Stoiximan Super League

Κινείται για Παππά

Διερευνητική συζήτηση με τον Ντέμη Νικολαΐδη για την απόκτηση του Χάρη Παππά είχε ο Αντώνη Ρέμος. Ο πρόεδρος του Ηρακλή ήθελε από το προηγούμενο καλοκαίρι να ντύσει στα «κυανόλευκα» τον 25χρονο μέσο της «Ένωσης». Τώρα η κατάσταση έχει ως εξής: η ΑΕΚ δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα να παραχωρήσει τον παίκτη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ εκείνος δεν δείχνει να έχει πρόβλημα με πιθανή μετακίνησή του στον «Γηραιό». Όπως γίνεται αντιληπτό, υπάρχουν οι προϋποθέσεις ο Παππάς να γίνει παίκτης του Ηρακλή. Το ενδιαφέρον του Ηρακλή για την απόκτηση του Ζοκό επιβεβαιώνουν οι ιθύνοντες του συλλόγου. Η αναπάντεχη άρνηση του Βέρλε, αναγκάζει τους διοικούντες να αναζητήσουν κάποιον ανασταλτικό μέσο με ικανότητες. Δυνατά φιλικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Διερευνητική συζήτηση με τον Ντέμη Νικολαΐδη για την απόκτηση του Χάρη Παππά είχε ο Αντώνη Ρέμος. Ο πρόεδρος του Ηρακλή ήθελε από το προηγούμενο καλοκαίρι να ντύσει στα «κυανόλευκα» τον 25χρονο μέσο της «Ένωσης». Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ το είχε στο μυαλό του και τον Ιανουάριο, αλλά το θέμα «σκάλωσε» στην επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στους «κιτρινόμαυρους», αφού περίμενε κάποιες ευκαιρίες (πρώτα από τον Λορένσο Σέρα Σερέρ και μετά από τον Νίκο Κωστένογλου). Τώρα η κατάσταση έχει ως εξής: η ΑΕΚ δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα να παραχωρήσει τον πρώην άσο των Πανσερραϊκού, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Ολυμπιακού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ και ο παίκτης δεν δείχνει να έχει πρόβλημα με πιθανή μετακίνησή του στον «Γηραιό». Όπως γίνεται αντιληπτό, υπάρχουν οι προϋποθέσεις ο Παππάς να γίνει παίκτης του Ηρακλή, μετά την αποτυχία να πάρει κάποιες συμμετοχές στους δύο συλλόγους του πρώην ΠΟΚ. Ωστόσο, το θέμα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και αναμένεται να γίνει επίσημη πρόταση.

Ξεχωριστή περίπτωση

Το ενδιαφέρον του Ηρακλή για την απόκτηση του Μπερνάρ Φρανσουά Ζοκό επιβεβαιώνουν οι ιθύνοντες του συλλόγου. Ο Ιβοριανός επιθετικός της Μονς έχει προταθεί στη διοίκηση και η περίπτωσή του εξετάζεται πολύ προσεκτικά. Τα στοιχεία του είναι η πολύ καλή τεχνική κατάρτισή, η ικανότητά του να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ενώ είναι πολύς καλός στο ψηλό παιχνίδι (σ.σ. έχει ύψος 1,85 μ.). Το συμβόλαιό του λήγει το 2010, αλλά έχει πολύ χαμηλή ρήτρα αποδέσμευσης (σ.σ. 40.000 ευρώ), ενώ το κασέ του (σ.σ. 150.000 ευρώ) δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο για τους «κυανόλευκους». Το θέμα του 25χρονου άσου θα συζητήσουν την ερχόμενη εβδομάδα ο Άνχελ Πεντράθα με τον Ηλία Πουρσανίδη.

Αναζητείται ανασταλτικός

Η αναπάντεχη άρνηση του Τόμας Βέρλε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή, αναγκάζει τον «Γηραιό» να αναζητήσει από την αρχή κάποιον ανασταλτικό μέσο με ικανότητες. Οι διοικούντες θα εξετάσουν περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί το τελευταίο διάστημα. Από ό,τι έχει γίνει γνωστό, ο Πεντράθα και ο Πουρσανίδης ψάχνουν καλύτερο ποδοσφαιριστή από τον Γερμανό.

Δυνατά φιλικά

Την ευκαιρία να δώσει μόνο δυνατά φιλικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα έχει ο Ηρακλής. Ο «Γηραιός» θα αγωνιστεί κόντρα σε τέσσερις σημαντικούς ολλανδικούς συλλόγους και την -βελγική- Γκενκ. Το ακριβές πρόγραμμα των φιλικών έχει ως εξής: Πέμπτη 31/07 με Χέρενφεν (20:00), Κυριακή 03/08 με Γκενκ (17:00), Τετάρτη 06/08 με Σπάρτα Ρότερνταμ (20:00), Σάββατο 09/08 με Αλκμααρ (20:00), Δευτέρα 11/08 με Ναϊμέγκεν (20:00). Στις 12 Αυγούστου οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν στη βάση τους και οι τελευταίες πινελιές από τον Πεντράθα θα μπουν σε 3 ή 4 φιλικά επί ελληνικού εδάφους (σ.σ. ένα εξ’ αυτών μπορεί να είναι με τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο βρίσκονται σε συζητήσεις).

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x