Stoiximan Super League

«Έκλεισε» Ρουκάβινα!

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Άντε Ρουκάβινα. Όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο Κροάτης επιθετικός αναμένεται το Σάββατο (5/7) στην Αθήνα. Αρχικά θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αύριο είναι πιθανό να έρθει ο Γκάμπριελ μαζί με τον μάνατζέρ του στην Ελλάδα για να γίνει παίκτης του «τριφυλλιού». Στην επιβεβαίωση ότι σύντομα ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ θα ταξιδέψει για τη χώρα μας προέβη διοικητικός παράγοντας της Φλουμινένσε σε τοπικά Μέσα. «Ναι, είμαστε ενήμεροι για την πρόθεση του Παναθηναϊκού να πληρώσει τη ρήτρα και να πάρει τον παίκτη. Απ' ό,τι ξέρουμε, τις επόμενες ημέρες ο Γκάμπριελ θα πάει στην Ελλάδα για να υπογράψει», είπε άνθρωπος της «Φλου». «Τα πάντα για το πρωτάθλημα», τόνισε στους εκπροσώπους Τύπου ο . Αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Αβ. Παπαδόπουλου.

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Άντε Ρουκάβινα. Όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο Κροάτης επιθετικός αναμένεται το Σάββατο (5/7) στην Αθήνα. Αρχικά θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αύριο είναι πιθανό να έρθει ο Γκάμπριελ μαζί με τον μάνατζέρ του στην Ελλάδα για να γίνει παίκτης του «τριφυλλιού». Στην επιβεβαίωση ότι σύντομα ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ θα ταξιδέψει για τη χώρα μας προέβη διοικητικός παράγοντας της Φλουμινένσε σε τοπικά Μέσα. «Ναι, είμαστε ενήμεροι για την πρόθεση του Παναθηναϊκού να πληρώσει τη ρήτρα και να πάρει τον παίκτη. Απ' ό,τι ξέρουμε, τις επόμενες ημέρες ο Γκάμπριελ θα πάει στην Ελλάδα για να υπογράψει», είπε άνθρωπος της «Φλου». «Τα πάντα για το πρωτάθλημα», τόνισε στους εκπροσώπους Τύπου ο Χεν Τεν Κάτε. Αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Αβ. Παπαδόπουλου.

Δικός του ο Ρουκάβινα

Τελικά το ταξίδι του Κώστα Αντωνίου στην Κροατία είχε θετική κατάληξη. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα με άδεια χέρια, μια και «έκλεισε» τη μεταγραφή του 22χρονου επιθετικού της Χάιντουκ Σπλιτ, Άντε Ρουκάβινα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από τη Κροατία, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι οριστική (στα 2.3 εκατ. ευρω) και ο διεθνής επιθετικός θα αποτελέσει, εκτός απροόπτου, την τρίτη μεταγραφή των «πράσινων».

Το Σάββατο (5/7) ο νεαρός άσος αναμένεται να έρθει στη χώρα μας μαζί με τον μάνατζέρ του για να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα. Είναι πολύ πιθανό, μάλιστα, να περάσει αμέσως από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων.

Έρχεται και ο Γκάμπριελ

Οι «πράσινοι» χθες ήταν σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του 27χρονου άσου και σήμερα θα έχουν την τελευταία επαφή, προτού ο παίκτης ταξιδέψει για να...πατήσει ελληνικό έδαφος. Εξάλλου, η διοίκηση θα στείλει τα εισιτήρια στη Βραζιλία για να έρθουν ο Γκάμπριελ με τον ατζέντή του.

Αποσύρθηκε για Αβραάμ

Την απόφασή της να αποσύρει την πρότασή της στον Άρη για την απόκτηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου αρνούμενη, όπως αναφέρει, να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού για τον παίκτη, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων, επιθυμεί να ενημερώσει ότι αρνούμενη να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αβραάμ Παπαδόπουλου από την ΠΑΕ Άρης», αναφέρεται στην ανακοίνωση του «τριφυλλιού», που πρόσφερε 2,5 εκατ. ευρώ και έμψυχα ανταλλάγματα για τον 24χρονο αμυντικό. Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Ολυμπιακός φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

«Χαλάει» του Πεγεράνο

Πιο κοντά στην Αλμερία βρίσκεται ο Ερνάν Πεγεράνο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ole». Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Βελέζ Σάρσφιλντ, Αλβάρο Μπαλεστρίνι, είχε συνάντηση με ανθρώπους της ισπανικής ομάδας στη Βαλένθια. Έλεγε, πάντως, ότι «στην Ισπανία ήρθε και άνθρωπος από την πρεσβεία που εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό και μας έκανε βελτιωμένη πρόταση».

