Στίβος

Έκκληση Μάριον Τζόουνς σε Μπους

Ο… κατήφορος της Μάριον Τζόουνς συνεχίζεται. Η "ατιμασμένη" πρώην πολύ-πρωταθλήτρια του στίβου έκανε έκκληση στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, να μειώσει την ποινή φυλάκισης έξι μηνών που της είχε επιβληθεί για την ψευδή κατάθεσή της σχετικά με τη χρήση απαγορευμένων ουσιών. Ήδη το σχετικό αίτημά της έχει κατατεθεί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο θα το εξετάσει και θα κάνει τη σχετική του εισήγηση. Σπανίως πάντως τέτοια αιτήματα γίνονται δεκτά.

Ο… κατήφορος της Μάριον Τζόουνς συνεχίζεται. Η "ατιμασμένη" πρώην πολύ-πρωταθλήτρια του στίβου έκανε έκκληση στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, να μειώσει την ποινή φυλάκισης έξι μηνών που της είχε επιβληθεί για την ψευδή κατάθεσή της σχετικά με τη χρήση απαγορευμένων ουσιών. Ήδη το σχετικό αίτημά της έχει κατατεθεί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο ως είθισται θα το εξετάσει και θα κάνει τη σχετική του εισήγηση. Σπανίως πάντως τέτοια αιτήματα γίνονται δεκτά.

Η ποινή κάθειρξης της Μάριον Τζόουνς, η οποία έχει χάσει μετάλλια και προνόμια που κέρδισε στην περίοδο που εκείνη ομολόγησε πως έκανε χρήση αναβολικών, άρχισε στις 7 Μαρτίου σε φυλακή του Τέξας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x