Stoiximan Super League

Τέλος Μόρις και «Παπ»

Μετά τις αφίξεις, οι… αναχωρήσεις. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ειδοποίησε μέσω του Κώστα Αντωνίου τον Νασίφ Μόρις και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να βρουν προτάσεις από ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους, αφού δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα για τη νέα σεζόν. Δεν θα έρθει τελικά σήμερα ο Πεγεράνο στην Ελλάδα για να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού, σε αντίθεση με ό,τι δήλωσε ο πρόεδρος της Βελέζ Σάρσφιλντ. Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η επιθυμία της συζύγου του να πάνε στην Ισπανία. Ακόμη μία τηλεφωνική επαφή είχαν οι Πατέρας και Τσακίρης για το θέμα της παραχώρησης του Τζεμπούρ στο «τριφύλλι». Στη νέα επικοινωνία των ισχυρών ανδρών των δύο συλλόγων, οι «πράσινοι», εκτός από τα 2 εκατ. ευρώ, προσέφεραν και δύο παίκτες για να κάνουν δικό τους τον Γαλλοαλγερινό στράικερ. .

Μετά τις αφίξεις, οι… αναχωρήσεις. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ειδοποίησε μέσω του Κώστα Αντωνίου τον Νασίφ Μόρις και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να βρουν προτάσεις από ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους, αφού δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα για τη νέα σεζόν. Τόσο ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός όσο και ο Έλληνας φορ έδωσαν το «παρών» το πρωί στην Παιανία για τις ιατρικές εξετάσεις, αλλά λίγο αργότερα έμαθαν τα κακά μαντάτα από τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του «τριφυλλιού». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Παπ» είχε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό τον μάνατζέρ του, Φεντερίκο Παστορέλο, να του βρει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να ορίσει ρήτρα για τη μεταγραφή των παικτών σε άλλο ελληνικό σύλλογο.

Η παρουσία τους

O 27χρονος σέντερ μπακ φόρεσε την «πράσινη» φανέλα το καλοκαίρι του 2003 και την περσινή σεζόν είχε αγωνιστεί σε 27 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε 6 ματς του Κυπέλλου UEFA, χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ. Όσον αφορά τον διεθνή άσο, αποκτήθηκε την ίδια χρονιά από την Μπέρνλι. Φέτος έπαιξε σε 26 αγώνες πρωταθλήματος (σ.σ.: 15 ως βασικός) και σημείωσε τρία τέρματα. Επίσης, συμμετείχε σε 7 αγώνες στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση (σ.σ.: 5 ως βασικός) και πέτυχε 5 γκολ.

Θρίλερ με Πεγεράνο

Δεν θα έρθει τελικά σήμερα ο Ερνάν Πεγεράνο στην Ελλάδα για να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού, σε αντίθεση με ό,τι δήλωσε ο πρόεδρος της Βελέζ Σάρσφιλντ, Αλβάρο Μπαλεστίνι. Το θέμα έχει μπλοκάρει και η «SportDay» επικοινώνησε με τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό για να μάθει τον λόγο.

«Δεν ερχόμαστε τελικά αύριο στην Αθήνα. Αυτή τη στιγμή όλα είναι στον αέρα. Μέχρι αύριο θα ξέρουμε τι θα γίνει. Το πρόβλημα είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν μου έχει στείλει το συμβόλαιο. Υπάρχει συμφωνία των δύο συλλόγων και όντως ο πρόεδρος είχε τα εισιτήρια για να ταξιδέψουμε στην Αθήνα. Αυτό που έμενε ήταν να μου στείλει ο Παναθηναϊκός το συμβόλαιο. Από τη στιγμή που δεν μου το έστειλε δεν μπορούσα να ταξιδέψω. Εχω στα χέρια μου πρόταση και της Αλμερία. Θέλω να τελειώσει το θέμα το συντομότερο», υπογράμμισε ο Αργεντινός άσος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη χώρα του ταγκό, ακόμη ένας λόγος είναι οι 700 χιλιάδες ευρώ που απαιτούνται για την εφορία, αλλά και οι δόσεις καταβολής του ποσού. Εν τω μεταξύ, ο «Πέγε» ζητά παραπάνω χρήματα από τους «πράσινους», ενώ η σύζυγός του προτιμά Ισπανία και πιθανότατα να βρίσκεται σε δίλημμα. Όσον αφορά τις δόσεις καταβολής του ποσού, το «τριφύλλι» θέλει να δώσει τα χρήματα σε τρεις δόσεις μέχρι τον Μάρτιο του 2009, ενώ η Βελέζ ζητά να γίνει σε δύο μέχρι το Σεπτέμβριο. Ωστόσο, το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η επιθυμία της συζύγου του. Για αυτό τον λόγο δεν θα προκαλέσει αίσθηση αν συνεχίσει την καριέρα του στην Αλμερία. Η υπόθεση του «Φόφι» αναμένεται να τελειώσει το επόμενο 48ωρο και εφόσον δεν υπάρξει θετική έκβαση, τότε εναλλακτικές λύσεις αποτελούν ο Μάρκος Αντόνιο Κάσερες της Ρασίνγκ Κλουμπ και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος του Άρη.

