Stoiximan Super League

Αυτός αποφασίζει...

Στο χέρι του Ούρκο Πάρντο βρίσκεται η μεταγραφή του στη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο Βελγοϊσπανός τερματοφύλακας του Ηρακλή δεν έχει άλλη επιλογή, αφού η ρουμανική ομάδα προσφέρει περισσότερα χρήματα από τον Ολυμπιακό. Εξάλλου, η Ραπίντ προσφέρει καλύτερο συμβόλαιο (σ.σ.: 350.000 ευρώ) και στον 25χρονο πορτιέρο. Η απάντηση της Κέρκυρας απομένει για να ντυθεί στα «κυανόλευκα» ο Κώστας Φούφουλας.

Στο χέρι του Ούρκο Πάρντο βρίσκεται η μεταγραφή του στη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο Βελγοϊσπανός τερματοφύλακας του Ηρακλή δεν έχει άλλη επιλογή, αφού η ρουμανική ομάδα προσφέρει περισσότερα χρήματα από τον Ολυμπιακό. Εξάλλου, η Ραπίντ προσφέρει καλύτερο συμβόλαιο (σ.σ.: 350.000 ευρώ) και στον 25χρονο πορτιέρο. Οι Πειραιώτες δεν επιθυμούν να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού και ο εκπρόσωπος του παίκτη κατάλαβε πώς εξελίσσονται τα πράγματα και ποιο είναι το συμφέρον του πελάτη του. Όπως είναι γνωστό, η Ραπίντ έχει καταθέσει πρόταση περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, από τα οποία το 60% θα πάρουν οι Θεσσαλονικείς και το υπόλοιπο 40% θα πάρει ο εκπρόσωπος του Πάρντο, Εμίλιο Παλόμο.

Την ίδια ώρα, οι διοικούντες τη Ραπίντ Βουκουρεστίου δεν εμφανίζονται να ανησυχούν από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πάρντο. Αυτό αποδεικνύεται και από τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ρουμανικής ομάδας, Φάτι Τάχερ: «Ανεξάρτητα από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, εμείς δεν ανησυχούμε. Υπάρχει μια συμφωνία με τους διοικούντες τον Ηρακλή (σ.σ.: σε άλλα μέσα της Ρουμανίας γίνεται αναφορά και για προσύμφωνο) και περιμένουμε να τηρηθεί», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου στο ρουμανικό πρακτορείο ειδήσεων Mediafax.

Πρόταση για Φούφουλα

Η απάντηση της Κέρκυρας απομένει για να γίνει ο Κώστας Φούφουλας παίκτης του Ηρακλή. Ο «Γηραιός» τα έχει βρει σε όλα με τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό, αλλά οι "Φαίακες" δεν φαίνεται να επιθυμούν να παραχωρήσουν τον παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Δεκέμβριο, χωρίς χρήματα. Έτσι, οι Θεσσαλονικείς περιμένουν την απάντηση του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Σπύρου Καλογιάννη. Αν είναι αρνητική, τότε ο Φούφουλας θα ντυθεί στα «κυανόλευκα» τον Ιανουάριο.

• Ο Αντώνης Ρέμος τιμήθηκε χθες στο πλαίσιο της εκδήλωσης «ναι στη ζωή – όχι στα ναρκωτικά», που διοργάνωσαν ο Δήμος Θέρμης, ο Θερμαϊκός Θέρμης και η Νομαρχία Θεσσαλονίκης.
• Ο μεταφραστής Αλέξανδρος Κολιάδης ανέλαβε και ρόλο επιμελητή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x