Ελλάδα

Αν όχι καλύτερος… τότε Έβανς

Η αναζήτηση του παίκτη που θα καταλάβει τη θέση «3» συνεχίζεται στον Ολυμπιακό. Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να μην βιάζονται για την απόκτηση του παίκτη που είναι πιθανό να ολοκληρώσει το φετινό ρόστερ, αλλά δεν θέλουν να καθυστερήσουν πολύ, με κίνδυνο να προχωρήσουν σε κάποια επιλογή ανάγκης. Ο Μορίς Έβανς θα αποτελούσε την πρώτη επιλογή των Πειραιωτών, αν ήταν υποχρεωμένοι να αποκτήσουν τώρα έναν παίκτη, αλλά θα περιμένουν για λίγο καιρό ακόμη μήπως προκύψει κάτι εξαιρετικό από το ΝΒΑ.

Η αναζήτηση του παίκτη που θα καταλάβει τη θέση «3» συνεχίζεται στον Ολυμπιακό. Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να μην βιάζονται για την απόκτηση του παίκτη που είναι πιθανό να ολοκληρώσει το φετινό ρόστερ, αλλά παράλληλα δεν θέλουν να καθυστερήσουν πολύ, με κίνδυνο να προχωρήσουν σε κάποια επιλογή ανάγκης. Ο Μορίς Έβανς θα αποτελούσε την πρώτη επιλογή των Πειραιωτών, αν ήταν υποχρεωμένοι να αποκτήσουν τώρα έναν παίκτη, αλλά θα περιμένουν για λίγο καιρό ακόμη μήπως προκύψει κάτι εξαιρετικό από το ΝΒΑ.

Ο 30χρονος φόργουορντ (1,96μ.), είναι free agent, γνωρίζει την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό από τη σεζόν 2002/03 και προέρχεται από μία καλή χρονιά με τους Λος Άντζελες Λέικερς (για 7 ματς) και τους Ορλάντο Μάτζικ (για 68) έχοντας 8,9 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 23 λεπτά κατά μέσο όρο. Θεωρείται δύσκολο να βρει στο ΝΒΑ προτάσεις αντίστοιχες με αυτή που μπορεί να του κάνει ο Ολυμπιακός και αποτελεί το «μαξιλάρι» για τους «ερυθρόλευκους». Η περίπτωση του Μπόστιαν Νάχμπαρ δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά βρίσκεται πίσω από τον Έβανς σε προτεραιότητα.

Δείτε τον Μορίς Έβανς σε δράση:



Κι ένα... βιογραφικό βίντεο του 30χρονου φόργουορντ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x