Κόπηκε ο Αϊμάρ!

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η μεταγραφή του Πάμπλο Αϊμάρ. Ο Νίκος Πατέρας έλεγε πως: «Συμφωνήσαμε σε όλα με τη Σαραγόσα σε ένα ποσό κοντά στα επτά εκατ. ευρώ, αλλά η μεταγραφή δεν θα προχωρήσει για τεχνικούς λόγους». Ποιοι είναι οι λόγοι; Το γεγονός ότι στο χώρο της μεσαίας γραμμής οι «πράσινοι» είναι υπερπλήρεις. Την απόφαση αυτή πήρε ο Κώστας Αντωνίου. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του συλλόγου θεωρεί ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή θα βοηθούσε περισσότερο στον τομέα του μάρκετινγκ και λιγότερο στην ουσία. Ο Αντωνίου εισηγήθηκε να αποκτηθούν ένας επιθετικός και ένας κεντρικός αμυντικός. Μέχρι χθες στέλεχος της ισπανικής ομάδας έλεγε: «Προβάδισμα ο ΠΑΟ».

Αναμονή για Τζεμπούρ

Ακόμη μία τηλεφωνική επαφή είχαν οι Νίκος Πατέρας και Κωνσταντίνος Τσακίρης για το θέμα της παραχώρησης του Ράφικ Τζεμπούρ στον Παναθηναϊκό. Στη νέα επικοινωνία των ισχυρών ανδρών των δύο συλλόγων, οι «πράσινοι», εκτός από τα 2 εκατ. ευρώ, προσέφεραν και δύο παίκτες για να κάνουν δικό τους τον Γαλλοαλγερινό στράικερ. Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Τζόρβα και Στέφανο Σιόντη, οι οποίοι θα δοθούν ως ανταλλάγματα στους Νεοσμυρνιώτες. Η υπόθεση του 24χρονου άσου αναμένεται να κλείσει μέχρι τη Δευτέρα και υπάρχει η αισιοδοξία πως θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή για το «τριφύλλι».

Την ίδια ώρα, οι διοικούντες είναι σε αναζήτηση ενός κεντρικού μέσου, ο οποίος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μαρσέλο Μάτος. Το όνομα που προέκυψε είναι του ανασταλτικού χαφ της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Γκαμπριελ Πενιάλμπα. Ακόμη ένας παίκτης που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του συλλόγου είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, αλλά οι ιθύνοντες θα κινηθούν μόνο αν μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ.

«Συμφωνία με Παναθηναϊκό»

Τελειωμένη θεωρείται η παραχώρηση του Βλάντιμιρ Γκάντσεφ στη Λέφσκι Σόφιας. Σύμφωνα με τον Τύπο της Βουλγαρίας, οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει και δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή. Σε ό,τι αφορά τον μέσο του ίδιου συλλόγου, Νίκολας Ντιμιτρόφ, ο 20χρονος άσος θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γειτονικής χώρας και για την απόκτησή του απαιτούνται περισσότερα από 1,2 εκατ. ευρώ.

Και η Ατλας για Ρομέρο

Μετά τη Χιμνάσια Λα Πλάτα και η Άτλας μπαίνει στο κυνήγι για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Ρομέρο, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Μεξικό. «Ανθρωπος της Ατλας είχε συνάντηση με τον εκπρόσωπό του και έκανε πρόταση για τον Σεμπάστιαν Ρομέρο. Ο Ρομέρο θέλει να φύγει από την Ευρώπη και να γυρίσει στη Λατινική Αμερική», αναφέρει το δημοσίευμα. Παρόλα αυτά, για την παραμονή ή όχι του Αργεντινού μέσου θα αποφασίσει ο Χενκ Τεν Κάτε.

Τα διαρκείας της ΠΑΛΕΦΙΠ

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΛΕΦΙΠ συνεχίζεται καθημερινά για τη θύρα 33 του ΟΑΚΑ. Η κάθε κάρτα κοστίζει 150 ευρώ και προτεραιότητα έχουν τα παλιά μέλη έως και τις 30 Ιουλίου 2008. Απαραίτητα για την αγορά είναι δύο φωτοτυπίες της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου, το ΑΦΜ και η ΔΟΥ. Η εξόφληση μπορεί να γίνει με μετρητά, πιστωτική κάρτα PAO VISA με 10 μηνιαίες άτοκες δόσεις ή με οποιαδήποτε άλλη πιστωτική κάρτα. Η ετήσια συνδρομή κοστίζει 60 ευρώ. Τα γραφεία της ΠΑΛΕΦΙΠ λειτουργούν Δευτέρα - Παρασκευή από 10:30 έως 19:00 και Σάββατο από 10:30 έως14.00 στην οδό Μενάνδρου 36, Ομόνοια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 210-52.47.367 και 210-52.00.137.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x