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι». Εξελίξεις το προσεχές διάστημα για προπονητή και εκκαθαρίσεις-μεταγραφές. «Αξίζει στους οπαδούς μας να είναι η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε ο Μαρσέλο Μάτος.

Ραγδαίες εξελίξεις

Η αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός άρχισε και τυπικά από σήμερα. Η τωρινή διοίκηση του συλλόγου κάλεσε γενική συνέλευση των μετόχων στις 6 Ιουνίου για να αποφασιστεί ο τρόπος που θα γίνει η αύξηση αυτή, που θα σημάνει και την είσοδο νέων επενδυτών στην ΠΑΕ. Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο βήμα προς την πολυμετοχικότητα του συλλόγου. Το έδαφος για συνεργασία είναι πρόσφορο, όπως φάνηκε από τις επαφές των Γιάννη Βαρδινογιάννη, Νίκου Πατέρα, Ανδρέα Βγενόπουλου, αλλά και των αδερφών Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου, που θα είναι επίσης στο νέο «σχήμα».

Αποστολή εξετελέσθη

Με πολλά χαμόγελα λόγω της εξασφάλισης της συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League έγινε η προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα. Ο αγώνας κόντρα στην ΑΕΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ (19:00) αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι στους πέντε βαθμούς. Στον αγώνα αυτό αναμένεται να χρησιμοποιηθούν παίκτες με λιγοστό χρόνο συμμετοχής την τρέχουσα περίοδο. Όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν στο χθεσινό αγώνα εναντίον του Άρη ακολούθησαν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι «πράσινοι» ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ζέσταμα , πάσες και ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Οι Έκι Γκονζάλες και Δημήτρης Παπαδόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Στους διεθνείς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού χορηγήθηκε άδεια για την αυριανή προπόνηση. Ουσιαστικά είναι στην… κρίση τους αν θέλουν να παίξουν την Τετάρτη ή θα προτιμήσουν να πάρουν κάποιες ανάσες προτού αρχίσουν προετοιμασία εν όψει του EURO 2008.

Με λίγη τύχη και σοβαρότητα στους ομίλους

Στους ισχυρούς τόσο στον δεύτερο όσο και στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο αντίπαλος των «πρασίνων» στον δεύτερο προκριματικό θα προκύψει από τα ζευγάρια στον πρώτο προκριματικό.

Αρχίζει το ξεκαθάρισμα

Η ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας σηματοδοτεί και την έναρξη της εφαρμογής του σχεδιασμού για τη νέα περίοδο. Ο Ζοσέ Πεσέιρο παρά το καλό… φινάλε της ομάδας θεωρείται απίθανο να διατηρήσει τη θέση του στον πάγκο των «πρασίνων» και πρώτο μέλημα είναι η εύρεση του αντικαταστάτη του. Διακαής πόθος είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και οι όποιες εξελίξεις στην υπόθεση αυτή μετατίθενται για την επόμενη εβδομάδα, αφού ο Σερβοέλληνας τεχνικός είναι αφοσιωμένος στον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη. Παράλληλα θα υπάρξουν κάποιες εκκαθαρίσεις στο έμψυχο δυναμικό, αλλά και οι πρώτες μεταγραφικές αναζητήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x