Stoiximan Super League

«Τρενάρει» τη μεταγραφή ο Πάρντο, λόγω ΟΣΦΠ

Σε σίριαλ τείνει να εξελιχθεί η μετακίνηση του Ούρκο Πάρντο στη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Λόγος ένα τηλεφώνημα που φαίνεται να δέχτηκε από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε και τον Χοσέ Σεγκούρα! Αμφότεροι προσπάθησαν να τον πείσουν να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκος» και όπως είναι λογικό, ο τερματοφύλακας του Ηρακλή μπήκε σε σκέψεις… Στην Αθήνα βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Ισπανός με τον μάνατζερ του και δεν αποκλείεται να συναντηθεί με τους ιθύνοντες των Πειραιωτών.«Δύσκολο να τον διεκδικήσουμε τώρα», τα του τεχνικού διευθυντή της Ραπίντ Κονσταντίν Ζότα

Σε σίριαλ τείνει να εξελιχθεί η μετακίνηση του Ούρκο Πάρντο στη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Λόγος ένα τηλεφώνημα που φαίνεται να δέχτηκε από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε και τον Χοσέ Σεγκούρα! Αμφότεροι προσπάθησαν να τον πείσουν να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκος» και όπως είναι λογικό, ο τερματοφύλακας του Ηρακλή μπήκε σε σκέψεις… Στην Αθήνα βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Ισπανός με τον μάνατζερ του και δεν αποκλείεται να συναντηθεί με τους ιθύνοντες των Πειραιωτών.«Δύσκολο να τον διεκδικήσουμε τώρα», τα λόγια του τεχνικού διευθυντή της Ραπίντ Κονσταντίν Ζότα.

Όλα αυτά συνέβησαν την ώρα που ο Ισπανός άσος ήταν έτοιμος να υπογράψει το συμβόλαιο της ρουμανικής ομάδας. Μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος με τη σειρά του επιχείρησε να του αλλάξει γνώμη και να τον κάνει να συμφωνήσει με τη Ραπίντ, είχε βρεθεί στην Ρουμανία για να ολοκληρώσουν τα τυπικά του θέματος. Mάταια όμως... Οι δύο πλευρές είχαν βρει τη «χρυσή τομή» στα 1.5 εκατ. ευρώ (900.000 προορίζονταν για τα ταμεία του «Γηραιού»), αλλά όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή θα χαλάσει. Πλέον είναι πολύ πιθανό ο Πάρντο να συνεχίσει τελικά την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τους Πειραιώτες, αρκεί φυσικά να ικανοποιηθούν οικονομικά οι «κυανόλευκοι».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x