Ελλάδα

Κουφός: «Δεν νομίζω να παίξω στο Προολυμπιακό»

Απομακρύνονται οι ελπίδες να αγωνιστεί ο Κώστας Κουφός στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Αθήνας. Οι Γιούτα Τζαζ, που τον επέλεξαν στο Νο 23 των ντραφτ, του ζήτησαν να λάβει μέρος στις προπονήσεις τους για τους νέους παίκτες, που ξεκινούν στις 14 Ιουλίου, αλλά και στο summer league που ακολουθεί (18-25 Ιουλίου). Ερωτηθείς κατά την παρουσίασή του από τους «μορμόνους» για το αν θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα στην προσπάθειά της να πάρει ένα από τα τρία τελευταία εισιτήρια για το Πεκίνο, ο 19χρονος σέντερ απάντησε: «Δεν νομίζω. Δεν ξέρω ακόμα. Αυτή τη στιγμή όλα είναι στον αέρα. Δεν έχουμε καθορίσει κάτι με την ομάδα ή με την ομοσπονδία, θα το ξέρουμε σύντομα»

Απομακρύνονται οι ελπίδες να αγωνιστεί ο Κώστας Κουφός στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Αθήνας. Οι Γιούτα Τζαζ, που τον επέλεξαν στο Νο 23 των ντραφτ, του ζήτησαν να λάβει μέρος στις προπονήσεις τους για τους νέους παίκτες, που ξεκινούν στις 14 Ιουλίου, αλλά και στο summer league που ακολουθεί (18-25 Ιουλίου). Ερωτηθείς κατά την παρουσίασή του από τους «μορμόνους» για το αν θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα στην προσπάθειά της να πάρει ένα από τα τρία τελευταία εισιτήρια για το Πεκίνο, ο 19χρονος σέντερ απάντησε: «Δεν νομίζω. Δεν ξέρω ακόμα. Αυτή τη στιγμή όλα είναι στον αέρα. Δεν έχουμε καθορίσει κάτι με την ομάδα ή με την ομοσπονδία, θα το ξέρουμε σύντομα» και πρόσθεσε: «Ακόμη είναι όλα ανοικτά για μένα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη για αυτό το θέμα. Αυτή τη στιγμή όμως το ΝΒΑ αποτελεί προτεραιότητα για μένα. Είμαι πρόθυμος να κάνω ο,τι που ζητήσουν οι Τζαζ».

«Από μικρός ονειρευόμουν να αγωνιστώ με την εθνική μου ομάδα, αλλά και να κάνω καριέρα στο ΝΒΑ. Το δεύτερο όμως ήταν μεγαλύτερο όνειρο. Αυτή τη στιγμή ζω αυτό το όνειρο και δεν μπορώ να παραπονεθώ για τίποτα. Θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ για το summer league», συμπλήρωσε. Μάλιστα ζητήθηκε ευγενικά από τους εκπροσώπους του Τύπου να αλλάξουν... θέμα, αφού προφανώς δεν θεωρεί «κομψό» να ενημερωθούν από τα ΜΜΕ για τις αποφάσεις του οι άνθρωποι της Εθνικής ομάδας.

«Περιμένουμε από την επιλογή μας στα ντραφτ να λάβει μέρος στις προπονήσεις αυτές και του το έχουμε πει», είπε ο τζένεραλ μάνατζερ των Τζαζ, Κέβιν Ο’Κόνορ, κάνοντας σαφείς τις εντολές της ομάδας. Όσον αφορά στην πρώτη επαφή που είχε ο Κουφός με τον προπονητή του στους Τζαζ, τον Τζέρι Σλόαν, είπε: «Ο Τζέρι Σλόαν μου είπε πως θα είναι σκληρός μαζί μου και αυτό μου αρέσει πολύ. Μου είπε να μπω με θράσος στην ομάδα και πως έτσι θα μάθω πολλά και μπορώ να γίνω ένας πολύ καλός παίκτης των Τζαζ».

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης του Κώστα Κουφού από τους Τζαζ:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x