Stoiximan Super League

Πουλάει Πάρντο, αλλά…

Διατεθειμένος να πουλήσει τον Ούρκο Πάρντο είναι ο Ηρακλής. Μέχρι σήμερα οι «μνηστήρες» για τον 25χρονο τερματοφύλακα είναι οι εξής: Ολυμπιακός, Λα Κορούνια, Σταντάρ Λιέγης και . Ωστόσο, οι υποψήφιοι αγοραστές, πρέπει να πληρώσουν αδρά για να κάνουν τον Βελγοϊσπανό πορτιέρο δικό τους. Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε από την «κρούση» Έλληνα μάνατζερ για τον Εσπινόζα Μαρίτα Κάστο.

Διατεθειμένος να πουλήσει τον Ούρκο Πάρντο είναι ο Ηρακλής. Μέχρι σήμερα οι «μνηστήρες» για τον 25χρονο τερματοφύλακα είναι οι εξής: Ολυμπιακός, Λα Κορούνια, Σταντάρ Λιέγης και Ραπίντ Βουκουρεστίου. Ωστόσο, οι υποψήφιοι αγοραστές, πρέπει να πληρώσουν αδρά για να κάνουν τον Βελγοϊσπανό πορτιέρο δικό τους. Ο λόγος που αναγκάζει τον «Γηραιό» σε αυτή την τακτική είναι ότι θέλει να αυξήσει το μεταγραφικό μπάτζετ. Οι «κυανόλευκοι» έχουν κοστολογήσει τον Πάρντο στο 1,2 εκατ. ευρώ, αφού προέρχεται από εξαιρετική χρονιά. Οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για ξεχωριστό τερματοφύλακα, αλλά οι περισσότερες ομάδες εμφανίζονται διστακτικές να καταθέσουν επίσημη πρόταση. Κάποιες ομάδες (π.χ. η Σταντάρ Λιέγης) δεν μπορούν, μάλιστα, να δώσουν τα χρήματα που αξιώνει η διοίκηση του Ηρακλή. Παρόλα αυτά, η περίπτωση δεν αναμένεται να κλείσει σύντομα.

Σενάρια για Κάστο

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε από την «κρούση» Έλληνα μάνατζερ για τον Εσπινόζα Μαρίτα Κάστο. Πρόκειται για τον 25χρονο τερματοφύλακα της Μπέτις, ο οποίος εξέπληξε με την απόδοσή του στις τελευταίες αγωνιστικές της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Παρόλα αυτά, ο μάνατζερ του Κάστο, Χοσέ Λορέντσο, μίλησε στη «SportDay» για την επικοινωνία του με τον Έλληνα συνάδελφό του: «Αυτό που με ρώτησε ήταν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Κάστο. Δεν ανοίξαμε περισσότερο την κουβέντα», είπε αρχικά ο Ισπανός άνδρας.

«Πέρυσι ήταν δεύτερος τερματοφύλακας πίσω από τον Ρικαρντο της εθνικής Πορτογαλίας. Ένας τραυματισμός του τελευταίου έδωσε τη δυνατότητα στον Κάστο να παίξει στα τελευταία (εννιά) παιχνίδια και τα πήγε πολύ καλά. Ήδη η Μπέτις τού έχει κάνει πρόταση να ανανεώσει για άλλα πέντε χρόνια και δεν αποκλείεται την επόμενη σεζόν να είναι βασικός, μια και η Μπέτις ψάχνει ομάδα για να πουλήσει τον Ρικάντο», τόνισε ο μάνατζερ του 25χρονου τερματοφύλακα.

«Η προσφορά της Μπέτις είναι πολύ καλή και μάλλον θα την αποδεχθούμε», είπε, «εκτός κι αν έρθει μια πολύ καλύτερη πρόταση. Όμως δεν ξέρω τι ποσά δίνουν οι ελληνικές ομάδες».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x