Stoiximan Super League

Μπουζάνης: «Τιμή μου»

Με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας επέλεξε να αγωνιστεί ο Ντιν Μπουζάνης, σύμφωνα με επιστολή του στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ο 18χρονος τερματοφύλακας της Λίβερπουλ δήλωσε υπερήφανος που θα λάβει μέρος στα τελικά του Euro U19 με τη «γαλανόλευκη». Από την εξέλιξη αυτή ικανοποιήθηκε και ο τεχνικός της Εθνικής Νέων, Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος πλέον μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Ελληνοαυστραλού πορτιέρο. Την ίδια ώρα, επιτελείο της Εθνικής ομάδας προσπαθεί να αλλάξει τη γνώμη του Παρασκευά Άντζα να μην αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας επέλεξε να αγωνιστεί ο Ντιν Μπουζάνης, σύμφωνα με επιστολή του στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ο 18χρονος τερματοφύλακας της Λίβερπουλ δήλωσε υπερήφανος που θα λάβει μέρος στα τελικά του Euro U19 με τη «γαλανόλευκη».

Από την εξέλιξη αυτή ικανοποιήθηκε και ο τεχνικός της Εθνικής Νέων, Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος πλέον μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Ελληνοαυστραλού πορτιέρο. Όμως, και ο Ότο Ρεχάγκελ έχει τη σκέψη να τον χρησιμοποιήσει σε κάποιον αγώνα, για να τον «δέσει» οριστικά με την Εθνική Ελλάδας. Σύμφωνα με κανονισμό της UEFA, δεν αρκεί η συμμετοχή ενός παίκτη στις «μικρές» εθνικές ομάδες, αλλά θα πρέπει να κληθεί τουλάχιστον μία φορά στην Ανδρών της χώρας. Εξάλλου, ο νεαρός γκολκίπερ χαίρει της εκτίμησης και του Ράφα Μπενίτεθ, που μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

«Είμαι υπερήφανος που θα αγωνιστώ στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Εθνική Νέων της Ελλάδας», ανέφερε ο Μπουζάνης στην επιστολή του στην ΕΠΟ. Υπενθυμίζεται ότι η τελική φάση του Ευρωπαίκού Πρωταθλήματος Νέων στην Τσεχία θα πραγματοποιηθεί από τις 16 μέχρι τις 26 Ιουλίου.

«Ψηστήρι» σε Άντζα

Την ίδια ώρα, το επιτελείο της Εθνικής ομάδας προσπαθεί να αλλάξει τη γνώμη του Παρασκευά Άντζα, προκειμένου να μην αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Παρόλα αυτά, η υπόθεση δεν είναι εύκολη, αφού ο παίκτης έχει ανακοινώσει σε συνέντευξη Τύπου την απόφασή του.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x