Stoiximan Super League

Τέλος ο Εκι!

Ο Εζεκίελ Γκονζάλες αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός έλυσε το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι». «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Εζεκίελ Γκονζάλες. Η σχετική απόφαση του Δ.Σ για τη λύση του συμβολαίου του κατατέθηκε στην αρμόδια επιτροπή προς επικύρωση», αναφέρει η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ. «Ανυπομονώ για τα προκριματικά του Champions League», με… νόημα στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Αντρέας Ίβανσιτς.

Ο Εζεκίελ Γκονζάλες αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός έλυσε το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι». «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Εζεκίελ Γκονζάλες. Η σχετική απόφαση του Δ.Σ για τη λύση του συμβολαίου του κατατέθηκε στην αρμόδια επιτροπή προς επικύρωση», αναφέρει η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ. «Ανυπομονώ για τα προκριματικά του Champions League», αναφέρει με… νόημα στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Αντρέας Ίβανσιτς.

Λύθηκε το συμβόλαιο του Γκονζάλες

Το αναμενόμενο έγινε! Ο Εζεκίελ Γκονζάλες, έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στον Παναθηναϊκό, λέει αντίο. Αιτία, τα πρόσφατα και διαδοχικά «επεισόδια» που είχε τόσο με τον Ζοσέ Πεσέιρο, όσο και με συμπαίκτες του. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» ήταν δυσαρεστημένη με τη συμπεριφορά του Αργεντινού και αποφάσισε να βάλει τέλος στη συνεργασία της με τον παίκτη. Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Εζεκίελ Γκονζάλες. Η σχετική απόφαση του Δ.Σ για τη λύση του συμβολαίου του κατατέθηκε στην αρμόδια επιτροπή προς επικύρωση».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γκονζάλες είχε ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Και επίσημα στις 6 Ιουνίου

Επισημοποιήθηκε η ημερομηνία πραγματοποίησης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία θα γίνει στις 6 Ιουνίου στις 09:00, στο ξενοδοχείο «NJV Athens Plaza». Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της Εταιρείας, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 6 του μηνός Ιουνίου 2008, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09.00 π.μ, στό ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου του Α αρ.2 Πλατεία Συντάγματος Δήμος Αθηναίων, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας (με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού της) κατά το ποσό των 31.783.344,00 ευρώ με καταβολή μετρητών διά εκδόσεως 10.594.448 νέων ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 3,00 ευρώ εκάστης. Η τιμή διάθεσης των 10.594.448 νέων ονομαστικών μετοχών θα είναι υπέρ το άρτιον στο ποσόν των 7,56 ευρώ ανά μετοχή. Δεδομένου ότι ποσοστό 10% εκ των μετοχών πού θα διατεθούν θα περιέλθει στο ιδρυτικό αθλητικό σωματείο της Π.Α.Ε σύμφωνα με τον νόμο 2725/1999 ως ισχύει και επομένως οι εγγραφόμενοι μέτοχοι υποχρεούνται να καταβάλλουν αναλογικά την αξία των μετοχών του ιδρυτικού σωματείου, οι υπόλοιπες μετοχές θα διατεθούν με τελική τιμή 8,40 ευρώ ανά μετοχή στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η αξία των μετοχών του ιδρυτικού αθλητικού σωματείου.
2. Κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης όλων των υφισταμένων μετόχων και καθορισμός των όρων αναλήψεως των νέων μετοχών.
3. Τροποποίηση του άρθρου 23 του καταστατικού της εταιρείας και δή αύξηση του αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και καθορισμός της θητείας τους σε ένα έτος.
4. Έγκριση των συμβάσεων πού εμπίπτουν στο άρθρο 23Α του Κ.Ν.2190/1920 ως ισχύει.
5. Παροχή εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για την υλοποίηση των σχετικών με τα παραπάνω θέματα αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης.

Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μίας ψήφου.

Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση, οφείλουν πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία που θα γίνει η Γενική Συνέλευση, είτε να καταθέσουν στο Ταμείο της Εταιρείας τις μετοχές των είτε να φέρουν στην εταιρεία απόδειξη ότι κατέθεσαν τις μετοχές των ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε στην Ελλάδα Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.

Μαρούσι, 7 Μαΐου 2008
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δ. Δεσύλλας, Β. Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x