Stoiximan Super League

Ανακοινώνει Αβραάμ!

Θέμα ωρών είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό. Μετά την Μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων ο Μπελούτσι.

Θέμα ωρών είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό. Μετά την απόσυρση της πρότασης του Παναθηναϊκού στον Άρη, οι «ερυθρόλευκοι» ουσιαστικά έμειναν μόνοι τους στη μάχη της διεκδίκησης του 24χρονου αμυντικού και οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης αποδέχτηκαν την πρόταση των Πειραιωτών, η οποία είχε φτάσει τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στα 2,5 εκατ. ευρώ (χωρίς να αποκλείεται τελικώς να υπάρχουν και έμψυχα ανταλλάγματα). Ο διεθνής άσος, που είχε συμφωνήσει με τους πρωταθλητές, το πρωί συναντήθηκε με τον Λάμπρο Σκόρδα, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις προτάσεις των δύο «αιωνίων». Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αναμένεται ίσως και εντός της ημέρας στην Αθήνα, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες σχετικά με το συμβόλαιο που θα υπογράψει. Πιθανότατα θα είναι πενταετούς διάρκειας και οι απολαβές του θα ανέρχονται γύρω στα 2 εκατ. ευρώ.

Φτου κι απ’την αρχή

Νέα αναζήτηση αμυντικού χαφ άρχισε στον Ολυμπιακό μετά την απόρριψη της πρότασης από τον Άλντο Ντούσερ. Αν και η συμφωνία με τη Ράσινγκ Σανταντέρ ήταν δεδομένη (στα 3,5 ή 4 εκατ. ευρώ), ο 29χρονος άσος απέρριψε την πρόταση που του έγινε θεωρώντας τα χρήματα που του έδιναν οι «ερυθρόλευκοι» (περίπου 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως) καλά, αλλά όχι αρκετά για να τον πείσουν να αποχωρήσει από την Ισπανία και να έρθει στην Ελλάδα. Η σιγουριά που υπήρχε στις τάξεις των Πειραιωτών για την ολοκλήρωση της συμφωνίας αποδείχτηκε λανθασμένη και πλέον ο Ολυμπιακός στρέφεται σε άλλες λύσεις. Φήμες κάνουν λόγο για διερευνητική επαφή με την Κρουζ Αζούλ για τον 29χρονο Μεξικανό μέσο Χεράρδο Τοράδο, που κοστολογείται στα τρία εκατ. ευρώ. Όσο για τον Οράσιο Καρντόσο του Αστέρα Τρίπολης, φαίνεται πως αποτελεί εναλλακτική λύση.

Όσον αφορά στα μέτωπα για τον αριστερό χαφ και τον σέντερ φορ, φαίνεται πως για την ώρα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα, αφού προτεραιότητα αποτελούν ο αμυντικός και ο μεσοαμυντικός.

«Φεύγουν» τα διαρκείας

Ακόμη 1.000 εισιτήρια διαρκείας πουλήθηκαν χθες και πλέον ο συνολικός αριθμός ξεπερνά τις 12.000 Οι άνθρωποι της ΠΑΕ αισιοδοξούν πως με την ολοκλήρωση των μεταγραφών ίσως καταρριφθεί το ρεκόρ της πρώτης σεζόν στο γήπεδο «Καραϊσκάκη», όταν είχαν πωληθεί 19.000 εισιτήρια διαρκείας.

Επαφές με Λάτσκο,Σίκοφ

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των Ζολτ Λάτσκο και Βάντσε Σίκοφ είχαν χθες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ζητώντας τους να φέρουν προτάσεις για να αποχωρήσουν. Πάντως, τόσο ο Ούγγρος μέσος όσο και ο Σκοπιανός αμυντικός προτιμούν να αποδεσμευτούν, για να συμφωνήσουν ευκολότερα με ομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x