Αποστολή για το «θαύμα»

Από τις αρχές της εβδομάδας άνθρωπος του Παναθηναϊκού έχει ταξιδέψει στο Λονδίνο, προκειμένου να έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Άρσεναλ και τον Αρσέν Βενγκέρ για την απόκτηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο παράγοντας της ομάδας θα καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του κ. Πατέρα και αρέσει στον Τεν Κάτε. Οι «πράσινοι» δεν προτίθενται να προσφέρουν υπέρογκο ποσό στον λονδρέζικο σύλλογο, αλλά θα δελεάσουν τον έμπειρο άσο, προσφέροντάς του 5 εκατ. ευρώ με τα μπόνους συμμετοχών για διετές συμβόλαιο.

Προτάθηκε ο Κρέσπο!

Στον Παναθηναϊκό προτάθηκε ο Ερνάν Κρέσπο. Ο Αργεντινός επιθετικός της Τσέλσι, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν ως δανεικός σε ιταλικές ομάδες (σ.σ.: ένα χρόνο στη Μίλαν και τρία στην Ίντερ), έμεινε ελεύθερος. Οι «πράσινοι» θα κινηθούν για τον 33χρονο επιθετικό, που αρέσει στον Χενκ Τεν Κάτε. Ο Κρέσπο την περσινή περίοδο (σ.σ.: αγωνιζόταν στην Ίντερ) είχε 19 εμφανίσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα και πέτυχε 4 τέρματα, ενώ συμμετείχε σε 5 αγώνες του Champions League, σκοράροντας μία φορά. Όσον αφορά την περίπτωση του Κλαούντιο Πιζάρο, μοιάζει πολύ δύσκολη. Παρόμοια είναι και η υπόθεση του Ματέγια Κέζμαν, ο οποίος βρίσκεται πάντα στα υπ’ όψιν των διοικούντων.

Στην Παιανία ο Ζουνίνιο

Εκτός του Μπράις Μουν, στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας παρουσιάστηκε και ο Ροντρίγκο Μποσεμπόν Ζουνίνιο. Πρόκειται για τον 19χρονο (σ.σ.: είναι γεννημένος στις 13-2-1989) δεξιό μπακ-χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων του συλλόγου. Για τον Βραζιλιάνο άσο είχαν έρθει σε επαφή ο Γιάσμινκο Βέλιτς με τον Κάρλος Κεϊρός. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ο παίκτης να δοθεί δανεικός στους «πράσινους», ενώ όπως έγινε γνωστό διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο. Παρόλα αυτά, η παραμονή του παίκτη στην ομάδα θα εξαρτηθεί από τον Τεν Κάτε, ο οποίος θα «τσεκάρει» τον νεαρό στην Αυστρία για να βγάλει σίγουρα συμπεράσματα.

Η προετοιμασία καλά κρατεί...

Στην πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δούλεψαν πάνω στην φυσική κατάσταση. Στο απογευματινό πρόγραμμα οι “πράσινοι” ξεκίνησαν με ζέσταμα και ασκήσεις στο κράτημα της μπάλας, ενώ στην συνέχεια δούλεψαν στις πάσες και τα σουτ. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις ένας εναντίον ενός και δίτερμα τέσσερις εναντίων τεσσάρων υπό περιορισμούς.

Oυρές για τα διαρκείας!

Τον αριθμό των 9.700 έφτασε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κάποιοι φίλαθλοι περίμεναν στην ουρά μέχρι και τέσσερις ώρες, δημιουργώντας μεγάλες ουρές στο ΟΑΚΑ και στο γήπεδο της Λεωφόρου. Εν τω μεταξύ, εξαντλήθηκαν όλες οι κάρτες στην οικογενειακή θύρα «31». Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο υπήρξε καθυστέρηση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Να σημειωθεί ότι στόχος της διοίκησης είναι φέτος να πουληθούν 30.000 διαρκείας, ενώ όσο περνάει ο καιρός αυξάνεται η ζήτηση (σ.σ.: λόγω των μεταγραφών και της επιστροφής της ομάδα στα σαλόνια του Champions League).

Παναγιώτης Σεμερτζίδης- Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x