Stoiximan Super League

«Ναυάγησε» του Ντούσερ!

Τελικά η μεταγραφή του Άλντο Ντούσερ στον Ολυμπιακό μόνο σίγουρη δεν ήταν… Ο Αργεντινός μέσος αρνήθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους» και, πλέον, ξεκινά η αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Σε πρώτο πλάνο για την ενίσχυση της επίθεσης ο Γκουστάβο Σαντ, συνάντηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο είχε ο μάνατζερ του φορ της Λανούς στην Αθήνα. Στάση αναμονής και... επιμονής για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. . Την Παρασκευή (4/7) το φιλικό με Χαλ.

Τελικά η μεταγραφή του Άλντο Ντούσερ στον Ολυμπιακό μόνο σίγουρη δεν ήταν… Ο Αργεντινός μέσος αρνήθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους» και, πλέον, ξεκινά η αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Σε πρώτο πλάνο για την ενίσχυση της επίθεσης ο Γκουστάβο Σαντ, συνάντηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο είχε ο μάνατζερ του φορ της Λανούς στην Αθήνα. Στάση αναμονής και... επιμονής για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. «Δικό μας το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Παρελθόν οι Ζούλιο Σέζαρ και Λεοζίνιο, με τον πρώτο να αποδέχεται όρο που απαγορεύει τη μεταγραφή του σε ανταγωνίστρια ομάδα. Την Παρασκευή (4/7) το φιλικό με Χαλ.

Κρύο... Ντούσ- ερ

Υπήρχε αισιοδοξία πως, η μεταγραφή του Άλντο Ντούσερ ήταν θέμα ημερών. Πόσο μάλλον μετά το τετ-α-τετ του με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο. Ο γενικός διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ήταν σίγουρος πως θα έφερνε στο λιμάνι τον έμπειρο μέσο, αλλά- προς απογοήτευση του- τα πάντα άλλαξαν. Ο Αργεντινός αμυντικός χαφ αρνήθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και, πλέον, οι ιθύνοντες υποχρεούνται να ξεκινήσουν την αναζήτηση του αντικαταστάτη του άμεσα.

Πλέον, στους πρωταθλητές λαμβάνουν το «ναυάγιο» του διεθνούς χαφ ως λανθασμένη εκτίμηση από μεριά τους ή, έστω, εσφαλμένη πληροφόρηση από πλευράς του παίκτη. Βέβαια, η απογοήτευση θα γιγαντωθεί, αν επιβεβαιωθούν οι φήμες περί έντονου ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού και αποφασιστηκότητας του να ντύσει στα «πράσινα» τον ποδοσφαιριστή. Στον Πειραιά, όμως, δεν πτοούνται και συνεχίζουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, που προϋποθέτει επίσης έναν αριστερό χαφ, επιθετικό και κεντρικό αμυντικό…

Σε πρώτο πλάνο ο Σαντ

Ο Γκουστάβο Σαντ φαίνεται πως έχει πάρει προβάδισμα για τη θέση στην επίθεση του Ολυμπιακού. Ο μάνατζερ του Αργεντινού άσου της Λανούς ήρθε στην Αθήνα και είχε επαφή με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Χρυσικόπουλο, ο οποίος τον ενημέρωσε για το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον. Μάλιστα, λέγεται πως ο εκπρόσωπος του παίκτη θα μεταβεί στην Αυστρία για να μιλήσει και με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο 28χρονος άσος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην πατρίδα του, όπου σε 30 συμμετοχές (28 ως βασικός) πέτυχε 22 γκολ.

Δείτε τον Σαντ σε δράση:



Αισιοδοξία για Αβραάμ

Υποχρεωμένος να παρακολουθεί τις εξελίξεις στο θέμα του Αβραάμ Παπαδόπουλου είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζουν πως η διοίκηση του Άρη θα αλλάξει στάση και θα δεχτεί την πώληση του παίκτη, ο οποίος σε διαφορετική περίπτωση φαίνεται πως θα περιθωριοποιηθεί για ένα χρόνο και θα φύγει ελεύθερος, χωρίς να φέρει χρήματα στα ταμεία της «κίτρινης» ΠΑΕ. Μόλις διαπιστώσουν πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος, θα κατατεθεί νέα πρόταση στον Άρη.

Έπαψε να ασχολείται με Ντούντα

Η απροθυμία του Ντούντα να έρθει στην Ελλάδα οδήγησε σε οριστικό ναυάγιο τη μεταγραφή του Πορτογάλου άσου και έτσι ο Ολυμπιακός κινείται για άλλον αριστερό χαφ. Ψηλά στη λίστα είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος παραχωρείται από τη Λίβερπουλ μετά τη «φτωχή» σε συμμετοχές χρονιά που είχε (μόλις τέσσερις). Πάντα στα υπόψη είναι ο Σάντι Εθκέρο, όμως είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός ψάχνει κάτι καλύτερο από τον 32χρονο Βάσκο. «Ο,τι ίσχυε ισχύει, δεν μπορώ να πω τίποτε περισσότερο. Αν έρθει ο Σάντι, θα το κάνει για τον Βαλβέρδε», δήλωσε στη «SportDay» ο αδερφός και μάνατζερ του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα (έμεινε ελεύθερος).

Προετοιμάζονται για το φιλικό

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε το πρωί και το απόγευμα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ομάδας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας. Το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν στο γήπεδο και το απόγευμα, με εξαίρεση τους τερματοφύλακες Κόβατς και Παναγόπουλο που έκαναν προπόνηση στο γήπεδο, στο γυμναστήριο.

* Η επόμενη προπόνηση έχει οριστεί για αύριο το πρωί (10:30) και αργότερα οι Πειραιώτες θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι με την αυστριακή Χαλ, ομάδα τρίτης κατηγορίας στις 18:30 ώρα Ελλάδος (ΝΕΤ).

Παναγιώτης Σεμερτζίδης- Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x