Stoiximan Super League

Νέο «όχι» Αβραάμ σε Άρη

Αρνητική απάντηση εισέπραξε για μία ακόμα φορά ο Άρης από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο νεαρός αμυντικός, σε συνάντηση που είχε με τον Λάμπρο Σκόρδα στα γραφεία της ΠΑΕ, δεν δέχθηκε την επέκταση συμβολαίου που του πρότειναν οι «κίτρινοι» και πλέον φαίνεται να τίθεται εκτός πλάνων της ομάδας. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη παραμένει άγνωστο το μέλλον του. , όπως και πέρυσι, έδωσε ο κόσμος του Άρη στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Περίπου 7.000 φίλοι των «κιτρίνων» βρέθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποθεώνοντας τους παίκτες των «κιτρίνων» και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αποδοκιμασίες για τον Παπαδόπουλο. Παίκτης του Άρη και τυπικά για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Αρνητική απάντηση εισέπραξε για μία ακόμα φορά ο Άρης από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο νεαρός αμυντικός, σε συνάντηση που είχε με τον Λάμπρο Σκόρδα στα γραφεία της ΠΑΕ, δεν δέχθηκε την επέκταση συμβολαίου που του πρότειναν οι «κίτρινοι» και πλέον φαίνεται να τίθεται εκτός πλάνων της ομάδας.

Την ίδια ώρα, φημολογείται νέα πρόταση του Ολυμπιακού για τον Παπαδόπουλο, ενώ υφίσταται και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, που έχει καταθέσει πρόταση 2 εκατ. ευρώ. Στον Άρη έχουν φτάσει προτάσεις και από ομάδες του εξωτερικού. Το πιο πιθανό, από τη στιγμή που ο Αβραάμ τίθεται εκτός πλάνων, είναι να δοθεί σε κάποια ομάδα, η οποία θα ικανοποιήσει οικονομικά τους Θεσσαλονικείς.

Υπέγραψε ο Ρομπέρζ

Παίκτης του Άρη και τυπικά για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Βαλεντίν Ρομπέρζ. «Είμαι ευτυχισμένος που υπέγραψα στον Αρη. Ξέρω ότι πρόκειται για μία σπουδαία ομάδα, άλλωστε είδα και την πορεία της στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Θέλω να δείξω και στη διοίκηση και στον προπονητή αλλά και στους φιλάθλους της ομάδας τι μπορώ να προσφέρω στο γήπεδο, θέλω να δώσω και την ψυχή μου. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, τα παιδιά με υποδέχτηκαν πολύ θερμά. Συνάντησα μια πολύ οργανωμένη ομάδα, που δουλεύει επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα, με πολύ καλό σκάουτινγκ. Ηξερα τον Κόκε από τη θητεία του στη Μαρσέιγ και ελπίζω να έχω κι εγώ την ίδια πορεία», δήλωσε ο 31χρονος Γάλλος αμυντικός στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x