Ελλάδα

Στη λίστα και ο Έβανς!

Το σαφάρι του Ολυμπιακού για την ανεύρεση ενός ικανού σμολ φόργουορντ συνεχίζεται, αφού η περίπτωση του Άντονι Πάρκερ «ναυάγησε». Πολλοί παίκτες βρίσκονται στο στόχαστρο των Πειραιωτών, αλλά κανένας δεν έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα στην προτίμηση του Παναγιώτη Γιαννάκη. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η «SportDay» οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν για τον Μορίς Έβανς, ο οποίος είχε αγωνιστεί στους «ερυθρολεύκους» τη σεζόν 2002/03. Μόνο ο Μάνος Μανουσέλης θα ταξιδέψει στο Ορλάντο για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ενώ μαζί με τον Χρήστο Σταυρόπουλο θα παρακολουθήσουν παίκτες στο Λας Βέγκας. .

Το σαφάρι του Ολυμπιακού για την ανεύρεση ενός ικανού σμολ φόργουορντ συνεχίζεται, αφού η περίπτωση του Άντονι Πάρκερ «ναυάγησε». Πολλοί παίκτες βρίσκονται στο στόχαστρο των Πειραιωτών, αλλά κανένας δεν έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα στην προτίμηση του Παναγιώτη Γιαννάκη. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η «SportDay» οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν για τον Μορίς Έβανς, ο οποίος είχε αγωνιστεί στους «ερυθρολεύκους» τη σεζόν 2002/03.

Πέρσι, ξεκίνησε την σεζόν στους Λος Άντζελες Λέικερς, στους οποίους αγωνίστηκε σε 7 ματς. Εν συνεχεία μετακόμισε στους Ορλάντο Μάτζικ, με τους οποίους αγωνίστηκε σε 68 ματς, έχοντας μέσο όρο 8.9 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ. Να θυμίσουμε ότι το 2003 όταν και φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού, έκανε πράγματα και θάματα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σε 23 ματς της κανονικής περιόδου είχε μέσο όρο 17.3 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ.

Τα καρφώματα του 30χρονου φόργουορντ ήταν ένα από στα συστατικά του αγωνιστικού χαρακτήρα του και γενικά οι θεαματικές φάσεις που προσέφερε. Θυμίζει αρκετά τον Κίντελ Γουντς. Εάν καταφέρει ο Ολυμπιακός να τον φέρει ξανά στην Ευρώπη, τότε θα πρόκειται για μια κίνηση ανάλογου μεγέθους με αυτή του Άντονι Πάρκερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x