Stoiximan Super League

Νέα εποχή!

Ο Νίκος Πατέρας θα είναι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχε ο ίδιος με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη, Ανδρέα Βγενόπουλο και Παύλο Γιαννακόπουλο. «Είναι βαρύ το φορτίο που θα κουβαλήσουμε», είπε ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» για τη νέα προσπάθεια που ξεκινά με το πολυμετοχικό σχήμα. «Ξεκινά μια προσπάθεια και είμαστε όλοι συμμέτοχοι», δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. «Στόχος το πρωτάθλημα», τόνισε ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ. Πρώτο μέλημα η απόφαση για τον διευθυντή ποδοσφαίρου, με φαβορί γι’ αυτή τη θέση τον Κώστα Αντωνίου και ακολούθως η ανεύρεση προπονητή. «Είναι τιμητική και δελεαστική η επιλογή μου ως αντιπροέδρου. Με σύμπνοια και ομόνοια όλα θα πάνε καλά», στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Ο Νίκος Πατέρας θα είναι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχε ο ίδιος με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη, Ανδρέα Βγενόπουλο και Παύλο Γιαννακόπουλο. «Είναι βαρύ το φορτίο που θα κουβαλήσουμε», είπε ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» για τη νέα προσπάθεια που ξεκινά με το πολυμετοχικό σχήμα. «Ξεκινά μια προσπάθεια και είμαστε όλοι συμμέτοχοι», δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. «Στόχος το πρωτάθλημα», τόνισε ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ. Πρώτο μέλημα η απόφαση για τον διευθυντή ποδοσφαίρου, με φαβορί γι’ αυτή τη θέση τον Κώστα Αντωνίου και ακολούθως η ανεύρεση προπονητή. «Είναι τιμητική και δελεαστική η επιλογή μου ως αντιπροέδρου. Με σύμπνοια και ομόνοια όλα θα πάνε καλά», δήλωσε στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Νέα σελίδα με Πατέρα πρόεδρο

Η συνάντηση μεταξύ των Ανδρέα Βγενόπουλου, Γιάννη Βαρδινογιάννη, Νίκου Πατέρα και Παύλου Γιαννακόπουλου άρχισε στις 13:00 και διήρκεσε περίπου δύο ώρες. Σε αυτή αποφασίστηκε να αναλάβει την προεδρία ο Νίκος Πατέρας, ενώ εξουσιοδοτήθηκε να μιλήσει με τον Αντώνη Αντωνιάδη για τη θέση του α’ αντιπροέδρου.

Όσον αφορά τον διευθυντή ποδοσφαίρου, δεν πάρθηκε απόφαση, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα και το συγκεκριμένο πόστο θα καλύψει, εκτός απροόπτου, ο παλαίμαχος παίκτης του «τριφυλλιού», Κώστας Αντωνίου. Βέβαια, υπάρχουν και άλλες εκκρεμότητες, που αφορούν το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως είναι η ανεύρεση προπονητή.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο πρόεδρος του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας, δήλωσε: «Είναι βαρύ το φορτίου που θα κουβαλήσουμε». Από την πλευρά του, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τόνισε: «Ξεκινάει μια προσπάθεια στην οποία όλοι είμαστε συμμέτοχοι. Αποδείξαμε πως όταν βρισκόμαστε μαζί και συζητάμε μπορούμε να βγάζουμε αποφάσεις και χρήσιμα συμπερίσματα. Αυτό που έχει σημασία είναι το παρόν. Το μέλλον θα δείξει». Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έδωσε το στίγμα του για τη νέα χρονιά, οριοθετώντας σε μια φράση τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού, που είναι: «Να πάρει το πρωτάθλημα. Δεν υπήρξε καμία διαφωνία. Πλήρης ομοφωνία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος της διαδικασίας».

Στέλνουν τον Πιάτι

Ο Χουάν Ρότσα συνεχίζει την αναζήτηση παικτών όλο αυτό το διάστημα στην Αργεντινή και ο παίκτης που τον έχει κερδίσει με τις εμφανίσεις του είναι ο Ιγνάσιο Πιάτι. Άλλωστε, εδώ και μέρες έχει μεταφέρει την εισήγησή του για απόκτηση του επιτελικού μέσου της Χιμνάσια Λα Πλάτα. Οι Αργεντινοί δημοσιοποίησαν το ελληνικό ενδιαφέρον και άνθρωπος της διοίκησης δήλωσε χθες: «Τις επόμενες μέρες περιμένουμε επίσημη πρόταση για τον Πιάτι από μεγάλη ελληνική ομάδα». Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ρότσα έχει μιλήσει τόσο με τον παίκτη, όσο και με τον μάνατζέρ του, που εμφανίζονται θετικοί.

Επίσης, σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει η επιθυμία της Χιμνάσια να αποκτήσει τον Ρομέρο. Το κακό για τους «πράσινους» είναι ότι αν δεν κλείσει ο προπονητής δεν πρόκειται να αποκτήσουν τον Πιάτι, αφού θα πρέπει να περιμένουν τη συγκατάθεσή του και ίσως αυτό το χρονικό διάστημα ο παίκτης κλείσει αλλού. Για την απόκτησή του ενδιαφέρεται η Μπόκα Τζούνιορς, αλλά και κάποιοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Την ίδια ώρα, ο ισπανικός Τύπος κάνει λόγο για ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον Πάμπλο Αϊμάρ. Ο παίκτης θα αποχωρήσει από τη Σαραγόσα που υποβιβάστηκε, αλλά και η περίπτωσή του δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν βρεθεί ο αντικαταστατής του Πεσέιρο.

Γύρισε ο Μάντζιος

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων και του εξάμηνου δανεισμού του στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, ο Βαγγέλης Μάντζιος επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο 26χρονος επιθετικός θα πραγματοποιήσει τις διακοπές του και αν δεν παραχωρηθεί και πάλι δανεικός στους Γερμανούς, θα ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό.

Αλέξανδρος Κουλουρης - Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x