Stoiximan Super League

«Ζεστά» για Πεγεράνο

Πολύ σοβαρά βλέπει ο Παναθηναϊκός την περίπτωση του Ερνάν Πεγεράνο και αναμένεται σύντομα να κινηθεί για την απόκτησή του. Ο 24χρονος αμυντικός της Βελέζ Σάρσφιλντ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του «τριφυλλιού», το οποίο αναζητά έναν παίκτη στη θέση του Αργεντινού άσου. Τη θέληση του Μαρσέλο Μάτος να παραμείνει στον Παναθηναϊκό σέβεται ο Πίνι Ζάχαβι, όπως δήλωσε στη «SportDay». Οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ αναγκάζουν τους «πράσινους» να μείνουν στην άκρη για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ενδιαφέρον εξ' Αργεντινής και Βουλγαρίας για Ρομέρο και Γκάντσεφ αντίστοιχα.

Πολύ σοβαρά βλέπει ο Παναθηναϊκός την περίπτωση του Ερνάν Πεγεράνο και αναμένεται σύντομα να κινηθεί για την απόκτησή του. Ο 24χρονος αμυντικός της Βελέζ Σάρσφιλντ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του «τριφυλλιού», το οποίο αναζητά έναν παίκτη στη θέση του Αργεντινού άσου. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές τον Πεγεράνο σε συνθήκες αγώνα και έχει κάνει την εισήγησή του στη διοίκηση των «πρασίνων». Ο σκάουτερ του συλλόγου, από ό,τι φαίνεται, έχει κάνει ήδη διερευνητική πρόταση και η περίπτωσή του μοιάζει εφικτή. Εφόσον δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη με άλλον αμυντικό, τότε επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αργεντινού θα είναι η Ελλάδα και συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός.

Από εκεί και περά, ο Ρότσα φαίνεται πως έχει πει καλά λόγια και για τον Γκάμπριελ Άουτσε. Ωστόσο, η περίπτωση του 22χρονου επιτελικού μέσου της Αρχεντίνος είναι «αλμυρή». Όσον αφορά τώρα, τον Αουγκούστο Φερνάντες, ο νεαρός Αργεντινός μέσος δεν θέλει να αγωνιστεί στο ελληνικό, αλλά σε κάποιο από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ζάχαβι: «Θέλει ΠΑΟ ο Μάτος»

Τη θέληση του Μαρσέλο Μάτος να παραμείνει στον Παναθηναϊκό σέβεται ο Πίνι Ζάχαβι, όπως δήλωσε στη «SportDay». Ο Ισραηλινός μάνατζερ θα έχει συνάντηση σήμερα ή αύριο με τη διοίκηση του συλλόγου, ώστε να συζητήσουν το θέμα παραμονής του 24χρονου Βραζιλιάνου.

Αναλυτικά όσα είπε ο γνωστός ατζέντης:

Κ. Ζάχαβι, ποιες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Μαρσέλο Μάτος;

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι τελικό. Αυτό που ξέρω είναι ότι το παιδί θέλει πάρα πολύ να μείνει στον Παναθηναϊκό. Του αρέσει η ομάδα, καλύπτει τις φιλοδοξίες του και έχει προσαρμοστεί πλήρως».

Να θεωρήσουμε δηλαδή ότι το θέμα κλείνει σύντομα θετικά για τον Παναθηναϊκό;

«Σας είπα ότι θέλει ο παίκτης και καταλαβαίνω την επιθυμία του. Θα μιλήσουμε με το Παναθηναϊκό για να δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορώ να μιλήσω για τις πιθανότητες, αλλά σίγουρα δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να μείνει ο Μάτος στην Ελλάδα».

Έχετε προγραμματίσει κάποια επαφή με τον Παναθηναϊκό για να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα;

«Ναι, θα μιλήσουμε. Μπορεί αύριο (σ.σ.: σήμερα), μπορεί και τη Δευτέρα να έχουμε κάποια επαφή. Δεν υπάρχει καμία άλλη εξέλιξη».

Εγκαταλείπει για Χριστοδουλόπουλο

Οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ αναγκάζουν τον Παναθηναϊκό να μείνει στην άκρη για την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αξιώνει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του διεθνή μέσου και οι «πράσινοι» θα κινηθούν μόνο αν οι Θεσσαλονικείς πέσουν στο 1,5 εκατ. ευρώ. Τόσα φαίνεται πως είναι τα χρήματα που προσφέρει το «τριφύλλι» για τον 22χρονο επιθετικό. Ωστόσο, θα περιμένει να δει τις εξελίξεις, αφού για τον Χριστοδουλόπουλο ενδιαφέρεται και, μάλιστα «ζεστά», ο Ολυμπιακός.

Θέλουν Ρομέρο-Γκάντσεφ

Για το ενδιαφέρον της Χιμνάσια λα Πλάτα για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Ρομέρο έκανε λόγο, για ακόμη μια φορά, ο Τύπος της Αργεντινής. Ωστόσο, ο 30χρονος μέσος του Παναθηναϊκού δεν έχει καμία ενημέρωση από τους «πράσινους» και αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Η Λέφσκι Σόφιας θέλει να εντάξει τον Βλαντιμίρ Γκάντσεφ στο δυναμικό της , σύμφωνα με τον Βουλγαρικό Τύπο. Παρόλα αυτά, το επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστές οι προθέσεις του «τριφυλλιού», οι οποίες θα κρίνουν το μέλλον του 21χρονου άσου.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x