Stoiximan Super League

Φουλάρει για Μιχαηλίδη, Γιόρντι

Αποφασισμένοι να παλέψουν για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ενός επιθετικού είναι οι διοικούντες τον Ηρακλή. Η πώληση του Ούρκο Πάρντο στη Ραπίντ Βουκουρεστίου αλλάζει τα οικονομικά δεδομένα του «Γηραιού», ο οποίος μπορεί να κινηθεί για να κάνει κάποιους παίκτες δικούς του, χωρίς να υπερβαίνει κατά πολύ τα (οικονομικά) όριά του. Οι ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τους Θεσσαλονικείς είναι οι Μιχαηλίδης και Γιόρντι. Περίπου 900.000 ευρώ από το 1,5 εκατ. που δίνει η Ραπίντ Βουκουρεστίου θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ από την πώληση του Πάρντο.

Αποφασισμένοι να παλέψουν για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ενός επιθετικού είναι οι διοικούντες τον Ηρακλή. Η πώληση του Ούρκο Πάρντο στη Ραπίντ Βουκουρεστίου αλλάζει τα οικονομικά δεδομένα του «Γηραιού», ο οποίος μπορεί να κινηθεί για να κάνει κάποιους παίκτες δικούς του, χωρίς να υπερβαίνει κατά πολύ τα (οικονομικά) όριά του. Οι Θεσσαλονικείς θεωρούν ότι η περίπτωση του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη είναι βατή και παρά τα όσα λένε στον Ατρόμητο θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του 33χρονου γκολκίπερ. Μόλις οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του Βελγοϊσπανού πορτιέρο θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον ιδιοκτήτη των Περιστεριωτών, Γιώργο Σπανό.

Όσον αφορά τον Γιόρντι, ο Ηρακλής προτίθεται να του προσφέρει συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές, αλλά θα πρέπει και ο πρώτος σκόρερ της Σεγούντα Ντιβιζιόν να ρίξει τις απαιτήσείς του, οι οποίες αγγίζουν τις 400 χιλιάδες ευρώ. Όπως γίνεται αντιληπτό, είναι εφικτό να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές, ώστε ο έμπειρος επιθετικός να ντυθεί στα «κυανόλευκα».

Δείτε το γκολ του Γιόρντι κόντρα στην Έλτσε:



Τόσα θα πάρει…

Περίπου 900.000 ευρώ από το 1,5 εκατ. ευρώ που δίνει η Ραπίντ Βουκουρεστίου θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ Ηρακλής από την πώληση του Ούρκο Πάρντο. Δηλαδή το 60% θα πάρουν οι Θεσσαλονικείς και το υπόλοιπο 40% θα πάρει ο μάνατζερ του 25χρονου γκολκίπερ, Εμίλιο Παλόμο. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η διοίκηση είχε υπογράψει με τον εκπρόσωπο του παίκτη τη συγκεκριμένη συμφωνία (σ.σ.: 60%-40%).

Ο ατζέντης του Πάρντο βρέθηκε χθες στο Βουκουρέστι για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν το συμβόλαιο του πελάτη του. Σύμφωνα με τους Ρουμάνους, αυτό θα είναι 4ετές και οι ετήσιες αποδοχές του στα 350.00 ευρώ, δηλαδή τρεισήμισι φορές πάνω από αυτά που θα έπαιρνε στον Ηρακλή.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x